• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Fuerteventura

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Fuerteventura på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Fuerteventura

EasyTerra Bilutleie Fuerteventura er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Fuerteventura

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Fuerteventura

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Fuerteventura

Bilutleiesteder i Fuerteventura

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Fuerteventura

Innledning

Fuerteventura er det nest største Kanariøya (som tilhører Spania). Navnet betyr 'mektig vind', og øyas klima er forskjellig fra de andre øyene. Det er alltid en kjølig vind (Gota Fria), vekslende med en varm vind fra Sahara (Calima). Denne vinden gjør øya til et paradis for surfere. Det er vakre strender, men innlandet er ru, øde og tørrlagt.

Befolkning

Øya har bare 45,000 innbyggere, som gjør at den er den minst befolket av Kanariøyene. Mer enn halvparten av folket bor i øyas hovedstad Puerto del Rosario (som, for øvrig, ikke er særlig tiltrekkende) på østkysten.

Beliggenhet

Fuerteventura er omtrent 100 kilometer lang og 5 - 30 kilometer lang. Den ligger mindre enn 100 kilometer fra kysten av Morokko. Øya ligger øst for Gran Canaria og sør-vest for Lanzarote. De viktigste tursitområdene er Corralejo i nord og Morro del Jable i den sørlige landdelen Jandia. Nord for Corralejo ligger den lille øya Los Lobos med en 127 meter høy volkan. Midt i øya ligger den gamle hovedstaden Betancuria, den eldste byen på øya med en vakker katedral, Iglesia Santa Maria. Det erkeologiske og etnografiske museum (Museu Arqueologico y Etnografico) er også verdt et besøk.

Økonomi

Slik som de andre Kanariøyene er også Fuerteventura hovedsakelig avhengig av turismen. I tillegg er også buskap en viktig pilar, som man tydelig kan merke på øya: det er geiter overalt som blir oppfostret for kjøtt og melk. Det dyrkes også tomater og poteter. Havnen i Puerto del Sosario spiller en (beskjeden) rolle for lokaløkonomien.

Flyplasser

Flyplassen i Fuerteventura ligger bare fem kilometer sør for hovedstaden Puerto del Rosario, i nærheten av turistsentrum Caleta de Fuste. Flyplassen ligger på hovedveien FV-1. På en kolonne ved taxiholdeplassen er det oppført faste priser for ulike destinasjoner på øya. Det er shuttlebusser til hovedstaden, Caleta de Fuste og Morro del Jable.
Det er sannsynlig at innen noen få år vil det bli åpnet en ny flyplass sør på øya.

Offentlig transport

Selv om offentlig transport med buss har forbedret seg de siste årene, er det fortsatt veldig begrenset. Det er bussforbindelser mellom de viktigste destinasjonene og hovedstaden, men de går ikke alltid via den raskeste veien. Det er fint hvis du ønsker å se øya på en avslappet måte. Du kan ikke alltid stole på de offisielle ankomst og avreise tidene. Spør lokalbefolkningen etter rutetabellen for bussene. 
Det er mange taxier. Det er billig.

Trafikk og Parkering

Hovedveien som går fra nord til sør via hovedstaden er en god og relativt bred vei. Noen andre hovedveier er også gode, men eller er veiene på øya av grus eller sand. De mindre veiene går gjennom fjellene, som betyr at de er ganske svingete. Hvis du vil svinge til høyre på hovedveiene må du ofte krysse veien mot høyre først. Slik at trafikken bak deg kan kjøre videre.

Veinettverket er godt. Hovedveiene er pavimenterte og det er diverse grusveier. Det er ikke motorveier, men hovedveien som forbinder nord med sør er en god vei med én kjørefil i hver retning. Du vil ofte kjøre på fjellsider med mange svinger, men veiene er brede nok for bilene å kjøre forbi hverandre. På smalere veier er tute med hornet et nyttig verktøy for å gjøre bilene som kommer fra den andre retningen oppmerksomme.

Parkering er faktisk ikke problem noen steder. Husk at du ikke har lov til å parkere i fortauskanten med gul eller hvit stripe. En blå stripe betyr at du må betale for å parkere.

Hoteller

Fuerteventura har mange tilbud av hoteller og feriehytter, men ikke til alle priser. Det er neste ikke billige overnattingssteder. Det er ikke campingplasser, men det er noen steder du kan sette opp telt (spør på stedet!). Turismen på øya er ikke i nærheten så utviklet som på, for eksempel, Gran Canaria. Feriehytter ligger noen ganger på fjerne steder (men de er vakre!), så leiebil er nødvendig. I høysesongen må du bestille på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Fuerteventura, vi foreslår Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Orlando Rent a Car
 • TopCar
 • Gobycar
 • Budget
 • Goldcar Key'n Go
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Flizzr
 • Keddy By Europcar
 • Turisprime
 • Europcar
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Fuerteventura