• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Oslo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Oslo på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Oslo

EasyTerra Bilutleie Oslo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Oslo

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Oslo

Bilutleie tilbud i Oslo

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Oslo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Oslo

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Oslo. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  9.3 (8288)
  Fra kr 457 / dag
 • Budget

  9 (9782)
  Fra kr 200 / dag
 • Alamo

  8.9 (8869)
  Fra kr 401 / dag
 • Hertz

  8.8 (7010)
  Fra kr 263 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.7 (3503)
  Fra kr 258 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5603)
  Fra kr 250 / dag
 • Sixt

  8.2 (3446)
  Fra kr 627 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1990)
  Fra kr 409 / dag
 • Avis

  7 (6084)
  Fra kr 195 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.4 (4463)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.5 (408)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • McRent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Oslo?

Bilutleiefirmaer i og rundt Oslo

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Oslo, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Oslo

EasyTerra Bilutleie Oslo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Bedriftsveien 6
Drammensveien 145
Enebakkveien 154
Ensjøveien 12D
Filipstadveien 5
Fornebuveien 80
Grenseveien 74
Holbergs gate 30
Industriveien 17
Knud Bryns vei 3
Munkedamsveien 21
Munkedamsveien 27
Nils Hansens vei 7b
Økern Torgvei 1
Økernveien 115
Rudssletta 42
Sjøgata 4
Storgata 26
Strømsveien 228
Vollaveien 15

Lokal informasjon for Oslo

Innledning

Oslo er hovedstaden i Norge, og ifølge avisen The Economist er det den dyreste byen i verden (i 2006). I det 17. århundre ble byen fullstendig brent ned, og ble gjenoppbygget av kong Christian IV. Den fikk da navnet Christiana (senere Kristiania). Navnet Oslo ble restaurert i 1924. Bortsett fra noen få trebygninger som ble stående etter flammene har byen et moderne utseende med brede gater.

Befolkning

Byen har vokst enormt. I starten av det 19. århundre var det en landsby med omtrent 10,000 innbyggere. I dag har Oslo en befolkning på over en halv million. Den fortsetter å vokse: Hvert år blir 15,000 nye innbyggere lagt til, og gjør Oslo til en av de raskest voksende byene i Europa.

Beliggenhet

Oslo ligger sør-øst i Norge, i Oslofjorden. Denne fjorden er nesten 100 kilometer lang og hovedstaden befinner seg i enden. Oslo ligger i et område med grønne åser og fjell. Ligger 100 kilometer fra grensen med Sverige.

Økonomi

Hovedstaden i Norge er en av de mest velstående byene i Europa, med en gjennomsnitts inntekt dobbel så høy som det europeiske gjennomsnittet. Dette er i stor grad på grunn av nasjonens olje- og gass reserver. Tjenestesektoren er veldig viktig i Oslo, og handel via byens havn spiller også en viktig rolle.
I tillegg huser byen mange omsorgs og utdanningsinstitusjoner.

Flyplasser

Flyplassen i Oslo blir kalt Gardermoen, og den ligger 45 kilometer nord øst for byen. Den ble åpnet i 1998 og det er en av de punktligste flyplassene i Europa. Det finnes en direkte høyhastighets togforbindelse til flyplassen. Lavprisflyselskaper benytter Torp Lufthavn i nærheten av Sandefjord, 115 kilometer sør for Oslo.

Offentlig transport

Oslo har et utmerket offentlig transportsystem med metroer, trikker, busser og ferjer. Det finnes seks trikklinjer, fem metrolinjer. Metroen kalles T-bane og har særlig forbindelser til forstedene i øst. Du kan bruke alle disse offentlig transportformene med én billett, som også er gyldige på lokale tog. Det går ferjer til de små øyene i Oslofjorden og til halvøya Bygdøy, hvor det finnes utstillinger av gamle vikingskip.

Ved stasjonen, Oslo Bysykkel, kan du leie en sykkel for maks tre timer. Du kan levere tilbake sykkelen på en hvilken som helst annen stasjon.

Tog i Norge er ekstremt punktlige. Fra sentralstasjonen (Sentralstasjon) avgår tog til Trondheim, Bergen og Stavanger. Det finnes internasjonale forbindelser til Stockholm og Gøtenborg i Sverige. Du kan reise med ferje over til Hirtshals, Frederikshavn og København i Danmark, Kiel i Tyskland og Helsingborg i Sverige.

Trafikk og Parkering

Oslo ligger i et kryss av motorveier. Den internasjonale motorveien E6 (til Malmø i Sverige) og E18 (til Stockholm) kommer sammen i Oslo. Når du kommer inn i byen er det en bomavgift på 20 Kroner som du må betale. Takket være de brede gatene er det enkelt å kjøre i Oslo.

I byens sentrum må du betale for å parkere i gatene (Man-Fre fra kl. 8.00 - 17.00, Lør fra kl. 9.00 - 15.00). Utenfor sentrum er det også noen få gater hvor du må betale for å parkere bilen. I tillegg er det parkeringshus og parkeringsområder. Det er en forskjell på private og kommunale parkeringsområder. De kommunale kan gjenkjennes ved skilt med en hvit P med blå bakgrunn. Du kan parkere bilen din gratis på disse plassene med den såkalte Oslo pass, som du også kan bruke i byens offentlige transportsystem, og som gir deg inngang til museet.

Hoteller

Det er ikke alltid like lett å finne hotellrom. Vi anbefaler å bestille på forhånd, spesielt om sommeren og ved store begivenheter (for eksempel Nobels fredspris seremonien). Luksus hoteller ligger i byens sentrum, billigere overnattingssteder ligger vanligvis utenfor byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Oslo, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Budget
 • Alamo
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Enterprise
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • McRent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Norge
 3. Bilutleie Oslo