Ring oss gratis:
800 24 998
Autohuur Lanzarote Car rental Lanzarote Mietwagen Lanzarote Autohuur Lanzarote Biluthyrning Lanzarote Location de voitures Lanzarote Alquiler de coches Lanzarote Autonoleggio Lanzarote Billeje Lanzarote Bilutleie Lanzarote Autovuokraamo Lanzarote Aluguer de carros Lançarote Wypożyczalnia samochodów Lanzarote Autovermietung Lanzarote Mietauto Lanzarote
Bilutleie Lanzarote

Bilutleie Lanzarote

Hjem > Spania

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig selskap. Systemet vårt sammenlikner prisene til kjente bilutleiefirmaer. Dette sikrer at du som kunde kan bestille en rimelig leiebil hvor som helst, inklusive bilutleie i Lanzarote.

Hvor vil du leie en bil?

Innlevere på et annet sted?

Hvor vil du innlevere leiebilen?

Avhentningsdato
klokken
Returdato
klokken
Søk
Store utleieselskap. Stort Utvalg. Store Besparelser!

Alle byer i Lanzarote

EasyTerra Bilutleie Lanzarote sammenlikner prisene til bilutleiefirmaer i følgende byer:

Stedsinformasjon for Lanzarote

Innledning

Lanzarote er den østligste og fjerde største av kanariøyene. Som de andre øyene er Lanzarote også av volkanisk opprinnelse. Jorden er derfor for det meste av svart lava,  som ikke betyr at strendene består av svart sand, det finnes også vakre hvite sandstrender. Den vakreste ligger i øst og i sør på øya. Kunstneren Cesar Manrique bodde på Lanzarote; det finnes mange små og syv store kunstverk av hans hånd på øya. Det er takket være Manriques motstand til masseturisme på øya at høye bygninger ikke er tillatt på Lanzarote. Vegetasjonen består hovedsakelig av kaktuser og palmer.

Befolkning

Øya har 110,000 innbyggere, nesten halvparten av dem bor i hovedstaden Arrecife. Antall turister er begrenset, og mer enn 80,000 besøkende er ikke tillatt å oppholde seg på øya samtidig.

Beliggenhet

Lanzarote er 60 kilometer lang og på det videste er den ca. 25 kilometer vid. Den ligger øst for Fuerteventura og 125 kilometer fra kysten av Morokko. Det er den tørreste av Kanariøyene, og den blir noen ganger rammet av sandstoremer fra Sahara-ørkenen. Nord for øya ligger Chinijoarkipelagen: noen små øyer som danner et naturreservat med nordkysten av Lanzarote.

Økonomi

Turisme er ryggraden i økonomien. Omtrent 90% av den arbeidende befolkningen er på en eller annen måte - direkte eller indirekte - avhengig av de en og en halv millioner turistene som besøker øya hvert år. En fiskelandsby som Puerto del Carmen har utviklet seg til et turistsentrum. Men den opprinnelige livsstilen - fiske - har ikke forsvunnet helt. I tillegg er det vingårder på øya; vinene betraktes som de beste på Kanariøyene. andre landbruksprodukter (for det meste løk, tomater og poteter) spiller en sekulær rolle.

Flyplasser

Arrecife Lufthavn ligger fem kilometer vest for hovedstaden langs veien til den populære sjønære bygden Puerto del Carmen. De fleste charterflyene ankommer torsdager, som er den travligste dagen på flyplassen, dette betyr at folk må noen ganger vente lenge på bagasjen sin. Det er en bussforbindelse mellom flyplassen og Arrecife, men den siste bussen går kl 19.00, etter dette må det benyttes enten taxi eller leiebil.

Offentlig Transport

Det går regelmessig busser mellom de forskjellige sjønære byene og hovedstaden Arrecie. Det er også mange taxier, som er billigere enn på det spanske fastlandet. Noen ganger kjører de til spesielle destinasjoner for en fast pris, noen ganger skrur de på taxameteret. Sørg for å avtale pris på forhånd!

Fra Arrecife er det mange ferjeforbindelser til de andre Kanariøyene og til Cadiz på fastlandet i Spania.

Trafikk og Parkering

Å kjøre på Lanzarote kan ta litt tid å bli vant til. Bilene har en vane å bråbremse, bråsvinge eller gjøre en U-sving uten å forvarsel. Hold avstand og forvent det uventede - spesielt på landområdene - som at mennesker eller dyr går i veien.

I sentrum av Arrecife og på de hektiske feriestedene kan det være vanskelig å finne parkeringsplass. Parkering er ikke lovlig på fortauskanten som har gul eller hvis stripe. En blå stripe indikerer at du må betale for å parkere. Lokalbefolkningen parkerer bilene sine hvor som helst. Ikke følg deres eksempel! Og ikke parker forran søppelkasser. Disse samles hele dagen og hvis bilen din står i veien vil den bli tauet bort. Det er ingen parkering forbudt-skilt, men lokalbefolkningen vet dette.

Hoteller

De fleste besøkende går til feriesteder ved kysten. Puerto del Carmen er det travleste turistområdet, Det er mange hoteller og leiligheter, men som vil har nevnt i innledningen, det er ikke like mange hoteller som på Gran Canaria eller Tenerife. Dersom du ønsker stillhet er det mange muligheter til å leie en hytte i innlandet og noen ganger også ved kysten. antall turister på Lanzarote er begrenset, og derfor også få overnattingssteder. I høysesongen må du bestille på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Lanzarote, vi foreslår Google, og følgende kilder: