Bilutleie Playa Americas

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Playa Americas på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Playa Americas.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Playa Americas

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Tenerife
  4. Playa Americas
EasyTerra Bilutleie Playa Americas er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Playa Americas

Innledning

Playa de las Américas er et sted på Tenerife som ble bygget spesielt for turister. Strendene i nærheten av dette turiststedet har blitt hevet med gul sand fra Afrika, for å dekke over den svarte, vulkanske sanden. Playa de las Américas har et sprudlende natteliv med mange barer, restauranter, nattklubber og diskoteker.

Befolkning

Det bor ikke mange permanente innbyggere i selve Playa de las Américas, da byen er bygget spesielt for turister. Kommunen Arona, som byen er en del av, har omtrent 60 000 innbyggere.

Beliggenhet

Playa de las Américas ligger sørvest på Tenerife, en av Kanariøyene utenfor vestkysten av Marokko i Atlanterhavet. Øst for Tenerife ligger Gran Canaria med Kanariøyenes hovedstad, Las Palmas. Vest for Tenerife ligger øya La Palma.

Økonomi

Fordi Playa de las Américas er bygget spesielt for turister er det ikke vanskelig å gjette hva den viktigste inntektskilden er. Dette gjelder forresten hele Tenerife. Hvert år besøker 4,5 millioner mennesker øya, hovedsakelig strendene i sør: Playa de las Américas og den tilknyttede Los Cristianos.

Flyplasser

Øyas hovedflyplass, South Tenerife Reina Sofia Airport, ligger nær Playa de las Américas. Den ligger 18 kilometer vest for turiststedet og kan lett nås med leiebil via TF-1, Tenerifes hovedvei.

Offentlig Transport

De grønne bussene til Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) kjører til alle steder på Tenerife. Det er moderne busser med aircondition, og prisene er lave. Turen kan imidlertid ta lang tid, da det er mange stoppesteder. Det går en ekspressbuss mellom Playa de las Américas og hovedstaden Santa Cruz de Tenerife i nord.

Trafikk og Parkering

Parkering kan være et problem i Playa de las Américas. Det er imidlertid vanlig å dobbeltparkere. Dette innebærer tilsynelatende at du ikke vil være i stand til å reise fra plassen, men hvis du blåser hornet ditt, vil den andre sjåføren komme og flytte bilen sin. Det er forbudt å parkere ved en fortauskant med en uavbrutt gul linje, selv om lokalbefolkningen har en tendens til å ignorere dette forbudet. Mange hoteller tilbyr gratis parkering for leiebilen din.

Hoteller

Utenom utesteder og butikker består Playa de las Américas utelukkende av hoteller, feriesteder og boligblokker. Vi anbefaler fortsatt å bestille overnatting god tid i forveien, da det er det mest populære badestedet på Tenerife og tiltrekker turister hele året.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Playa de las Américas anbefaler vi Google og følgende kilder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Playa Americas, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.