• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Billund

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Billund på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Gyldig til og med 31. mai
Summer Sale
Opptil 25% rabatt på leiebilen din
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Billund

EasyTerra Bilutleie Billund er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Billund

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Billund

Bilutleie tilbud i Billund

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Billund

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Billund

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Billund. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  9 (7908)
  Fra kr 261 / dag
 • Hertz

  8.7 (6163)
  Fra kr 373 / dag
 • Europcar

  8.4 (7320)
  Fra kr 234 / dag
 • Avis

  8 (5349)
  Fra kr 268 / dag
 • Budget

  8 (9001)
  Fra kr 269 / dag
 • Sixt

  8 (2931)
  Fra kr 303 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1708)
  Fra kr 368 / dag
 • Flizzr

  7.7 (270)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.1 (4888)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2993)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Billund?

Billund – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Billund) er september den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Billund) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Billund), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Billund) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Billund) er september den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Billund), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Billund), er mars den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Billund), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Billund), er mars den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Billund), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Billund), er august den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Billund), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Billund) er mai den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Billund - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Billund), er august den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Billund

Hvis du er ute etter en leiebil i Danmark, men i en annen by enn Billund, klikk deg frem til Bilutleie Danmark-siden, der du kan velge byen i Danmark der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Billund

EasyTerra Bilutleie Billund sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Billund

Innledning

Billund er en by i sør Danmark. Det er hovedkvarteret av LEGO fabrikk og også takk som for dets rykte. Legoland temapark tegner ca 6.000 besøkende pr. dag. Alt er der laget av LEGO, samt dyrene i parkkapittelet Safariland. Du og din barn kan seg også fao arbeide, fordi i forskjellige steder er store beholdere med LEGO blokker. La din fantasiløp vil! 

Befolkning

Byen har bare 6.000 beboere.

Beliggenhet

Billund ligger i sør av Danmark. Det er ikke noen direkte riksveiforbindelser til byen, men riksveien E45 (Flensburg - Århus – Frederikshavn) og E20 (Esbjerg – København) 25 kilometere til øst og sør av Billund.

Økonomi

Billund finnes takk til LEGO fabrikk, og mest folk arbeider også for LEGO (i fabrikken eller i temaet parken). Flyplassen er også viktig for den lokale økonomien. Billund Flyplass har vokst å bli den andre største flyplassen av Danmark.

Flyplasser

Flyplassen ligger bare 2 kilometernordøst av Billund. Hvis du leier en bil, kan du lett besøke andre byer i Danmark. Avstanden fra flyplassen til andre Danske byer: Vejle 28 km, Kolding 41 km, Esbjerg 61 km, Århus 98 km.

Offentlig transport

Billund er slik liten at det er ingen lokal offentlig transportasjon. Det er imidlertid bussforbindelser til steder i området, slik som Esbjerg, Vejle, Grindsted og Skjern.

Trafikk og transport

Det er ikke noen trafikkproblemer i Billund. Du burde også ikke ha noen vanskelighet å finne et parkerende område. Billund er en utmerket startpunkt å undersøke resten av Sydlig Danmark, for eksempel ved leiebil.

Hoteller

Begge i byen Billund seg og i Legoland du kan finne bolig. I det omgiende området er det også rikelig med muligheter : ligging i teltsteder og atmosfærisk Dansk hytter og dyrker hus. Hvis du vil se mer enn akkurat Legoland, er en leiebil nødvendig.

Ekstern kilder

For mer informasjon om Billund, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Danish krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Sixt
 • Enterprise
 • Flizzr
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Danmark
 3. Bilutleie Billund