Bilutleie Madeira

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Madeira på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Madeira.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Madeira

  1. Hjem
  2. Bilutleie Portugal
  3. Madeira
EasyTerra Bilutleie Madeira er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Madeira

Innledning

Madeira er den største øya i øygruppen med samme navn. Denne gruppen av øyer er en populær turist destinasjon hele året. Bortsett fra sol, sjø og strand, er Madeira kjent for sin vinproduksjon, den fargerike blomsterskatten og de lokale broderiene. 

På nyttårsaften er det et spektakulært fyrverkeri show, ifølge Guinness rekordbok det største fyrverkeriet i verden. 

Innbyggere

Hele øygruppen har ca 270000 innbyggere. De fleste av dem bor på hovedøya Madeira og hovedsakelig i hovedstaden Funchal (140,000 innbyggere). Med en befolkningstetthet på nesten 300 personer pr. kvadratkilometer, er Madeira en av de tettest befolkede områdene i EU.

Sted

Madeira er en del av Portugal, men ligger nærmere Afrika enn Europa. Øygruppen ligger i Atlanterhavet, omtrent 600 kilometer fra den marokkanske kysten. Den største øya Madeira, er 60 kilometer lang og maksimum 22 kilometer bred. Det høyeste punktet er Pico Ruivo (1.862 moh). 

Økonomi

Madeira er en såkalt frihandel sone, som betyr at selskapene betaler mindre skatt eller ingenting. Dette har en positiv effekt på den lokale økonomien. Turisme er av stor betydning som inntektskilde, fordi cruiseskip som kommer fra Karibia til Europa alltid gjør en stopp i havnen i hovedstaden Funchal. Videre er madeiravinen verdensberømt og sukkerrør og bananer er dyrket.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen ligger nær hovedstaden Funchal. Madeira Lufthavn (også kalt Funchal Lufthavn) har mange forbindelser til det europeiske fastlandet, Kanariøyene og Azorene. Fra den lille flyplassen i Porto Santo går det fly til Funchal, Lisbon og Porto.

Kollektivtransport

Hovedstaden Funchal har god kollektivtransport. Den eldste busselskapet er Horarios do Funchal, som ikke bare står for byens transport, men også opprettholder bussforbindelser til andre steder på Madeira. Det finnes noen andre små busselskaper også.

Trafikk og parkering

Det er ikke et problem dersom du ønsker å utforske øyene med en leiebil. I de senere årene har mange nye veier har blitt bygd. Det er enda mer moro å følge gamle, svingete og ofte smale veier med din leiebil. Vær oppmerksom på at du kan støte på uventede hindringer og blindveier. 

Hoteller

Det er ingen mangel på overnattingssteder på Madeira. På hovedøya, samt i Porto Santo vil du ikke ha problemer med å finne et rom. Spesielt på Porto Santo har nye hoteller og leilighetskomplekser har bygget i løpet av de siste årene. Madeira er et populært reisemål året rundt, men hovedsakelig i sommermånedene juli og august.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Madeira, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Alle byer i Madeira

EasyTerra Bilutleie Madeira sammenligner leiepriser i følgende byer: