• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Bonaire

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bonaire på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bonaire

EasyTerra Bilutleie Bonaire er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Bonaire

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Bonaire

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Passasjervan
SUV

Når bestille en leiebil i Bonaire

Bilutleiesteder i Bonaire

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Bilutleie Bonaire

Lokal informasjon for Bonaire

Bonaire oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 1 hentesteder i Bonaire . Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Bonaire er en av de såkalte ABC-øyene (Aruba, Bonaire, Curaçao) og inngår i de Nederlandske Antillene, som er en del av Kongeriket Nederlandene. Sammenlignet med de andre to øyene er Bonaire ganske rolig. Det er paradis for sportdykkere, vindsurfere og mennesker som elsker naturen. Årlig har øyen rundt 70,000 besøkende, de fleste er Amerikanere, etterfulgt av Nederlenderne.

Befolkning

Bonaire har bare 15,000 innbyggere, de fleste kvinnene bor i hovedstaden Kralendijk, som ikke er det eldste tettstedet; det er Rincon. Språket som snakkes i Bonaire er Papiamento, en blanding av Nederlandsk, Engelsk, Spansk og Portugisisk. Praktisk talt snakker også alle Engelsk.

Beliggenhet

Bonaire ligger omtrent 75 kilometer nord for kysten i Venezuela. Øyen er rundt 38 kilometer lang og det bredeste punktet er 11 kilometer bredt. Utenfor kysten ved Kralendijk ligger øyen Klein Bonaire (Lille Bonaire), som er dekket av små busker og kaktus. Øyen har minst 76 plantearter og rundt 55 dyrearter, og er omringet av en vakker korallrev. Siden 2001 er Klein Bonaire et fredet naturreservat.

Økonomi

Turismen er den viktigste inntektskilden for Bonaire. Dette påvirker bygg- og anleggssektoren, som i de siste årene har opplevd stor vekst, grunnet bygging av nye hoteller og forbedringen av infrastrukturen. I tillegg er det en saltindustri, hvor havnen spiller en viktig rolle. Saltet blir eksportert via havnen, og hvert år kommer dusinvis av cruiseskip til Bonaire.

Flyplasser

Flamingo Internasjonale Lufthavn ligger fire kilometer sørover i hovedstaden Kralendijk. Det finnes direkte flyforbindelser til Aruba og Curaçao, og med USA (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico og Nederlandene.

Offentlig transport

Taxi er den eneste form for offentlig transport i Bonaire. I hovedstaden Kralendijk er det ingen problem å få tak i en drosje, andre steder kan det være vrient.
Det finnes ingen ferjeforbindelser til de andre øyene i de Nederlandske Antillene eller Venezuela.

Trafikk og parkering

Bonaire er en liten øy, men er altfor svær å utforske til fots. En leiebil er en utmerket måte å utforske innsiden. Veiene er i god tilstand. Hvis hensikten er å besøken Washington Slagbaai National Park, sørg for å leie en firehjulstrekker.

Hoteller

Det er en rekke overnattingssteder i Bonaire. Det finnes ikke særlig store hoteller, den største har 93 rom. I tillegg til hoteller og feriesteder er det mange muligheter for å leie en villa eller leilighet. Øyen er en veldig populær feriedestinasjon. For å være sikret et rom på et av stedene du velger, anbefaler vi at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bonaire foreslår vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
 • Språk
  Dutch
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Green Motion
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Bonaire