• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Korsika

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Korsika på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Korsika

EasyTerra Bilutleie Korsika er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Korsika

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Korsika

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Korsika

Bilutleiesteder i Korsika

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Korsika

Innledning

Tidligere har Korsika vært et leketøy hos andre makter i hele regionen. Bare siden 1768 er det en fransk øy. Før den tiden var det administrert av Genoa i 500 år og før det av Kongedømet Pisa. Det er en vakker øy med en rekke landskaper, der både vannsport fans (strender, dykking, seiling), turgåere og fjellklatrere kan ha gøy.

Innbyggere

Korsika har mer enn 300.000 innbyggere. Mer enn halvparten bor i byene Ajaccio og Bastia (begge mer enn 75.000 innbyggere).

Sted

Korsika er mer enn 180 kilometer lang og maksimum 83 kilometer bred. Øya ligger nord for den italienske øya Sardinia. Det er separert fra den ved Bonifaciosundet. På det smaleste punktet på øyene er bare 11 kilometer fra hverandre. Korsika er en meget kupert øy med Monte Cinto (2.706 m) som høyeste topp. Det er tyve andre fjelltopper over 2000 meter. Den største delen av innlandet er verna som naturreservat (Parc Naturel Régional de Corse). 

Økonomi

Det behagelige klimaet, det vakre innlandet og de vakre strendene gjør Korsika en turists beste attraksjon. Turistnæringen er hovedsakelig konsentrert i og rundt Porto Vecchio og Bonifacio i syd og nær Calvi i nord-vest. Resten av Korsika er nesten upåvirket av turismen. 

Korsika produserer vin, spesielle oster og god honning. Honningen er til og med offisielt klassifisert til opprinnelsen, akkurat som franske viner. 

Flyplasser

Korsika har tre viktige flyplasser for turisme. Flyplassen nær hovedstaden Ajaccio ligger fem kilometer øst for byen. Hovedveien N194 går fra flyplassen til sentrum av byen. Videre finnes det flyplasser nær Bastia (tyve kilometer sør for byen, langs hovedveien N193) og nær Calvi (sju kilometer sør for byen). Denne siste flyplassen brukes i hovedsak av lavprisselskapene. 

Kollektivtransport

Øya har gode bussforbindelser mellom de viktigste stedene på Korsika, men på enkelte bussruter kjører bussene bare to ganger om dagen. Videre har Korsika et jernbanenett, det er togforbindelser med Bastia, Corte, Ajaccio, Calvi og Ponte Leccia.

Trafikk og parkering

Hvis du virkelig vil utforske Korsika, er det best å leie en bil. Med leiebil kan du nå steder der få turister kommer, og nyte den imponerende naturen på denne øya. Korsika har hovedveier, men det er ingen motorveier. Husk også at øya er kupert og veiene er svingete. De viktigste veiene er i stand, men andre veier kan ha overraskelser. Om sommeren kan det bli svært trangt i sentrene for de turistiske byene. 

Hoteller

Det er et godt tilbud av hoteller og leiligheter i turistområdene. Utenfor disse turistområdene finner du enkle gjestehus eller rom i private hus. Det er også mange campingplasser i Korsika. August er den travleste måneden på øya, siden det rommer to eller tre ganger så mange turister enn i travle juli måned. Hvis du ønsker å reise til Korsika i august, må du reservere et rom lenge i forveien. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Korsika, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Sixt
 • Hertz
 • Enterprise
 • Budget
 • Rent a car
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Alamo
 • ADA
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 • wheego
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Korsika