• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Sardinia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sardinia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sardinia

EasyTerra Bilutleie Sardinia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Sardinia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sardinia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Sardinia

Sardinia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Sardinia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Sardinia) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Sardinia), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Sardinia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Sardinia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Sardinia), er januar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Sardinia), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Sardinia) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sardinia - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Sardinia), er februar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Lokal informasjon for Sardinia

Innledning

Sardinia er den nest største øya i Middelhavet (bare Sicilia er større). De mest populære turist strendene ligger langs nord og sørkysten, men i mellom det er mye å utforske på Sardinia. Vakker natur, naturskjønne landsbyer og røff kyst. Øya frister til å utforske den med en leiebil.

Innbyggere

Sardinia er en tynt befolket øy: Den har 1,6 millioner innbyggere på en overflate på 25.000 km ². De største befolkningssentra er langs kysten, bare få mennesker bor i innlandet. 

Sted

Sardinia ligger sør for den franske øya Korsika, og om lag 230 kilometer nord for den tunisiske kysten. Sentralt på øya ligger et fjellmassiv med Punta La Marmora (1.834 m) og Monte Limbara (1.362 m) som høyeste de fjelltoppene. 

Økonomi

Landbruk og dyreoppdrett utgjør en viktig del av Sardinias økonomi. Også mange geiter og sauer holdes. Melken brukes til å lage god ost. Videre blir grønnsaker, sitrusfrukter og ris dyrket. Den sardinske vinen har et utmerket rykte. Fiskeindustrien er ikke så viktig, selv om det fiskes etter tunfisk som i hovedsak eksporteres til Japan. Det er også gruveindustri i Sardinia. Blant annet blir granitt, kull, gull og bauxitt tatt ut. Turisme er den viktigste inntekts- og sysselsettingskilden. Årlig tiltrekker øya seg om lag 2,5 millioner besøkende.

Flyplasser

Sardinia har tre internasjonale flyplasser Cagliari flyplassen, Elmas Lufthavn, ligger nord for hovedstaden, langs hovedveien SS130. De to andre flyplassene er i hovedsak brukt av lavprisselskapene: Alghero i nord-vest og Olbia i nord-øst (innfallsporten til Costa Smeralda).

Kollektivtransport

Den offentlige busstransporten er god og tatt hånd om av Azienda Regionale Sarda trasporti. Alle større byer har regulære forbindelser, mens små landsbyer besøkes ofte bare en gang om dagen. De minste landsbyene kan kun nås med leiebil. Videre er det tog på Sardinia. I Sassari og Cagliari er det trikker, delvis underjordisk. Trenino Verde er et veldig fint lite tog som kjører på smalspors jernbaneskinner og tar deg gjennom de vakreste områdene i Sardinia. Det er også fergeforbindelse mellom byene Cagliari, Porto Torres, Olbia, Golfo Aranci og Arbatax.

Trafikk og parkering

Sardinia er den eneste regionen i Italia uten motorveier. De viktigste veiene er gode. Disse forbinder alle de store byene. De andre veiene er ofte smale og svingete. Her bør du kjøre forsiktig og langsomt. Kjører du din leiebil videre innover i landet, kan noen veier være uten fast dekke. Så se opp for steinsprut. Det er best å unngå bysentra og turistområdene. Gatene er smale og noen ganger er noen deler stengt for trafikk.

Hoteller

Sardinia har en utmerket overnattingstilbud. De fleste av dem er langs kysten og selvfølgelig i turistområdene. Hvis du vil oppdage det virkelige Sardinia, er den beste tingen å gjøre å leie en bil og bestille et rom i et av de lokale hotellene i innlandet. Bestillinger er bare nødvendig i sommermånedene for overnattingssteder langs kysten.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Sardinia, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Goldcar Key'n Go
 • Moventur
 • Alamo
 • Drivalia
 • LocautoRent
 • Sixt
 • Viaggiare Rent
 • Centauro
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Dollar Rent a Car
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Optimo Rent
 • JoyRent
 • Noleggiare
 • Target Rent
 • Avis
 • Green Motion
 • Maggiore
 • B-Rent
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Your Rent
 • McRent
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Sardinia