Ring oss gratis:
800 24 998
Autohuur Bonaire Car rental Bonaire Mietwagen Bonaire Autohuur Bonaire Biluthyrning Bonaire Location de voitures Bonaire Alquiler de coches Bonaire Autonoleggio Bonaire Billeje Bonaire Bilutleie Bonaire Autovuokraamo Bonaire Aluguer de carros Bonaire Wypożyczalnia samochodów Bonaire Autovermietung Bonaire Mietauto Bonaire
Bilutleie Bonaire

Bilutleie Bonaire

Hjem

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig selskap. Systemet vårt sammenlikner prisene til kjente bilutleiefirmaer. Dette sikrer at du som kunde kan bestille en rimelig leiebil hvor som helst, inklusive bilutleie i Bonaire .

Hvor vil du leie en bil?

Innlevere på et annet sted?

Hvor vil du innlevere leiebilen?

Avhentningsdato
klokken
Returdato
klokken
 
Søk
Store utleieselskap. Stort Utvalg. Store Besparelser!

Byer i Bonaire

EasyTerra Bilutleie Bonaire sammenlikner prisene til bilutleiefirmaer i følgende byer:

Stedsinformasjon for Bonaire

Leiebil Bonaire
Leiebil Bonaire

Innledning

Bonaire er en av de såkalte ABC-øyene (Aruba, Bonaire, Curaçao) og inngår i de Nederlandske Antillene, som er en del av Kongeriket Nederlandene. Sammenlignet med de andre to øyene er Bonaire ganske rolig. Det er paradis for sportdykkere, vindsurfere og mennesker som elsker naturen. Årlig har øyen rundt 70,000 besøkende, de fleste er Amerikanere, etterfulgt av Nederlenderne.

Befolkning

Bonaire har bare 15,000 innbyggere, de fleste kvinnene bor i hovedstaden Kralendijk, som ikke er det eldste tettstedet; det er Rincon. Språket som snakkes i Bonaire er Papiamento, en blanding av Nederlandsk, Engelsk, Spansk og Portugisisk. Praktisk talt snakker også alle Engelsk.

Beliggenhet

Bonaire ligger omtrent 75 kilometer nord for kysten i Venezuela. Øyen er rundt 38 kilometer lang og det bredeste punktet er 11 kilometer bredt. Utenfor kysten ved Kralendijk ligger øyen Klein Bonaire (Lille Bonaire), som er dekket av små busker og kaktus. Øyen har minst 76 plantearter og rundt 55 dyrearter, og er omringet av en vakker korallrev. Siden 2001 er Klein Bonaire et fredet naturreservat.

Økonomi

Turismen er den viktigste inntektskilden for Bonaire. Dette påvirker bygg- og anleggssektoren, som i de siste årene har opplevd stor vekst, grunnet bygging av nye hoteller og forbedringen av infrastrukturen. I tillegg er det en saltindustri, hvor havnen spiller en viktig rolle. Saltet blir eksportert via havnen, og hvert år kommer dusinvis av cruiseskip til Bonaire.

Flyplasser

Flamingo Internasjonale Lufthavn ligger fire kilometer sørover i hovedstaden Kralendijk. Det finnes direkte flyforbindelser til Aruba og Curaçao, og med USA (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico og Nederlandene.

Offentlig transport

Taxi er den eneste form for offentlig transport i Bonaire. I hovedstaden Kralendijk er det ingen problem å få tak i en drosje, andre steder kan det være vrient.
Det finnes ingen ferjeforbindelser til de andre øyene i de Nederlandske Antillene eller Venezuela.

Trafikk og parkering

Bonaire er en liten øy, men er altfor svær å utforske til fots. En leiebil er en utmerket måte å utforske innsiden. Veiene er i god tilstand. Hvis hensikten er å besøken Washington Slagbaai National Park, sørg for å leie en firehjulstrekker.

Hoteller

Det er en rekke overnattingssteder i Bonaire. Det finnes ikke særlig store hoteller, den største har 93 rom. I tillegg til hoteller og feriesteder er det mange muligheter for å leie en villa eller leilighet. Øyen er en veldig populær feriedestinasjon. For å være sikret et rom på et av stedene du velger, anbefaler vi at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bonaire foreslår vi Google, og følgende kilder: