Bilutleie Málaga

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Málaga på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Málaga

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Málaga
EasyTerra Bilutleie Málaga er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Málaga

Bilutleie Málaga
Bilutleie Málaga

Innledning

Malaga er en livlig havn på Middelhavet. Denne veldig spanske byen er både historisk og moderne. Sentrum tilbyr besøkende smale gamle gater, brede boulevarder, vakre hager, imponerende monumenter, moderne butikker og kultur.

Befolkning

Malaga er den sjette største byen i Spania. Det er også den største byen i Andalucia. Totalt har byen 547,000 innbyggere.

Beliggenhet

Malaga ligger på østkysten av Spania, ca. 150 km fra den smaleste strekningen av Gibraltarstredet. Malaga ligger i Middelhavet.

I nord og øst i Malaga er det vakre åser, noen av dem er en del av Parque Natural de los Montes de Malaga. Hvis du reiser nedover kysten fra Malaga, vil du passere Costa del Sol, som starter i Malaga.

Økonomi

Malagas økonomi har sakte vokst siden 1950-tallet og 1960-tallet. Dette har med det faktum at byen har dratt nytte av biproduktet som har kommet av de økende turismen på Costa del Sol. Byen er veldig avhengig av turismen som ikke er overraskende, når Costa del Sol er den mest beferdede kysten i Spania. Byen er stadig under konstruksjon for å være i stand til å tilby turistene bedre overnattingssteder og restauranter. I tillegg blir det lagt til flere turistattraksjoner for å vedlikeholde og markedsføre turismen. I tille til at dette skaper arbeidsplasser i konstruksjons bransjen, gir også turismen arbeid i catering, tjenestesektoren, museum, sykehus, osv.

Flyplasser

Malaga har én flyplass: Malaga Lufthavn. Denne flyplassen er den største i Andalucia, og den er veldig hektisk. Flyplassen prosesserer flyginger fra Spania, men også fra større europeiske byer.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en leiebil til din disposisjon, vil du like Malaga offentlige transport. Fra flyplassen kan du ta et tog til byens sentrum, en reise som tar ca. 11 minutter. Også buss nummer 19 kjører deg fra flyplassen til byens sentrum. I tillegg er det bybusser i malaga. Fra Malaga kan du reise med tog til, blant annet, Madrid og Barcelona. Du kan også ta buss til forskjellige steder i Spania.

Trafikk og Parkering

Malaga er ikke en vanskelig by å kjøre i med leiebilen din. Under høysesongen, på slutten av juni, juli, august og i starten av september, vil det være vanskeligere, på grunn av mange turister. I denne perioden anbefaler vi at du ikke parkerer bilen i byens sentrum, men bare rett utenfor sentrum, og fortsette til fots.

Hoteller

I Malaga vil du finne mange forskjellige hoteller. Hvis du velger å besøke Malaga i lavsesongen er det lite behov for å bestille rom på forhånd, selv om du kanskje vil det, bare for å være sikker. Under høysesongen er det nødvendig å bestille på forhånd.

Bilutleiesteder i Málaga

EasyTerra Bilutleie Málaga sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Málaga, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.