Bilutleie Gran Canaria

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Gran Canaria på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Gran Canaria

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Gran Canaria

EasyTerra Bilutleie Gran Canaria er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Gran Canaria

Innledning

Gran Canaria er den største og mest populære av de syv Kanariøyene. Gran Canaria er en fjellrik og skogslig øy, med en symmetrisk vulkan i sentrum som er verdt et besøk. Hovedstaden og havnen på denne vakre øya er Las Palmas de Gran Canaria. Denne vakre kolonibyen er det administrative sentrum for de østlige øyene: Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura.

Befolkning

Gran Canaria har omtrent 789,000 innbyggere. Las Palmas de Gran Canaria, hovedstaden, ha har ca. 378,000 innbyggere. Førsteinntrykket er at øya har flere innbyggere, fordi omtrent 3 millioner turister kommer hvert år for å nyte alt som øya kan tilby.

Beliggenhet

Gran Canaria er en av syv Kanariøyer: Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, La Gomera, La Palma og Hierro. Kanariøyene ligger sør-vest for Morokko (i det afrikanske kontinentet). Avstanden mellom øyene og Morokko variere mellom 100 og 550 kilometer. Gran Canaria er den andre nærmest fastlandet, ca. 200 kilometer. kilometers. Øyene ligger i Atlanterhavet.

Økonomi

Landbruk er veldig viktig for øyas økonomi. Nordsiden på øya er grønnere enn sørsiden. På nordsiden er det mange bananplantasjer. Det er også mange fruktbare daler hvor papaya, mango og citrusfrukter vokser. Handelen av (blant annet) øyas produkter er også viktig for Gran Canaria. På grunn av denne handelen, fiske og turisme har Gran Canaria en stor og moderne havn, som skaper mange arbeidsplasser på øya. Til slutt, turisme er veldig viktig for øyas økonomi. Turistene tiltrekkes av landskapet, de grønne sørområdene, det tørre nord, kolonien Las Palmas de Gran Canaria, turistattraksjonene og gastronomien.

Flyplasser

Gran Canaria har én flyplass: Gran Canaria Lufthavn, som ligger 18 kilometer sør i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Denne øya er den eneste øya (for turister) av de østlige øyene. Både innenlands og internasjonale flygninger blir prosessert på denne flyplassen.

De fleste besøkende kommer til Gran Canaria med fly. Det er også mulig å komme fra Cadiz, som ligger i sør-vestkysten i Spania. Mellom øyene er det også mange ferjer. Det går hyppig busser mellom flyplassen og, blant annet, hovedstaden, dette er buss nummer 60. Buss er den eneste form for offentlig transport på øya. Det gir deg mulighet til å komme til mange bygder, landsbyer og feriesteder på øya. Dette betyr at de ikke har behov for en leiebil for å å farte rundt. Det er unødvendig å si at buss er den minst konfortable måten å reise på.

Trafikk og Parkering

Leiebil er perfekt til å utforske øya på. Det gir deg mulighet til å forlate allfarveien. Som regel er veiene på øya bra. Mindre beferdede veier er i værre tilstand, og kombinert med de bratte fjelltoppene og dalene, er firehjulstrekkere det aller beste. Å parkere er bare problematisk på de mest populære stedene.

Gran Canaria har mange hoteller. Du kan velge mellom veldig billige og veldig lusuriøse hoteller. Under turistsesongen anbefaler vi å bestille hotell på forhånd, hvis du ikke vil risikere å få noe du ikke liker.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Gran Canaria, vi foreslår Google, og følgende kilder:

Alle byer i Gran Canaria

EasyTerra Bilutleie Gran Canaria sammenligner leiepriser i følgende byer: