• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Mallorca

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Mallorca på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Mallorca

EasyTerra Bilutleie Mallorca er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Mallorca

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Mallorca

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Mallorca

Mallorca – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Mallorca) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Mallorca) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Mallorca), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Mallorca) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Mallorca) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er juni den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Mallorca) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Mallorca), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Mallorca - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Mallorca), er juli den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Mallorca

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Mallorca

Innledning

Siden 1960-tallet har mallorca utviklet seg til et populært feriemål. Øya har akre strender på sør- og østkysten, og vannet er så å si alltid deilig. Spesielt britene, tyskerne og nederlendene elsker å besøke denne øya. I tilleg til strendene er fjellmassene Serra de Tramuntana vel verdt et besøk. Det er også noen fantastiske golfbaner, og hovedstaden Palma har et vakkert historisk sentrum med et imponerende katedral.

Befolkning

Den totale øya har 800,000 faste innbyggere, halvparten av dem bor i hovedstaden Palma de Mallorca. Gjennom året oppholder mange mennesker seg på Mallorca. Øya tiltrekker millioner av turister hvert år. Det er også nesten 100,000 mennesker fra Nord-Europa som bor fast på øya eller i løpet av vinteren.

Beliggenhet

Mallorca ligger øst for Spania på Middelhavet. Det er den største av Balearene, som inkluderer Ibiza. Hovedstaden Palma de Mallorca ligger på sør-vest kysten.

Økonomi

Turisme, turisme, turisme. Det er hva øyas økonomi er bygget på. Dette er en selvfølgelighet langs de populære strendene på sør og østkysten. Boulevardene er fulle av høyblokk, alle er hoteller og leiligheter for turistene.
Men det er også andre økonomiske aktiviteter på øya. Landbruk dyrker citrusfrukt, mandler og oliven, som eksporterer via havnen i Palma eller flyplassen. I tillegg er fiske og buskap (svin og lam) også viktig. I hovedstaden er det tektil og papir industrier.

Flyplasser

Ni kilometer øst for hovedstaden ligger Palma de Mallorca Internasjonal Lufthavn, på vei til Santañí. Det er daglige vanlige og charter flygninger til europeiske destinasjoner. Flyplassen blir også brukt av noen få lavprisflyselskaper. Busslinje 1 vedlikeholder en tjeneste mellom flyplassen og sentrum av Palma.

Offentlig transport

Derspm du ikke har lyst til å bruke leiebil en dag: det offentlige transportnettverket  på Mallorca består hovedsakelig av buss. På søndager er det begrenset busstjenester og i løpet av lavsesongen  er det også færre busser.

I hovedstaden Palma betjenes bussene av Empresa Municipal de Transports (EMT). Det er gode forbindelser til strendene i nærheten. Buss nr. 50 er en turistbuss som kjører til hovedattraksjonene og kjøpesentrene. Det er en todekker buss som er åpen øverst. Videre, i Palma er det battbusser som går fra underholdnings distriktet Passeig Marítim.

Mallorca har én jernbanelinje, fra palam via Inca til Manacor. I tilleg er finnes et historisk tog: Tren de Sóller, mellom Palma og Puerto de Sóller, gjennom et imponerende flott landskap.

Fra havnen i Palma går det ferjer til Ibiza og til byer på fastlandet: Barcelona, Valencia og Denia.

 

Trafikk og Parkering

Å kjøre på Mallorca er virkelig ikke vanskelig. I de siste årene har de fleste veiene på øya blitt renovert og asfaltert. Det har også kommet noen rundtkjøringer, som gjør at trafikken flyter mer effektivt og også tryggere. Fartsgrensene er lavere utenfor bebodde områder, det er nå 90 km/t.

Parkering er bare mot avgift i sentrum av hovedstaden Palma. Under veien i nærheten av havnen i Palma er det en parkeringsplass, som betyr at du kan trygt parkere bilen din i byens sentrum, til en billig pris.

Hoteller

Mallorca er fullt av hoteller. Om vinteren kan du ta sjansen på å finne et hotellrom, men om sommeren er sjansene lik null. Det kan også være billigere å kjøpe en pakke-tur.

Eksterne Kilder

For mmer informasjon om Mallorca, vi foreslår Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Goldcar Key'n Go
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hiper Rent a Car
 • Leasys
 • Wiber Rent a Car
 • Gobycar
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Sixt
 • Europcar
 • Drivalia
 • Clickrent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Everycar
 • EECAR
 • K10 Rentacar
 • Exclusive GO
 • ACE Rent A Car
 • Carwiz rent a car
 • Flizzr
 • offUgo
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Mallorca