Ring oss gratis:
800 24 998
Autohuur Fira Car rental Fira Mietwagen Fira Autohuur Fira Biluthyrning Fira Location de voitures Fira Alquiler de coches Fira Autonoleggio Santorino Billeje Santorini Bilutleie Santorini Autovuokraamo Santorini Aluguer de carros Tira Wypożyczalnia samochodów Fira Autovermietung Fira Mietauto Fira
Bilutleie Santorini

Bilutleie Santorini

Hjem > Bilutleie Hellas

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebiler i Santorini. Systemet vårt sammenlikner prisene til kjente bilutleiefirmaer. Dette sikrer at du som kunde kan bestille en rimelig leiebil hvor som helst, inklusive bilutleie i Santorini.

Hvor vil du leie en bil?

Innlevere på et annet sted?

Hvor vil du innlevere leiebilen?

Avhentningsdato
klokken
Returdato
klokken
 
Søk
Store utleieselskap. Stort Utvalg. Store Besparelser!

Steder i Santorini

EasyTerra Bilutleie Santorini sammenlikner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du ser etter en leiebil i Hellas, men i en annen by enn Santorini, kan du gå til vår nettside Bilutleie Hellas, hvor du kan bestille leiebilen din i Hellas.

Stedsinformasjon for Santorini

Leiebil Santorini
Leiebil Santorini

Innledning

Fira (også kalt Thera eller Thira) er hovedstaden på den greske øya Santorini. Selve byen er ikke veldig attraktivt, men det er et godt utgangspunkt for å oppdage resten av Santorini.

Befolkning

Byen har over 2000 innbyggere.

Beliggenhet

Det hvite hus med lyse blå tak i Fira er spektakulært plassert på toppen av en 250 meter høy bratt steinete kysten, faktisk på kanten av et krater. Santorini ligger i Egeerhavet, 110 kilometer nord for Kreta.

Økonomi

Turisme er viktigste inntektskilde for Santorini. Øya også produserer vin, og på en liten skala, grønnsaker (cherry tomater, aubergine og katsouni, en type agurk).

Flyplasser

Santorini National Lufthavn ligger seks kilometer sørvest for Fira, like nord for landsbyen Kamari. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil: ruten til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det finnes en busstasjon i Fira, men det er ingen bybuss transport. Busser bare kjøre til andre destinasjoner på Santorini. Det er mindre busser som ikke stopper på en bussholdeplass, men du kan flagge dem ved å heve hånden din. Ferries navigere mellom de viktigste kystbyene.

Trafikk og parkering

En leiebil er ideelt for å oppdage Santorini. Husk at veiene på kanten av krateret skråningen bratt og kan være svingete. Som ellers i Hellas kan du snuble over flokker med sauer eller geiter. Du må også vokte seg for biler parkert på uventede steder. I Fira [note oversetter: er korrekt Santorini eller bør dette være Fira?] Det er ikke vanskelig å finne en parkeringsplass for din leiebil. Det er en stor parkeringsplass nær busstasjonen.

Hoteller

Så liten som hovedøya Thira er, det er en forskjell mellom vestsiden (kanten av krateret, med hovedstaden Fira) og østsiden (nedre del). Hotel priser på vestsiden er høyere enn i øst. Du betaler for den spektakulære utsikten! Hvis du ønsker å besøke Santorini i sommermånedene anbefaler vi booking på hotellrommet i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon, vi Google og følgende kilder: