• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Madeira

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Madeira på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Madeira

EasyTerra Bilutleie Madeira er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Madeira

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Madeira

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Madeira

Madeira – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Madeira) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Madeira) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Madeira), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Madeira) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Madeira) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Madeira), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Madeira), er januar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Madeira - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Madeira) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Madeira

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Madeira

Innledning

Madeira er den største øya i øygruppen med samme navn. Denne gruppen av øyer er en populær turist destinasjon hele året. Bortsett fra sol, sjø og strand, er Madeira kjent for sin vinproduksjon, den fargerike blomsterskatten og de lokale broderiene. 

På nyttårsaften er det et spektakulært fyrverkeri show, ifølge Guinness rekordbok det største fyrverkeriet i verden. 

Innbyggere

Hele øygruppen har ca 270000 innbyggere. De fleste av dem bor på hovedøya Madeira og hovedsakelig i hovedstaden Funchal (140,000 innbyggere). Med en befolkningstetthet på nesten 300 personer pr. kvadratkilometer, er Madeira en av de tettest befolkede områdene i EU.

Sted

Madeira er en del av Portugal, men ligger nærmere Afrika enn Europa. Øygruppen ligger i Atlanterhavet, omtrent 600 kilometer fra den marokkanske kysten. Den største øya Madeira, er 60 kilometer lang og maksimum 22 kilometer bred. Det høyeste punktet er Pico Ruivo (1.862 moh). 

Økonomi

Madeira er en såkalt frihandel sone, som betyr at selskapene betaler mindre skatt eller ingenting. Dette har en positiv effekt på den lokale økonomien. Turisme er av stor betydning som inntektskilde, fordi cruiseskip som kommer fra Karibia til Europa alltid gjør en stopp i havnen i hovedstaden Funchal. Videre er madeiravinen verdensberømt og sukkerrør og bananer er dyrket.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen ligger nær hovedstaden Funchal. Madeira Lufthavn (også kalt Funchal Lufthavn) har mange forbindelser til det europeiske fastlandet, Kanariøyene og Azorene. Fra den lille flyplassen i Porto Santo går det fly til Funchal, Lisbon og Porto.

Kollektivtransport

Hovedstaden Funchal har god kollektivtransport. Den eldste busselskapet er Horarios do Funchal, som ikke bare står for byens transport, men også opprettholder bussforbindelser til andre steder på Madeira. Det finnes noen andre små busselskaper også.

Trafikk og parkering

Det er ikke et problem dersom du ønsker å utforske øyene med en leiebil. I de senere årene har mange nye veier har blitt bygd. Det er enda mer moro å følge gamle, svingete og ofte smale veier med din leiebil. Vær oppmerksom på at du kan støte på uventede hindringer og blindveier. 

Hoteller

Det er ingen mangel på overnattingssteder på Madeira. På hovedøya, samt i Porto Santo vil du ikke ha problemer med å finne et rom. Spesielt på Porto Santo har nye hoteller og leilighetskomplekser har bygget i løpet av de siste årene. Madeira er et populært reisemål året rundt, men hovedsakelig i sommermånedene juli og august.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Madeira, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • Alamo
 • Guerin
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Europcar
 • Payless Car Rental
 • Avis
 • Centauro
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • InterRent
 • Goldcar
 • Drive and go
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Rent a star
 • Goldcar Key'n Go
 1. Hjem
 2. Bilutleie Portugal
 3. Bilutleie Madeira