• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Marokko

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Marokko på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Marokko

EasyTerra Bilutleie Marokko er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Marokko

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Marokko

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Marokko

Bilutleiesteder i Marokko

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Bilutleie Marokko

Lokal informasjon for Marokko

Marokko oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 23 hentesteder i Marokko. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Marokko ligger på den nordlige kysten av Afrika. Mengden av beboerne er tilnærmet 34 millionfolks. Marokko er et Arabisk kongerike med sterkt Middelhavet innflytelser. Hovedstaden av landet er Rabat. I denne byen med over 1,7 millionbeboere bor myndigheten.

Marokkanere er nesten all Muslim. Islamen er også statsreligion. En viktig del av den Marokkanske befolkningen er fra Berber nedstigning. Lang før ankomsten av arabisk, levde dette folket i aktuell-dag Marokko.

Bortsett fra sjøen har Marokko også fjell og selv et slag av ørkenen. Landskapene er ofte fantastiske. Mest byer er plassert nær kysten. Casablanca, Agadir og Tétouan er alle kystbyer med deres separate tiltrekninger. Mange av stedene i Marokkanske byer er på UNESCO Verdenen Arven Listen. Meknes, Marrakech, Rabat og Fez for eksempel, er visst som de fire Kongelige Byene. En visitt til deres medinas (den gammel byen sentrerer) og souqs (bazars) vil stimulere din meninger på grunn av bustling folket og lukten av krydderet.

Historie

Første skiltene av bostedet i aktuell dag drar Marokko tilbake til Neolittisk periode. Omkring åtte tusen F.Kr som Capians bebodde området av Maghreb. Disse folkene levde hovedsakelig av å jage. Landskapet så annerledes da. Det var mindre arid og i høyere områder det var skoger som de vi nå finner i Middelhavet regioner som Italia og Hellas.

Omkring 2400 F.Kr kom Berbers til Marokko. Deres sivilisasjon strakk seg fra den Atlantiske Havet i Nord Afrika til Siwa oases i nordvest Egypt. Til sør bebodde de landet til elven Niger. Ved tiden for deres ankomstlandbruk kom til Marokko. Fra det øyeblikket på avlinger ble dyrket i Marokko, som da ble kalt Mauretania.

Århundrer sen, i den klassiske perioden, ble Marokko en handlende koloni av Phoenicians. Dette folket som ha blitt kommet fra området som nå er visst som Lebanon. Høyden av Phoenician maritim kraft legger mellom 1200 og 800 F.Kr. Omkring 1200 grunnla Phoenicians en handlende post her. Etter sammenbruddet av Carthage i 146 F.Kr Marokko ble del av det Romerske Riket. Da dette riket også i det femte århundre E.Kr og eventuelt brutt sammen, erobret Vandaler, Visigoths og Byzantine Greker området. Imidlertid holdt Berber folk i fjellene ut til inntrenger. De høyere regionene av Marokko ble i hendene av de originale beboerne.

I løpet av sjuende århundret laget Islamen kvikt dets måte til Nord Afrika. I 683 erobret Umayyads Marokko. Generell Uqba ibn Nafi ga regionen navne Maghreb al Aqsa: den Fjerne Vest. Det tok bare en århundre til islamisme regionen. Til i dag Marokko forblir et Islamsk land.

Berber folk ble influert av Arabisk kultur. De valgte religion og mange toll. I løpet av ellevte århundret Berber stammer avsette Arabisk og grunnla deres egen dynastier. Almoravids, Almohads og Marinids regjerte suksessivt over Marokko. Eventuelt hadde Sa'adi dynasty kraft over Marokko, nordvest av Afrika og store deler av den Iberiske Halvøya.

I sjuende århundret erstattet Arabisk Alawites Sa'adi dynasti. I løpet av den perioden hadde riket svekket på grunn av vanskeligheter mellom Spania og Ottoman Riket. Riket holdt ut under Alawite regel. Det tapte noe land, men forble velstående.

Ottomans ble jagd vekk fra Algerie ved Fransk i 1830. Den Algerisk leder Abd El Kader ble rygget av Marokkanerne i hans opprør mot Fransk. På begynnelsen av tjuende århundret, denne LEDA til en enighet av Frankrike, Storbritannia og Spania å dele Marokko i tre deler. Området omkring Tanger. Andre områder ble Fransk eller Spansk.

I løpet av tyveårene av det siste århundret oppsto et opprør blant beboerne av Rif mot deres undertrykker også mens mot de Marokkanske kommandantene som forelegge kolonistene. Opprøret ble knust.

I 1934 Marokko kom eventuelt under Fransk jurisdiksjon. Marokkanske soldater sloss under den Franske generelle De Gaulle i løpet av Verdenkrig II. Utenom dette i 1943 ble det Forenede Uavhengighet Selskapet (Istiqlal) etablert av nasjonalister. Selskapet sloss for en uavhengig Marokko led ved Konge Mohammed V. Men Frankrike utviste Mohammed V og lagt Mohammed ibn Arafa den nye kongen av Marokko.

Det Marokkanske folket motvirket disse nye tiltakene tungt. Eventuelt den nye kongen som blir måttet blir flyktet til Skarpere og Mohammed V returnerte. I 1955 ble han konge av Marokko og året etter Marokko erklærte dets uavhengighet fra Frankrike. Traktater ble undertegnet med Spania som sikret anerkjennelsen av Marokkos uavhengighet ved dette landet. Spanjolene imidlertid, beholde deres regel over de nordlige enklave Ceuta og Melilla, den sydlige enklave Ifni og den Veste Sahara.

Når Marokko som ha blitt gått inn i Forenede Nasjone i 1956, ble tvunget Spania til å overgi de Veste Sahara og Ifni. Men Spania bestemte seg annerledes. Det avcolonisering Ifni, men holdt på den Veste Sahara.

I 1961 Konger Mohammed V forløpen borte. Hans sønn Hassan II lyktes ham. Hans periode av kontoret startet turbulent og ville hovedsakelig forbli på den måten. I 1963 konflikter oppsto mellom Marokko og Algerier. Krigen het "Krig av Sandene". Krigen av Sander sluttet i 1964. Årene ‘71 og ble 72 merket av kupp. De sviktet imidlertid og Konge Hassan II kunne beholde hans posisjon. I 1976 Marokko gjenvant styring over den Veste Sahara. Spania avcolonisering denne regionen.

I 1999 kongen døde. Kraft fortsatte til hans sønn Mohammed VI. Han prøver å modernisere landet. Oppmerksomhet er betalt til en forbedring i posisjonen av kvinnene. Ytterligere er posisjonen av Berber befolkning, som ha blitt diskriminert mot noensinne siden Arabiske av Marokko, forbedret.

Samfunn og kultur

Hoveddelen av det Marokkanske folket lever øst av Atlaset fjellkjede. Tilnærmet tre fjerdedeler av Marokkanerne er av Berber nedstigning. Halvdel av dem Er Arabized. Berber var første beboerne av Nord Afrika. Deres kultur daterer seg fra før 2400 F.Kr. Utenom Marokko lever de også i Algerier og Libya. Mange Berber folk emigrerte til Europeiske land slik som Nederland, Frankrike og Belgia.

Av gammel, lever en liten gruppe av Jøder i Marokko. Deres antall minker, hovedsakelig fordi mange Jøder emigrerer til Israel.

Over halvdel av Marokkanerne lever i byene. En stabil vandring finner sted fra landet og fjellene til de bymessigere delene av Marokko.

Det offisielle språket lært i Marokkanske skoler er Standard Arabic. Dette språket ble introdusert i Marokko ved Arabisk i løpet av sjuende århundret. Marokkanere taler en dialekt av dette språket. Det er adskillige varianter, som er avhengige av regionen. I byer ble språket influert av Andalusisk. I nordvest blir en dialekt taledd at er forholdt til fjellene regionene. Bedouin dialekt er taledd på slettelandskapene på den Atlantiske Havet. Hassani er hørt i noen deler av Sahara. Berber språk som Rif språk er også del av rekkevidden av språkene taledd i Marokko. Fransk er det andre viktige språket i offentlig liv.

Nesten er alle Marokkanere Sunnite Muslims. En prosent av befolkningen er Kristelig og en liten gruppe av Jøder lever i Marokko. Det omfatter 0,2 prosent av befolkningen.

Politisk situasjon

Marokko har vært en uavhengig stat siden 1956. Landet er et monarki. Det aktuelle hodet av staten er Konge Mohammed VI. Han har kraften å oppløse myndigheten. Bortsett fra være av hodet av staten er konger av Marokko også Amir al-muminin : Kommandant av det trofaste. Mens slik som han har en moral og åndelig rolle med henseende til Muslims.

Det Marokkanske parlamentet har hatt et to kammersystem siden 1963. Det består av Huset av Varamenn og et hus av bystyre. Abbas El Fassi har vært fyller på minister av landet siden 2007. Det primære politiske og kongelig er selskaper av Marokko senteren til høyre Union Constitutionelle, RNI, PND og Mouvement Populaire. Framstående opposisjons selskaper er Istiqlal, de USFP og UNFP. Det Islamske selskap Adl wa Lihsane er forbudt.

Marokko er delt inn i 39 provinser. Landet har statusen av et tilknyttet medlem av den Europeiske Unionen.

Økonomi

Marokko er enda karakterisert som et utviklingsland. Likevel har Marokko en rimelig stabil økonomi. Hovedledningen som handler partner av Marokko er Frankrike. En av de to hovedkildene av inntekten er uttrekkingen av fosfat. Fosfat er hovedsakelig funnet i den Vest Sahara.

Ved siden av dette er landbrukssektoren meget viktig. Marokko er en av de ledende produsentene av cannabis i verdenen. Spesielt profitterer nord fra dyrkingen og handelen av dette produktet. Marokko er også verdenens største eksportøren av mandler.

Fiskeri er viktig også. Marokko har det største fisk markedet i Afrika. I utveksling for økonomiske hjelp Europeiske skip kan seile de Marokkanske vannene å fiske.

Casablanca er det økonomiske hjertet av landet. Skarpere, I nord av Marokko, er en kommende industrisenter.

Turisten sektoren har vært en hovedarbeidsgiver i årevis. Denne kilden av inntekten vokser vesentlig.

Mange Marokkanere forlot landet i løpet av femtiårene og sekstiår av det siste århundret å bli innvandrerarbeidere i land slik som Nederland, Belgia og Frankrike. Mange av som dem aldri returnerte til Marokko. Snart lever andre produksjonen av de originale gjest arbeiderne i disse landene.

Valutaen av Marokko er Dirham.

Geografi og klima

Marokko besetter 446,550 kvadratkilometere. Denne Nord Afrikansk land grenser til Algerie i øst og sør og på Mauritania. Grensen med Algerie ha blitt stengt siden 1994. I nord Marokko grenser til stredet ved Gibraltar Den Middelhavskyst og den Atlantiske Havet grenser landet også.

I nord av Marokko, som grenser til den Middelhavskyst, ligger de 350 kilometerne lang Rif fjellkjede. Disse fjellene strekker seg fra vest til øst. Rif fjellkjede er en lav fjellkjede. Den høyeste toppen er Jabal Tidiquin med 2448 målere.

I Atlaset fjell kan en finne kupert klipper, innsjøer, elver og skoger. De ru delene er plassert i det Høye Atlaset med topper nå fire tusen målere. I Midt Atlaset kan en finne mindre ekstreme landskaper som blir prydet med sedrer og fossefall.

Sørøst av Marokko blir hovedsakelig besatt av Sahara. Denne ørkenen er verdenens største varme ørkenen og strekninger over ni millionkvadratkilometere.

På den Middelhavskyst finner en et fruktbart område som vidt er dyrket. Tilnærmet tolv prosent av Marokko er forested.

Generelt er det Marokkanske klima Middelhavet med tørre sommer og mild vinter. Atlaset fjellkjede strekker seg over Marokko, Algerie og Tunisia og lager været siden fruktbar på grunn av skyene som blir der. Lee ligger i den slik kallede regnet skyggen med betydelig mindre nedbør. Lee av Marokko løgner i øst og sørøst.

Trafikk og infrastruktur

I Marokko avgift er levied på riksveier. Maksimumet farten er 120 km/t. Alle store byer slik som Rabat, Marrakech, er koplet Skarpere, Fez og Casablanca, til hverandre ved riksveier. Forholdet av de Marokkanske veiene er rimelig. Nesten er alle veier asfaltert, med her og der et hull.

Det er fjorten kommersielle flyplasser i Marokko. Internasjonale flyplasser som Casablanca Anfa Lufthavn og Casablanca Mohammed V Lufthavn forbinder Marokko til Europa, Asia og Midtøsten. Fra Lufthavn i Tangier og fra Agadir Al Massira Lufthavn, Fez Saiss Lufthavn og Marrakech Lufthavn, kan fly en til forskjellige destinasjoner inn og ytre Marokko.

ONCF forbinder mest byer ved hjelp av dets effektiv linje og bussnettverk. Linjen er fort og behagelig. Å reise med buss er også behagelig, ikke bare mellom byer, men i byen også.

Mat og drikke

Det Marokkanske kjøkkenet er vidt varierte. Arabisk, Berber, Spansk, Midt Østlig og Middelhavskyst innflytelser er noen av de mange kulturene som tilføyde deres ingredienser til de Marokkanske skålene. Kardemomme, cumin, pepper, rødtopp, safran og turmeric er meget brukte krydder. Disse er brukt til sesong kjøttet og grønnsakene å smake. Marokkanere spiser mest kylling og lam.

Flere berømt Marokkansk skåler er for eksempel couscous, harira, og tajine. Couscous er meget populær, ikke bare i Marokko mer men også i Vest land. Det består hovedsakelig av semolina.

Harira er en suppe tradisjonelt spist i løpet av Ramadan. Viktige ingredienser å lage harira er linser, bukkeert og tomater. Det er en krydret suppe med persille, paprika og koriander.

Tajine er en skål som kjelen ikke slik mye som skåler forberedt er i. Tajine har et karakteristikkutseende. Skålen er stengt med et kjegle-formet topp. Fisk, lam eller kylling kan bli stuet innenfor tajine med krydder som kardemomme, rødtopp og spisskummen.

Marokkanere drikker mye ter med fersk mynt.

Tidssone

Tidssonen i Marokko er GMT/UTC +0.

Bolig

Hoteller i Marokko blir klassifisert av et stjernesystem. Spesielt i turiststeder som Casablanca, kan bli funnet Marrakech, Agadir og Fez hoteller i alle kategorier av trøst og luksus.

I større byer kan en finne noen internater og også Seng & Frokost. Begge typer av boligen er ikke tilgjengelig i overflod. Mest byer har en eller kanskje et par internater.

Det er mye leiligheter for leie. Hus og villas kan bli leit for varigheten av en ferie, men også i en lengre periode.

Campingvogner kan finne steder å legge opp deres telt i Marokko. Ikke bare langs kystene av den Middelhavskyst og den Atlantiske havet, men også i Atlasene Fjellene og selv Sahara som det er steder å ligge i telt. Det ligger i teltsteder er åpne det hele året. De som elsker luksuriøs bolig mens ligging i telt har ikke kommet til det riktige stedet. Spesielt forlater de hygieniske anleggene mye å bli ønsket.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Marokko, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Moroccan dirham
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Enterprise
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Autounion Car Rental
 • AIR CAR
 • Sixt
 • wheego
 • Dollar Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Abbycar
 • FireFly Car Rental
 • Payless Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • United rent a car
 • Global Rent a Car
 • InterRent
 • Goldcar
 • Green Motion
 • addCarRental
 • Location Auto
 • SurPrice car rentals
 • Europcar
 • U-Save Auto Rental
 • Flizzr
 • NÜ Car Rentals
 • Goldcar Key'n Go
 • National Car Rental
 • OK Mobility
 • OtoQ
 1. Hjem
 2. Bilutleie Marokko