• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Kreta

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kreta på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kreta

EasyTerra Bilutleie Kreta er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Kreta

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Kreta

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Kreta

Kreta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Kreta) er desember den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Kreta) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Kreta), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Kreta) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Kreta) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Kreta), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Kreta), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Kreta), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Kreta), er desember den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Kreta), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Kreta), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Kreta), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Kreta), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kreta - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Kreta) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Kreta

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Kreta

Innledning

Kreta er den største greske øyen og i henhold til mange mennesker, også den vakreste. Det er en langstraktøy: fra øst til vest den måler 260 km og den lengste distansen mellom nord og sør er 60 kilometer. På det minste punktet Kreta ligger 12 kilometer bred.

Den populære strendene er alle plassert langs nordkysten, sørkysten er hovedsakelig steinete. Det fjellrike Kreta er også kjent for sin dype raviner. Her finner du det blant annet Samaria ravinen som er en av de smaleste i verden og bare 4 meter bred på noen steder.

Innbyggere

Kreta har 650.000 innbyggere. Den største byen er hovedstaden Heraklion, med ca 150.000 innbyggere.

Sted 

Kreta ligger i Middelhavet, om lag 160 kilometer sør-øst for Peloponnes og om lag 300 kilometer nord for Libya. Langs hele øyen er det en fjellrygg med Psiloritis (2.456 m) og Pahnes (2.453 m) som de høyeste fjelltoppene. Hovedstaden Heraklion ligger på nordkysten.

Økonomi

Akkurat som i resten av Hellas, var økonomien på Kreta opprinnelig basert på jordbruk. Det er ikke lenger tilfelle og i dag er turisme hovedinntektskilden. Imidlertidig er ikke jordbruket helt borte; Kreta produserer oliven og gjør en stor del av emballasjen og prosessering (blant annet av olivenolje). Videre finnes det også noe små-skala dyrking av sitrusfrukter.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen på Kreta, Nikos Kazantzakis, ligger fem kilometer øst for hovedstaden Heraklion. Kreta har også en annen mindre, internasjonal flyplass nær Chania i vest av øya, til om lag 140 kilometer fra Heraklion. Allikevel er det planer om å flytte flyplassen ved Heraklion, siden den nåværende ligger for nær byen.

Kollektivtransport 

Tilbudet av busstransport på Kreta er bra utbygget. Bussene kjører ofte og som regel på tid. Allikevel er det ikke uvanlig at sjåføren avviker fra den offisielle ruten hvis en passasjer trenger å dra til en nærliggende landsby. Taxier er også allment tilgjengelig, men hvis du virkelig vil utforske Kreta, bør du leie bil. 

Trafikk og parkering 

Generelt er veiene på Kreta er god i stand, spesielt langs nord-kysten. I innlandet er veiene ofte svingete, smale og noen ganger uten fast dekke. Ta hensyn til dette, siden forsikringen vanligvis ikke dekker skader som skyldes steinskader på bunnen av din leiebil!

Videre er det godt å vite at de fleste bensinstasjoner i mindre byer stenger kl 19.00. Mange bensinstasjoner er stengt på søndager og helligdager også. Så sørg for at du har nok drivstoff!

Hoteller

Som turist øya Kreta har et bredt tilbud av hotell, leiligheter, gjestehus og andre overnattingssteder. De fleste av dem finnes langs nord-kysten, men også i innlandet og på sør-kysten vil du ikke ha et problem å finne et rom. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Kreta, anbefaler vi Google og følgende kilder: 

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • OK Mobility
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Alamo
 • Budget
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • Volta4u
 • Drive Hellas
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Centauro
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • Abbycar
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • ACE Rent A Car
 • InterRent
 • WHEEGO
 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Kreta