Bilutleie Houston

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Houston på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Houston

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Houston på dine vegne.

Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Houston

  1. Hjem
  2. Bilutleie USA
  3. Houston
EasyTerra Bilutleie Houston er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Houston

Bilutleie Houston
Bilutleie Houston

Innledning

Houston er den fjerde største byen i USA. Det er en stor by, som dekker et område på 1500 kvadratkilometer. Til sammenligning dekker, London omtrent samme areal, men har nesten fire ganger flere mennesker! Ikke bli skremt av enorme sin, som de fleste av severdighetene ligger i sentrum av Houston. Downtown og Midtown er det kulturelle hjertet av byen, med kjente balletter og operaer og mange andre teatre. Museene er praktisk gruppert sammen i Museum Distrikt, inkludert Contemporary Arts Museum, Museum of Fine Arts, Children's Museum og Museum of Natural Science. Vil du utforske historiske Houston, deretter gå til Heights og sjette Krig.

Innbyggere

Houston befolkning er relativt lav, sammenliknet med arealet: i Houston bor mer enn to millioner mennesker. Det er en flerkulturell by, mange beboere har sine røtter i Latin-Amerika, India eller Pakistan.

Beliggenhet

Houston ligger i sørøst av den sørlige delstaten Texas, vest for Galveston Bay, som kobles til Mexicogolfen. I sommer og høst, er byen ofte rammet av tropiske stormer eller orkaner.

Økonomi

Houstons økonomi er basert på energi, spesielt olje og gass. Byen ligger strategisk plassert med hensyn til de viktigste olje-og gassfelt i Mexicogolfen og Texas. Den petrokjemiske industrien er derfor godt representert. Den installasjoner for olje-og gassutvinning er også bygget i Houston. Bortsett fra det, er i dag Houston fokus på alternative energikilder også, som vind og solenergi. Videre er Houston senter for bemannede romferder til NASA, for eksempel, er Mission Control Center, som ligger ved Lyndon B. Johnson Space Center.

Flyplasser

Byens viktigste flyplassen - George Bush Interkontinentale Lufthavn - ligger 32 kilometer nord for sentrum. Det er rett ved siden av en av ringene (ringveien 8), i mellom går ut på IH-45 Nord og den amerikansk-59 North. Veien til flyplassen er tydelig indikert.

William P. Hobby Airport er en mindre flyplass for innenlands flyreiser bare, elleve kilometer sørøst for byen. Du kan få til denne flyplassen via I-45 Sør.

Offentlig transport

For turister, er Houstons bybanen en lettelse. Denne linjen forbinder de største attraksjonene i Downtown, Midtown, Museum Distrikt, og Reliant Park. Videre er det et omfattende nettverk av bybusser.

Trafikk og transport

Folket i Houston er - enda mer enn andre amerikanere - avhengige av sine biler. Bystyret tar hensyn til dette. Byen er delt i to av de store motorveiene, og det er to ringveier. Derfor er det lett å komme fra en del av Houston til den andre. Bortsett selvfølgelig i rushtiden, men det går for noen større by. Mange veier er bomveier (inkludert de fleste av ringen ringveien 8).

I sentrum er det mange parkeringsplasser, men på hverdager kan det være vanskelig å finne en ledig plass. Alternativt kan du parkere leiebilen din i Fannin South PR området og fortsette med offentlig transport.

Hoteller

De fleste av de luksuriøse hotellene ligger i Downtown og Uptown/Galleria. På East End you'll finner du mer mid range hoteller og i South Main (inkludert Museum Distrikt) overnattingssteder er tilgjengelig i alle prisklasser. Husk at Houston er en bedrift by og ofte du vil kunne forhandle høye rabatter for helge opphold!

Eksterne kilder

For mer informasjon om Houston, vi Google og følgende kilder: