Ring oss gratis:
☎ +49 89 244473 702 (International)
Autohuur Warschau Car rental Warsaw Mietwagen Warschau Autohuur Warschau Biluthyrning Warszawa Location de voitures Varsovie Alquiler de coches Varsovia Autonoleggio Varsavia Billeje Warszawa Bilutleie Warszawa Autovuokraamo Varsova Aluguer de carros Varsóvia Wypożyczalnia samochodów Warszawa Autovermietung Warschau Mietauto Warschau
Bilutleie Warszawa

Bilutleie Warszawa

Hjem > Bilutleie Polen

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebiler i Warszawa. Systemet vårt sammenlikner prisene til kjente bilutleiefirmaer. Dette sikrer at du som kunde kan bestille en rimelig leiebil hvor som helst, inklusive bilutleie i Warszawa.

Hvor vil du leie en bil?

Innlevere på et annet sted?

Hvor vil du innlevere leiebilen?

Avhentningsdato
klokken
Returdato
klokken
Søk
Store utleieselskap. Stort Utvalg. Store Besparelser!

Steder i Warszawa

EasyTerra Bilutleie Warszawa sammenlikner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du ser etter en leiebil i Polen, men i en annen by enn Warszawa, kan du gå til vår nettside Bilutleie Polen, hvor du kan bestille leiebilen din i Polen.

Stedsinformasjon for Warszawa

Leiebil Warszawa
Leiebil Warszawa

Innledning

Etter ødeleggelsene under andre verdenskrig reiste Warszawa seg opp igjen av askene, bysentrum virker historisk, men egentlig er det ikke det. Etter krigen ble sentrum helt gjenoppbygget. Senere ble byen merket av kommunistisk arkitektur, der Kultur og vitenskaps palasset er det mest framstående eksemplet, det var en "gave" fra Joseph Stalin. Etter kommunismens fall økte anleggsaktivitet igjen. Det polske navnet på byen er Warsawa og stammer fra en legende. For lenge siden såg to barn, Wars og Sawa, en havfrue i elva Vistula (Wisla), som spådde at på det stedet ville det reise seg en stor by. 

Befolkning

Byen har neste 2 millioner innbyggere og inkludert forstedene lever 3,5 millioner mennesker i Warszawa.

Beliggenhet

Warszawa ligger øst i Polen, på begge elvebreddene til elva Wisla, som renner ut i Gdańks Bay på nordkysten.

Økonomi

Den polske by hovedstaden har reist seg etter kommunismens fall. Mange utenlandske selskaper så forretningsmuligheter i det polske markedet og har slått seg ned i Warszawa, inkludert Coca-Cola, General Motors, Nestlé og Procter and Gamble. Mesteparten av arbeidskraften arbeider i tjenestesektoren. Spesielt finansielle tjenester har vokst enormt, utenlandske banker har slått seg ned i Warszawa og aksjemarkedet åpnet igjen etter 50 år.

I kommunisttiden ble det lagt mest vekt på tungindustri som det fortsatt er noe igjen av, men ikke desto mindre blir Warszawa mer og mer et senter for høyteknologiske selskaper, inkludert IKT bedrifter.

Flyplasser

Den internasjonale Warsaw Frederic Chopin Lufthavn ligger ca. 10 kilometer sør for Warszawa.

Offentlig transport

Warszawa har et velutviklet offentlig transport nettverk som består av 200 buss linjer og 30 sporvogn linjer. Sporvogn stoppene er tydelig indikert, men busstoppene er ikke. Det finnes en busstjeneste om natten, bussene går hver halv time fra Sentral Stasjonen.

Det finnes også en undergrunnsbane som ble bygget hovedsakelig for pendling av arbeiderne som bor i de omkringliggende områdene og arbeider i sentrum. Derfor er denne linjen lite viktig for turister. Men det skal åpnes en ny linje de kommende år.

Trafikk og parkering

Trafikken i sentrum er veldig hektisk, i tillegg er en del av byen kun åpen for fotgjengere (Ulica Chmielna), og i helgene om sommeren (Ulica Nowy Świat). Derfor er det best å parkere bilen og utforske byen til fots.

I sentrum er all parkering mot avgift. Et utmerket alternativ er å parkere på en bevoktet parkeringsplass ved Ulica Parkingowa eller det underjordiske parkeringshuset ved Ulica Jasna.

Hoteller

De siste årene har det vært mange investeringer for å forbedre hotellene i den polske hovedstaden. I dag har Warszawa et sjenerøst antall hoteller å tilby og andre overnattingsmuligheter, i alle priskategorier. De fleste hotellene ligger i distriktene Śródmieście, Wola og Mokotów.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Warszawa, vi Google og følgende kilder: