• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Keflavik Internasjonal Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Keflavik Internasjonal Lufthavn på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Keflavik Internasjonal Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Keflavik Internasjonal Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Keflavik Internasjonal Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Keflavik Internasjonal Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Keflavik Internasjonal Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Budget

  8.5 (8849)
  Fra kr 418 / dag
 • Alamo

  8.4 (7778)
  Fra kr 362 / dag
 • Europcar

  8.2 (7171)
  Fra kr 499 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8 (6042)
  Fra kr 476 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Fra kr 362 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.9 (4742)
  Fra kr 510 / dag
 • Avis

  7.9 (5258)
  Fra kr 449 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Fra kr 336 / dag
 • Sixt

  7.8 (2824)
  Fra kr 369 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Fra kr 521 / dag
 • Procar

  7.5 (174)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  7.3 (92)
  Fra kr 326 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.2 (390)
  Fra kr 323 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Fra kr 358 / dag
 • Payless Car Rental

  7.2 (447)
  Fra kr 393 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Fra kr 541 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Fra kr 447 / dag
 • Global Rent a Car

  7.1 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Fra kr 529 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.2 (42)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Icelimo Luxurytravel

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • WHEEGO

  Ingen vurderinger
  Fra kr 330 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Keflavik Internasjonal Lufthavn

Keflavik Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Keflavik Internasjonal Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Keflavik Internasjonal Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Keflavik Internasjonal Lufthavn

Andre utleiesteder i Reykjavik

I tillegg til Keflavik Internasjonal Lufthavn i Reykjavik sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Reykjavik:

Stedsinformasjon for Keflavik Internasjonal Lufthavn

Keflavik Lufthavn i et nøtteskall

Keflavik Lufthavn er en internasjonal flyplass i Island, omtrent 40 kilometer sør-vest for Reykjavik. Den ble bygget av amerikanerne under andre verdenskrig. For lenge siden var det en viktig militær base, men etter den kalde krigen har amerikanerne trukket tilbake sine tropper fra Island. Flyplassen prosesserer to millioner passasjerer i året; Reykjavik Lufthavn nær hovedstaden blir brukt til innenlandsreiser.

En spesial skyttlebuss holder forbindelsen mellom flyplassen og hovedstaden. Det går også en spesial skyttlebuss til et Motell i nærheten.

Leifur Eiríksson Luftterminalen tilbyr et bredt utvalg av butikker. Ulikt mange andre flyplasser kan taxfree produkter kjøpes ved ankomst. Fordi alkoholholdige drikkevarer er veldig dyre i Island hamstrer mange inn her, spesielt islenderne selv. Flyplassen huser noen business fasiliteter. Det finnes også banker, vekslingkontor og minibanker, også trådløst Internet.

I luftfartsindustrien er Keflavik Lufthavn indikert med forkortelsene KEF (IATA-kode) og BIKF (ICAO-kode).

Link til Keflavik Lufthavn offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Icelandic króna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Icelandic
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Budget
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Avis
 • ACE Rent A Car
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Procar
 • addCarRental
 • Carwiz rent a car
 • FireFly Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • InterRent
 • Mex Rent a Car
 • Icelimo Luxurytravel
 • WHEEGO
 1. Hjem
 2. Bilutleie Island
 3. Bilutleie Reykjavik
 4. Keflavik Internasjonal Lufthavn