• Kundebedømmelser
 • 8.5 / 10 Antall anmeldelser: 201
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie San Francisco

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i San Francisco på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 24000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie San Francisco

EasyTerra Bilutleie San Francisco er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i San Francisco

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i San Francisco
 • For eksempel: Dodge Grand Caravan
  Mini klasse
  For eksempel: Dodge Grand Caravan
 • Populær klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
  Økonomi klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
 • For eksempel: Ford Focus
  Kompakt klasse
  For eksempel: Ford Focus
 • For eksempel: Hyundai Elantra
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Hyundai Elantra
 • For eksempel: Volkswagen Jetta
  Standard klasse
  For eksempel: Volkswagen Jetta
 • For eksempel: Chevrolet Malibu
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Chevrolet Malibu
 • For eksempel: Nissan Maxima
  Luksus klasse
  For eksempel: Nissan Maxima
 • For eksempel: Buick Encore
  SUV klasse
  For eksempel: Buick Encore

Bilutleiefirmaer i San Francisco

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på San Francisco. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Enterprise
  8.9 (1479)
  Fra / dag
 • Alamo Rent a Car
  8.5 (7072)
  Fra / dag
 • National Car Rental
  8.5 (321)
  Fra / dag
 • Hertz
  8.3 (5445)
  Fra / dag
 • Avis
  7.9 (4673)
  Fra / dag
 • SIXT Rent a Car
  7.9 (2221)
  Fra / dag
 • Budget
  7.7 (7655)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.6 (3538)
  Fra / dag
 • Thrifty
  7.5 (4154)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i San Francisco?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt San Francisco

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn San Francisco, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i San Francisco

EasyTerra Bilutleie San Francisco sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for San Francisco

Innledning

San Francisco er en by i California, på vestkysten av USA. Byen tiltrekker mange turister: den ligger på flere åser som gir en fantastisk utsikt over San Francisco Bay, byen har en vakker blanding av gammel (viktoriansk) og moderne arkitektur, og et veldig koselig og multikulturelt uteliv, og det er flere interessante museer. Byens symbol er Golden Gate Bridge, og de fleste turistene tar også en tur med byens berømte kabel-trikk.

Noen blir kanskje skuffet over været: fordi byen er omringet av vann på tre sider, derfor er det ofte vått. Sommeren i San Francisco er relativt kjølig sammenlignet med, for eksempel, Los Angeles.

Befolkning

Byen har 750,000 innbyggere på et relativt lite område. Det er den mest folkerike byen i USA, etter New York. Hele området rundt San Francisco Bay er veldig urbanisert, med store byer som Oakland, Fremont og San Jose. Totalt bor rundt 8 million mennesker i disse områdene. Folket i San Francisco er kjent for sin toleranse ovenfor andre kulturer.

Beliggenhet

San Francisco ligger på en halvøy, med Stillehavet i vest og San Francisco Bay i øst. Den berømte Golden Gate Bridge forbinder spissen av denne halvøya med Marin-halvøya. Øst for bruen ligger den beryktede Alcatraz øya, som tidligere var et strengt bevoktet fengsel. San Francisco er bygget på et fjell terreng. Det finnes over 40 åser i byen. Los Angeles ligger over 600 kilometer sør-øst for San Francisco.

Økonomi

Turisme er byens viktigste økonomiske pilar. Byen besøkes av 15 millioner mennesker hvert år, ikke alle er turister, for øvrig; San Francisco er også populært blant arrangører av konferanser og andre begivenheter. I tillegg er finanssektoren godt representert: Montgomery Street blir ofte kalt "bank og børsgaten i den amerikanske vesten".
Det var mange såkalte risiko-kapitalister i San Francisco, som under "internett oppsvingen" investerte sine penger i Silicon Valley, IT-senteret i USA. Nedgangen av IT-sektoren rammet San Francisco hardt; byen bygget seg sakte opp igjen.
San Francisco fokuserer nå på bedrifter innen bioteknologi.

Flyplasser

Byens viktigste flyplasser er San Francisco Internasjonale Lufthavn, 20 kilometer sør for byen, og Oakland Internasjonale Lufthavn, på den andre siden av San Francisco Bay. Begge flyplassene har forbindelse til byens sentrum via togene som betjenes av Bay Area Rapid Transit (BART).
San Jose Internasjonale Lufthavn ligger 70 kilometer sør for byen. Pendler-togene Caltrain forbinder flyplassen til San Francisco.

Offentlig Transport

San Francisco har et utmerket og veldig omfattende offentlig transport nettverk, som brukes veldig mye sammenlignet med andre amerikanske byer: over en tredjedel av folket i San Francisco bruker det hver dag. Det består av busser, trolleybusser, bybane-tog, trikker og sporvogn. I tillegg er det interregionale tog som betjenes av BART og Caltrain.

Trafikk og Parkering

Å kjøre i San Francisco tar tid å venne seg til. Først og fremst kan åsene være veldig bratte. Det er også mange enveiskjørte gater, og det kan til tider være veldig hektisk i og rundt byen. Spesielt rundt Bay Bridge og hovedveiene i sør og bytrafikken er ofte tilstoppet. Generelt sett kjører amerikanerne ganske rolig, og de vil alltid hjelpe deg å finne veien.

Å finne parkeringsplass i byen er ikke enkelt, og det er også ganske dyrt. Relativt billige parkeringsplasser er Sutter-Stockton, Ellis-O'Farrell og Mission. San Francisco har veldig strenge parkeringsregler. I noen gater er det ikke lov å parkere i rush tidene, og i andre gater har du begrenset parkeringstid. Det er mange vakter som gir bøter for diverse lovbrudd, og får kanskje tauet bort bilen din. Vær oppmerksom på hvordan dekkene er når du parkerer i en bakke: sving dem mot fortauskanten hvis det er en nedover bakke, og mot kjørefeltet hvis det er en oppover bakke.

Hoteller

Byen er et topp feriemål for turister, forretningsreisende og konferanse deltagere. Dette betyr at hotellene ofte er opptatt, derfor anbefaler vi å bestille hotellrom på forhånd. De fleste hotellene ligger i shopping- og underholdnings områdene rundt Union Square i sentrum av San Francisco. De mest luksuriøse hotellene befinner seg i det moderne området Nob Hill, litt nord fra Union Square. Som navnet indikerer er dette stedet bygget på en høyde, som betyr at de fleste hotellrommene har en fantastisk utsikt.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om San Francisco, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  United States Dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  32 - 128 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  40 - 128 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  suv
 • Populære bilutleiere
  Alamo Rent a Car

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • Alamo Rent a Car
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Avis
 • SIXT Rent a Car
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie California
 4. Bilutleie San Francisco