• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie La Palma

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i La Palma på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie La Palma

EasyTerra Bilutleie La Palma er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i La Palma

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i La Palma

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i La Palma

La Palma – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (La Palma) er september den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (La Palma) er september den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (La Palma), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (La Palma) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (La Palma) er september den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (La Palma), er september den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

La Palma - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (La Palma) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i La Palma

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for La Palma

Innledning

La Palma er en av Kanariøyene. Takket være de lokale nedbørene er La Palma grønnere enn de andre øyene, derfor kalles den også 'La Isla Verde' (den grønne øya) eller 'La Isla Bonita' (den vakre øya). La Palma har et veldig variert flora. Vannet som kommer fra fjellene renner til landsbyene og bondegårdene via strømformer som er hogd ut fra klippene.

Som de andre Kanariøyene er La Palma også av vulkansk opprinnelse. De høye fjelltoppene ligger nord og øst på øya, inkludert El Roque de los Muchachos (2,426 m.), Pico de la Cruz (2,351 m.), Piedra Llana (2,321 m.) og Pico de la Nieve (2,239 m.). Nord for deisse vulkan-kjedene er det dype kløfter, Caldera de Taburiente, som ble dannet av erosjon. På utkanten av denne kløften er det en internasjonal tjernekikkert.

La Palma tiltrekker færre turister enn Tenerife eller Gran Canaria. Dette er på grunn av at det er få strender på øya og nattlivet er så å si ikke-eksisterende. Turistene som kommer til denne øya tiltrekkes av den fantastiske og ru naturen på øya.

Befolkning

Øya har ca. 85,000 innbyggere, omtrent halvparten bor i de to største landsbyene: ca. 18,000 av dem i hovedstaden Santa Cruz de la Palma på østkysten, og ca. 20,000 i Los Llanos de Ariadne, som ligger på vestkysten.

Beliggenhet

La Palma er den nordligste av Kanariøyene og er formet som et kors. Øya er 50 kilometer lang og på det meste 25 kilometer vid (nord). Hovedstaden Santa Cruz ligger i en bukt på østkysten og er bygget på skråningen a et vulkanisk krater.

Økonomi

For lenge siden var landbruk grunnlaget for økonomien. Frem til i dag kultiveres bananer, sukkerstenger, druer og tobakk på denne øya. I tillegg gir skogbruk og fike arbeidsplasser til mange mennesker. people. Etter fremveksten av turismen på 1970-tallet har dette vært hovedkilden til inntektene.

Flyplasser

La Palma Lufthavn ligger åtte kilometer sør for Santa Cruz. Den er lett ankommelig med bil via LP-138, dette er den videste veien på La Palma. Det er flere charter-forbindelser til nord-europeiske land. Det er regelmessige flygninger til naboøyene Kanariøyene, til den portugisiske øya Madeira og til byer som Madrid, Barcelona, Paris og Milano. Parkering ved La Palma Lufthavn er gratis. Det går også regelmessige busser mellom flyplassen og noen turistsentre.

Offentlig transport

Offentlig transport på La Palma består av busser, som forbinder alle de viktige stedene på øya. De kommer vanligvis hver halvtime og prsist. Prisene er litt høyere enn på det spanske fastlandet, men likevel billigere enn i nord-europeiske land. Sjåførene har lite eller ingen kunnskap om utenlandske språk. Ett tips: hils på sjåføren på spansk og han vil være veldig behjelpelig, for eksempel la deg gå av bussen på det rette stedet.
Fra havnen i Santa Cruz går det ferjer til de andre Kanariøyene.

Trafikk og Parkeringg

Mellom hovedstaden og flyplassen er det tofeltsvei. Dette er den eneste 'store' veien på øya. La Palma er en fjellrik øy og de andre veiene er derfor smale, svingete og bakkete. Dette gir flott utsikt, men ikke bare stopp bilen for å nyte utsikten!

Hovedveiene er forherdet, men de andre veiene er det ikke. På alle veiene må du være oppmerksom på ras - spesielt under og etter nedbør. I tillegg kan det være mennesker, geiter og hunder i (de mindre) veiene. Tilpass hastigheten etter forholdene. Det er ingen god idé å kjøre fort uansett der uventede ting kan skje.

Når det gjelder å bestille hotell, det er godt å vite vestsiden av øya har behageligere klima enn østsiden. Likevel er det store turiststeder - Los Cancajos - mellom hovedstaden og flyplassen. I de store bygdene i Santa Cruz og Los Llanos er det også noen hoteller. Mange mennesker velger å leie en hytte ('casitas'). Noen av disse casitas ligger på vakre steder, men de kan ikke nås med offentlig transport. Dette bestyr at en leiebil er den beste transportform.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om La Palma, vi foreslår Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • TopCar
 • Autos Menorca
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Turisprime
 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie La Palma