Bilutleie Singapore Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Singapore Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Singapore Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Singapore
 3. Bilutleie Singapore
 4. Singapore International Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Singapore Lufthavn

Singapore Lufthavn i et nøtteskall

Singapore Lufthavn, internasjonale flyplassen på øya landet Singapore, er også kjent som Changi Internasjonale Lufthavn og er oppført i topp 5 av de beste flyplassene i verden hvert år.

Flyplassen ligger 20 kilometer nordøst for Singapore sentrum. Det er en jernbanestasjon i Terminal 2 og der er også gode bussforbindelser mellom flyplassen og sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil via East Coast Parkway, en bomvei som du bare kan betale elektronisk.

Flyplassen er kjent for sin store og varierte shoppingområde. Det finnes også mange restauranter, kafeer og snackbarer, inkludert mange restauranter som tilbyr asiatiske spesialiteter. Det er flere VIP lounger og business senter, hvor du kan for eksempel innkalle videokonferanser. Mer omfattende business fasiliteter, inkludert større møte og konferanserom, kan bil funnet på flyplassen i Crowne Plaza Hotel. Flyplassen har mange internetkafeer og trådløst internett (Wi-Fi) tilgang. Andre fasiliteter på Singapore lufthavn inkluderer minibanker, utveksle kontorer, banker, et svømmebasseng, et spa, treningssenter, massasje salonger og frisører.

I luftfarts industrien Singapore Lufthavn indikert med forkortelsene SIN (IATA flyplass kode) og WSSS (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Singapore Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Europcar
 • Hawk Rent A Car
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car