Bilutleie Billund

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Billund på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Billund

  1. Hjem
  2. Bilutleie Danmark
  3. Billund
EasyTerra Bilutleie Billund er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Billund

Innledning

Billund er en by i sør Danmark. Det er hovedkvarteret av LEGO fabrikk og også takk som for dets rykte. Legoland temapark tegner ca 6.000 besøkende pr. dag. Alt er der laget av LEGO, samt dyrene i parkkapittelet Safariland. Du og din barn kan seg også fao arbeide, fordi i forskjellige steder er store beholdere med LEGO blokker. La din fantasiløp vil! 

Befolkning

Byen har bare 6.000 beboere.

Beliggenhet

Billund ligger i sør av Danmark. Det er ikke noen direkte riksveiforbindelser til byen, men riksveien E45 (Flensburg - Århus – Frederikshavn) og E20 (Esbjerg – København) 25 kilometere til øst og sør av Billund.

Økonomi

Billund finnes takk til LEGO fabrikk, og mest folk arbeider også for LEGO (i fabrikken eller i temaet parken). Flyplassen er også viktig for den lokale økonomien. Billund Flyplass har vokst å bli den andre største flyplassen av Danmark.

Flyplasser

Flyplassen ligger bare 2 kilometernordøst av Billund. Hvis du leier en bil, kan du lett besøke andre byer i Danmark. Avstanden fra flyplassen til andre Danske byer: Vejle 28 km, Kolding 41 km, Esbjerg 61 km, Århus 98 km.

Offentlig transport

Billund er slik liten at det er ingen lokal offentlig transportasjon. Det er imidlertid bussforbindelser til steder i området, slik som Esbjerg, Vejle, Grindsted og Skjern.

Trafikk og transport

Det er ikke noen trafikkproblemer i Billund. Du burde også ikke ha noen vanskelighet å finne et parkerende område. Billund er en utmerket startpunkt å undersøke resten av Sydlig Danmark, for eksempel ved leiebil.

Hoteller

Begge i byen Billund seg og i Legoland du kan finne bolig. I det omgiende området er det også rikelig med muligheter : ligging i teltsteder og atmosfærisk Dansk hytter og dyrker hus. Hvis du vil se mer enn akkurat Legoland, er en leiebil nødvendig.

Ekstern kilder

For mer informasjon om Billund, vi Google og følgende kildene:

Bilutleiesteder i Billund

EasyTerra Bilutleie Billund sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Danmark, men i en annen by enn Billund, klikk deg frem til Bilutleie Danmark-siden, der du kan velge byen i Danmark der du vil leie en bil.