• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Curaçao

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Curaçao på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Curaçao

EasyTerra Bilutleie Curaçao er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Curaçao

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Curaçao

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Curaçao

Curaçao – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Curaçao) er mai den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Curaçao) er mai den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Curaçao), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Curaçao) er april den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Curaçao) er april den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Curaçao), er juli den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Curaçao), er august den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Curaçao), er juli den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Curaçao), er april den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Curaçao), er august den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Curaçao), er mai den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curaçao - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Curaçao), er juli den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Curaçao

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Bilutleie Curaçao

Lokal informasjon for Curaçao

Curaçao oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 20 hentesteder i Curaçao. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Curaçao er den største øya i de Nederlandske Antillene, som er en del av kongeriket Nederland. Bestandig sol tiltrekker mange feriegjester, både amerikanere og europeere. Øyas hovedstad er Willemstad, som ligger på begge sider av St. Anna Bay. Det eldste nabostedet er "Punda" ("punktet"), på den andre siden ligger "Otrabanda" (betyr bokstavelig talt "den andre siden").

Befolkning

Curaçao har over 170,000 innbyggere. Det er et veldig internasjonalt folk: innbyggerne har opprinnelse fra 50 forskjellige land.

Beliggenhet

Øyen er 61 kilometer lang og mellom 5 og 14 kilometer bred, og ligger i den sørlige delen av Karibien. Vest for øya ligger Aruba, i øst ligger Bonaire. Avstanden til det sør amerikanske fastlandet (Venezuela) er noen 70 kilometer.

Økonomi

Selv om øyas økonomi ikke har vokst mye i de siste årene ligger innbyggerne bedre annet enn i mange sør-amerikanske land. Oljeraffineriet er hovedarbeidsgiver, og havnen en av de største i området spiller også en viktig økonomisk rolle. I tillegg er det en omfattende tjenestesektor, som legger vekt på finanstjenester. Turisme er også et viktig tilskudd til øyas økonomi, selv om naboøyene Aruba og Bonaire er mer populære ferie destinasjoner.

Flyplasser

Den internasjonale flyplassen i Curaçao er Aeropuerto Hato, som ligger nord-vest i Willemstad. Fra denne flyplassen er det avganger til de andre øyene i de Nederlandske Antillene, også til Sør Amerika, USA og Europa. Flyturen til Amsterdam tar 9 timer.

Offentlig transport

Den offentlige transporten på øya betjenes av Autobus Bedrijf Curaçao, som benytter store gule eller blå busser som kalles "konvoi", og disse stopper kun på vanlige busstopp. I tillegg er det minibusser som ganske enkelt blir kalt "bus" (indikert på nummerskiltet). De stopper der du ønsker. Bybussene er i rute hver time, bussene som kjører til steder som Willemstad er ikke like hyppige. På søndager er det begrenset tjenester.

Trafikk og Parkering

Å kjøre i Curaçao er ikke veldig vanskelig, så lenge du husker noen små regler. Lokalbefolkningen har absolutt ingen hastverk og kjører ganske rolig (maks fartsgrense i bebodde områder 45 km/t, og 60-80 km/t andre steder). Folk tar gjerne en omdreining, en u-sving eller bråbremser, som betyr at det er smart å holde en viss avstand. Og i veikryss har løpende trafikk forkjørsrett.

I Willemstad kan det være vanskelig å finne parkeringsplass. På det store parkeringsstedet, Waaigat, er det alltid ledig plass, men dette stedet er ikke trygt om kvelden. I det gamle Punda nabostedet og nær Wilhelminaplein er det to parkeringshus som er overvåket, som koster 0,50 Antillianske gylden. Du må også betale for å parkere i nærheten av disse to parkeringshusene. Ellers er det gratis parkering. Tenk på din sikkerhet: Lås bilen godt og ikke legg igjen verdisaker. Vi anbefaler å parkere bilen på folksomme områder.

Hoteller

Curaçao har rikelig med overnattingssteder, fra luksus feriesteder til små koselige hoteller. Øya tiltrekker seg besøkende iløpet av hele året, derfor anbefaler vi å bestille rom på forhånd, spesielt hvis du ønsker å bo på et bestemt hotell.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Curaçao, vi Google, og følgende kilder:  

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Netherlands Antillean guilder
 • Språk
  Dutch, English, (Eastern) Punjabi
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • BORIC CAR
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Curaçao