Bilutleie Tours Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tours Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tours Jernbanestasjon

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Bilutleie Tours
  4. Tours Jernbanestasjon
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Tours Jernbanestasjon

General information

Tours Stasjon, eller Gare de Tours, ligger på Place du Général Leclerc like i byens sentrum og går tilbake til 1846. Byen ligger i Sentral-Frankrike og er hovedstaden i departementet Indre-et-Loire. Tours Stasjon er en endestasjon. Herfra kan du ta toget til for eksempel Bordeaux, det østlige Frankrike (TGV) og Le Mans. Ved Tours' andre, Saint-Pierre-des-Corps, stopper tog som ikke har endestasjon i Tours. Derfor stopper flere TGV-linjer her.

Transport

Vil du besøke Tours og omgivelsene? Drosjeholdeplassen er å finne både i og foran stasjonen. Flere taxier er tilgjengelige 24 timer døgnet. Du trenger ikke å bestille. Busser stopper foran stasjonen på det store torget. Bybusser stopper overfor stasjonen. Regionale busser stopper på venstre side av torget, som sett fra stasjonens hovedutgang. Det er ikke noe problem å leie en bil i Tours. Avis har et kontor inne i gjennomgangsområdet, men holder stengt på søndager. Det er et parkeringshus under torget overfor stasjonen der du kan parkere. 

Tjenester

Billetter selges bak hovedutgangen gjennom dør 4. Informasjonsskranken er å finne inne i største gjennomgangsområdet, overfor korridor F. Ved siden av skranken vil du finne et venteværelse. Det er også et hittegodskontor, et vekslingskontor, bagasjevogner, toaletter (med fasiliteter for små barn), brusdispensere, minibanker, Wi-Fi og en AED.

Restauranter

Stasjonen har en takeaway-restaurant som tilhører kjeden "Pain à la ligne". Her kan du kjøpe et smørbrød til reisen. Har du mer tid, er det også en kafe-restaurant i gjennomgangsområdet med en utendørs terrasse. Du kan, imidlertid, også gå til sentrum der du vil finne mange restauranter. 

Butikker

Stasjonen har en Relay-kiosk med et stort utvalg av aviser, magasiner og bøker. Det er også en Tabac-butikk (tobakkshandler).

Nyttige lenker

Andre bilutleiesteder i Tours

I tillegg til Tours Jernbanestasjon i Tours sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Tours: