Ring oss gratis:
800 24 998
Autohuur Seattle Car rental Seattle Mietwagen Seattle Autohuur Seattle Biluthyrning Seattle Location de voitures Seattle Alquiler de coches Seattle Autonoleggio Seattle Billeje Seattle Bilutleie Seattle Autovuokraamo Seattle Aluguer de carros Seattle Wypożyczalnia samochodów Seattle Autovermietung Seattle Mietauto Seattle
Bilutleie Seattle

Bilutleie Seattle

Hjem > Bilutleie USA

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebiler i Seattle. Systemet vårt sammenlikner prisene til kjente bilutleiefirmaer. Dette sikrer at du som kunde kan bestille en rimelig leiebil hvor som helst, inklusive bilutleie i Seattle.

Hvor vil du leie en bil?

Innlevere på et annet sted?

Hvor vil du innlevere leiebilen?

Avhentningsdato
klokken
Returdato
klokken
Søk
Store utleieselskap. Stort Utvalg. Store Besparelser!

Steder i Seattle

EasyTerra Bilutleie Seattle sammenlikner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du ser etter en leiebil i USA, men i en annen by enn Seattle, kan du gå til vår nettside Bilutleie USA, hvor du kan bestille leiebilen din i USA.

Stedsinformasjon for Seattle

Leiebil Seattle
Leiebil Seattle

Innledning

Seattle er den største byen i den amerikanske delstaten Washington, men det er ikke hovedstaden (det er Olympia, som er mye mindre). Det er fødestedet til Starbucks Coffee, og denne første delen av det globale selskapet dermed er en turistattraksjon. Du vil finne denne butikken på Pike Place Market, et fargerikt bondens marked i sentrum av byen. Seattle er også fødestedet til Jimi Hendrix og grunge musikk. Du vil lære alt om dette på Experience Music Project. Andre interessante museer er Science Fiction Museum og Museum of Flight. Seattle's symbol er Space Needle, et mer enn 180 meter høye tårnet (med roterende restaurant), som ble bygget for 1962 World's Fair.

Innbyggere

Byen har en befolkning på nesten 600.000. Seattle ligger i et stort urbant område med nesten fire millioner innbyggere.

Beliggenhet

Seattle ligger i nordvest i USA, Puget Sound, en taggete vik i Stillehavet. er Vest for Puget Sound OL-fjellene, i øst, Seattle grenser Lake Washington, og bak som er fjellene i Cascade Range.

Økonomi

Seattle oppsto som et senter for fiske, skogbruk og kullgruver. Med etableringen av flyet produsenten Boeing (i 1916), endret Seattle økonomi drastisk. Snart ble det regionens største private arbeidsgiver, og det fortsatt er, selv om hovedkontoret ble flyttet til Chicago. Microsoft ligger i Redmont, en forstad til Seattle og dessuten er byen hovedkvarteret til Starbucks. I de senere årene, er byen tiltrekker mer og mer high-tech-selskapene, i hovedsak som spesialiserer seg på bioteknologi. Videre er Seattle et pedagogisk senter med mange høyere utdanningsinstitusjoner, slik som University of Washington.

Flyplasser

Byens Flyplassen ligger i den sørlige forsteder. Seattle–Tacoma Internasjonale Lufthavn (ofte referert til som Sea-Tac) er bare en halvtime unna sentrum med leiebil (unntatt i morgen og kveld rushtiden) Flyplassen ligger på et knutepunkt av motorveier (stat 518 ruter, 99 og 509, nesten tre kilometer vest for Interstate 5.

Offentlig transport

Seattle har en omfattende og god offentlig buss-system. Betale er noe forvirrende. Når du går til sentrum, betaler du når du får på bussen, fra sentrum til forstedene du betaler når du får av bussen. Ritt i sentrum er gratis.

Det er noen andre funksjoner i offentlig transport: Sør Lake Union Streetcar, en trikk mellom sentrum og South Lake Union, monorail mellom sentrum og Seattle Center (for Space Needle), og en vanntaxi mellom havnen og West Seattle (vakker utsikt over byen og fjellene rundt).

Trafikk og parkering

Bortsett fra i rushtiden, kan du enkelt kjøre rundt i en leiebil i Seattle. Gaten Planen er klar, men du må bli vant til navnene. For eksempel er alle nord-sør gatene heter Avenue (noen ganger Boulevard eller Way) og alle øst-vest gatene kalles Street. Videre den geografiske plasseringen er nevnt etter navnet for Avenues og foran navnet for Streets (for eksempel NE 45th Street og 45te Avenue NE).

Det er rikelig med parkeringsplasser, både i gatene som i parkeringshus. Husk at du ikke overskrider parkering ganger i gatene. Det er håndheves strengt og bøter er høye.

Hoteller

Det finnes et bredt utvalg av hotell i Seattle i alle prisklasser. Derfor, av sesongen er det ikke vanskelig å finne egnet bolig. Hvis du ønsker å besøke Seattle i sommer, anbefaler vi at du bestiller hotell på forhånd. Hoteller og pensjonater i nærheten av Pike Place Market er det mest populære blant turister.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Seattle, vi Google og følgende kilder: