• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 41207636
Åpningstider

Bilutleie San Francisco

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i San Francisco på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 29. februar 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie San Francisco

EasyTerra Bilutleie San Francisco er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i San Francisco

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i San Francisco

Bilutleie tilbud i San Francisco

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i San Francisco

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i San Francisco

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på San Francisco. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • National Car Rental

  9 (402)
  Fra kr 442 / dag
 • Enterprise

  9 (1921)
  Fra kr 430 / dag
 • Alamo

  8.6 (8619)
  Fra kr 390 / dag
 • Sixt

  8.4 (3316)
  Fra kr 415 / dag
 • Avis

  7.8 (5940)
  Fra kr 395 / dag
 • Budget

  7.6 (9604)
  Fra kr 407 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.2 (4314)
  Fra kr 340 / dag
 • NÜ Car Rentals

  6 (20)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  5.8 (8061)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Fox Rent A Car

  5.6 (13)
  Fra kr 298 / dag
 • Thrifty

  4.8 (5438)
  Fra kr 340 / dag
 • Hertz

  4.6 (6852)
  Fra kr 439 / dag
 • ACE Rent A Car

  5.2 (15)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Eaglerider

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.6 (1887)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.3 (5827)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Payless Car Rental

  6.7 (488)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Advantage Rent a Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i San Francisco?

Bilutleiefirmaer i og rundt San Francisco

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn San Francisco, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i San Francisco

EasyTerra Bilutleie San Francisco sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

10 S Van Ness Ave
1060 Bryant St
136 S Linden Ave
1365 Columbus Ave
1398 Bryant St
1600 Mission St
177 S Airport Blvd
230 Harbor Way
233 Ellis St
2500 Mason St
2800 Leavenworth St
325 Mason St
333 O'Farrell St #101, San Francisco, CA 94102, USA
335 Powell St
350 Beach St
350 O'Farrell St
364 O'Farrell St
3911 Alemany Blvd
3928 Geary Blvd
400 Treat Ave
4250 Geary Blvd
45 Charter Oak Ave
450 Sutter St
475 S Van Ness Ave
488 8th St
495 Bay St
5 Embarcadero Ctr
500 Beach St
500 Post St
544 5th St, San Francisco, CA 94107, USA
55 4th St
550 O'Farrell St
550 Turk St, San Francisco, CA 94102, USA
675 Post St
687 Folsom St
7 S Linden Ave
780 Mission St
8 10th St, San Francisco, CA 94103, USA
821 Howard St
840 Ellis St
950 Mason St

Lokal informasjon for San Francisco

Innledning

San Francisco er en by i California, på vestkysten av USA. Byen tiltrekker mange turister: den ligger på flere åser som gir en fantastisk utsikt over San Francisco Bay, byen har en vakker blanding av gammel (viktoriansk) og moderne arkitektur, og et veldig koselig og multikulturelt uteliv, og det er flere interessante museer. Byens symbol er Golden Gate Bridge, og de fleste turistene tar også en tur med byens berømte kabel-trikk.

Noen blir kanskje skuffet over været: fordi byen er omringet av vann på tre sider, derfor er det ofte vått. Sommeren i San Francisco er relativt kjølig sammenlignet med, for eksempel, Los Angeles.

Befolkning

Byen har 750,000 innbyggere på et relativt lite område. Det er den mest folkerike byen i USA, etter New York. Hele området rundt San Francisco Bay er veldig urbanisert, med store byer som Oakland, Fremont og San Jose. Totalt bor rundt 8 million mennesker i disse områdene. Folket i San Francisco er kjent for sin toleranse ovenfor andre kulturer.

Beliggenhet

San Francisco ligger på en halvøy, med Stillehavet i vest og San Francisco Bay i øst. Den berømte Golden Gate Bridge forbinder spissen av denne halvøya med Marin-halvøya. Øst for bruen ligger den beryktede Alcatraz øya, som tidligere var et strengt bevoktet fengsel. San Francisco er bygget på et fjell terreng. Det finnes over 40 åser i byen. Los Angeles ligger over 600 kilometer sør-øst for San Francisco.

Økonomi

Turisme er byens viktigste økonomiske pilar. Byen besøkes av 15 millioner mennesker hvert år, ikke alle er turister, for øvrig; San Francisco er også populært blant arrangører av konferanser og andre begivenheter. I tillegg er finanssektoren godt representert: Montgomery Street blir ofte kalt "bank og børsgaten i den amerikanske vesten".
Det var mange såkalte risiko-kapitalister i San Francisco, som under "internett oppsvingen" investerte sine penger i Silicon Valley, IT-senteret i USA. Nedgangen av IT-sektoren rammet San Francisco hardt; byen bygget seg sakte opp igjen.
San Francisco fokuserer nå på bedrifter innen bioteknologi.

Flyplasser

Byens viktigste flyplasser er San Francisco Internasjonale Lufthavn, 20 kilometer sør for byen, og Oakland Internasjonale Lufthavn, på den andre siden av San Francisco Bay. Begge flyplassene har forbindelse til byens sentrum via togene som betjenes av Bay Area Rapid Transit (BART).
San Jose Internasjonale Lufthavn ligger 70 kilometer sør for byen. Pendler-togene Caltrain forbinder flyplassen til San Francisco.

Offentlig Transport

San Francisco har et utmerket og veldig omfattende offentlig transport nettverk, som brukes veldig mye sammenlignet med andre amerikanske byer: over en tredjedel av folket i San Francisco bruker det hver dag. Det består av busser, trolleybusser, bybane-tog, trikker og sporvogn. I tillegg er det interregionale tog som betjenes av BART og Caltrain.

Trafikk og Parkering

Å kjøre i San Francisco tar tid å venne seg til. Først og fremst kan åsene være veldig bratte. Det er også mange enveiskjørte gater, og det kan til tider være veldig hektisk i og rundt byen. Spesielt rundt Bay Bridge og hovedveiene i sør og bytrafikken er ofte tilstoppet. Generelt sett kjører amerikanerne ganske rolig, og de vil alltid hjelpe deg å finne veien.

Å finne parkeringsplass i byen er ikke enkelt, og det er også ganske dyrt. Relativt billige parkeringsplasser er Sutter-Stockton, Ellis-O'Farrell og Mission. San Francisco har veldig strenge parkeringsregler. I noen gater er det ikke lov å parkere i rush tidene, og i andre gater har du begrenset parkeringstid. Det er mange vakter som gir bøter for diverse lovbrudd, og får kanskje tauet bort bilen din. Vær oppmerksom på hvordan dekkene er når du parkerer i en bakke: sving dem mot fortauskanten hvis det er en nedover bakke, og mot kjørefeltet hvis det er en oppover bakke.

Hoteller

Byen er et topp feriemål for turister, forretningsreisende og konferanse deltagere. Dette betyr at hotellene ofte er opptatt, derfor anbefaler vi å bestille hotellrom på forhånd. De fleste hotellene ligger i shopping- og underholdnings områdene rundt Union Square i sentrum av San Francisco. De mest luksuriøse hotellene befinner seg i det moderne området Nob Hill, litt nord fra Union Square. Som navnet indikerer er dette stedet bygget på en høyde, som betyr at de fleste hotellrommene har en fantastisk utsikt.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om San Francisco, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  United States Dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  25 - 70 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • NÜ Car Rentals
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • ACE Rent A Car
 • Eaglerider
 • Green Motion
 • InterRent
 • Payless Car Rental
 • Advantage Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie California
 4. Bilutleie San Francisco