• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Island

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Island på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Island

EasyTerra Bilutleie Island er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Island

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Island

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Island

Bilutleie Island

Lokal informasjon for Island

Island oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 16 hentesteder i Island. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Island er visst for dets vakker landskaper. Isbreene, snø, vulkaner og gyseres lager landet malerisk. Landskapet er ru, urørt og meget vid. Spesielt for naturelskere besøker det umaken verd landet. Island har også mange fisker og fuglart. Hovedstaden Reykjavík byr en hyggelig variasjon med et stort utvalg av restaurantene, butikker og museer. Sportelskere kan dra henstå riing, fiske, gå eller å sykling. I vinteren kan du ri en snø scooter og i sommer isbretur er organisert.

Historie

Millioner av siden år, som en konsekvens av vulkanske erosjoner, oppsto en øy i den Atlantiske Havet. Denne øya er nå til dags visst som Island. Det er usikkerhet som oppdaget øya og som første beboerne var om. Det blir ofte trodd at de Irske munkene som fastsatte der i åttende århundret var første beboerne.

Etter som Vikingene kom til Island og etablerte adskillige poster langs kysten. Vikingene startet et parlament til kunngjøre eller forbedrer lover. Dette heter "Althing" og nå til dags dette parlamentet er betraktet verdenens gammelen.

I 1262 Island tapte dets uavhengighet og ble forelegge Norge. Etter Norge og Danmark forende deres kongeriker under et monarki et århundre sen, Island som ha blitt kommet under Dansk myndighet. Det tok en lang tid før til slutt få Islands uavhengighet tilbake. Til da, ble tvunget Islendingene til å klamre seg fast til Lutherske tro. Island ble også tvunget å handle spesielt med Danmark.

Bare i 1918 Island ble et uavhengig land. Imidlertid forble landet knytt med Danmark under den samme kongen. I 1944 ble republikken av Island proklamer. Danmark ble besatt av Tyskland på denne tiden. To år senere Island forbandt Forenede Nasjon. 

Island ble et medlem av EFTA: Europeer Befrir Handel Forening. I 1993 ble en enighet konkludert mellom EFTA land og EC. Island ble da bevilget fri adgang til det Europeiske fisketorget.

Samfunn og kultur

Island er det minste tette befolkede landet i Europa. Ikke ennå 300.000 folk lever der og bare 20% av landet er beboelig (på vest og den sydlige kyst). Mer enn halvdel av den totale mengden av beboerne lever inn eller omkring hovedstaden, Reykjavík. De tre andre hovedbyene av Island, nemlig Kópavogur, Hafnarfjördur og Akureyri, har betydelig mindre beboere. Mest beboere av Island er etterkommere av Vikingene. Andre beboere har Skotsk og Irsk forfedre som emigrerte til Island før. Bulken av utlendingene kommer fra Danmark.

Den Evangeliske Lutherske Kirken er den etablerte kirken av landet. En Islendingen blir et medlem av kirken på fødsel. Nei mindre enn 85% av befolkningen er Evangelisk Lutherske. Den øvrige befolkningen er Katolsk eller Protestantisk, og 3,6% av befolkningen drar til den Frie Lutherske Kirken av Reykjavík og Hafnarfjörður.

Det nasjonale språket er Islandsk. Dette språket er språket av Vikingene liknende enda originale og inneholder brev som kommer fram ingensteds ellers i Europa. Lydne er litt forandret seg skjønt. Dessuten taler mange islandsker, engelsk eller dansk. 

En viktig aspekt av den Islandske kulturen er mytene og legendene blir båret over fra generasjon til generasjon. Disse historiene behandler ofte trolls, alver, spøkelser, Vikings dronninger og Tysker Guder. Den middelalderske Islandske litteraturen har bidratt til verdenkultur.

Politisk situasjon

I 1944 proklamere republikken av Island. Island er et parlaments demokrati som blir ført av en President. Presidenten, sammen med parlamentet (Althing) har lovgivende kraft. Parlamentet består av 63 medlemmer som kan bli valgt for maksimum fire år ved folket. Alle beboere av atten år eller eldre kan stemme i løpet av valgene.

Myndigheten av Island har den eksekutive kraften. Den rettslige kraften er i hendene av rettene og den Høyeste Råden. Presidenten utnevner ministerne. Ólafur Ragnar Grímsson har vært Presidenten av Island siden 1996. Det har vært en total av fem Presidenter slik fjern. Presidenten er valgt i en periode av fire år, men kan i det uendelig være ang.-valgt.

Økonomi

Å fiske er hovedindustrien av Island. Mer enn 70% av alle eksportprodukter kommer fra den fiskende industrien. Ulempen er den økonomien er ikke alltid stabil. Fiskene prisene varierer slik at også inntekten varierer. Takk til å forlenging av det fiskende området, vokser økonomien stødig. Hoved fisken arten er torsk og sild. Torsk er frosset, tørket eller salt og da eksportert. Sild er mest brukt for fiskeolje.

Jorden i Island er hovedsakelig uegnet for landbruk. I små områder imidlertid, er høstet poteter, sukkerroe og kål. Dessuten er det nok fefarm på landet å gi melk og kjøttprodukter. Energi blir oppnådd å gi elektrisitet og varmt vann til husholdninger. Takk til de mange vulkanske områdene i Island, mer enn halvdel av energien er geothermic. Det bruker da forskjellene i oppvarming mellom jordens overflate og de dype geotermisk reservoarene.

Hovedimportene produktene av Island er maskineri, transportutstyr, petroleum, alkohol og tobakk. Det er spesielt mye handler med Storbritannia, Tyskland, Japan, Danmark, Sverige og Norge.

Standarden av levebrødet i Island er høyt. Valutaen er Króna (ISK). Ett hundre Islendere Krónas er verd om €1,23.

Geografi og klima

Island er en øy i den Atlantiske Havet. Det er plassert mellom Grønland og Norge. Det er det mest vestlige landet av Europa og hovedstaden Reykjavík er inn vender nordligste hovedstaden i verdenen. Det totale området av landet er tilnærmet 103.000 km². Bare en fjerdedel som er tilgrodd av. Resten av landet består av sand og grusørkener, isbre og vulkansk jord.

Island blir karakterisert av mange jordskjelv, vulkansk erosjoner, isbre og fossefall. Islenderen Glymur (190 målere) er den høyeste fossefall i verdenen. Den mest berømte isbreen er Vatnajökull, i sør av landet. Denne isbreen er den andre største isbreene i Europa. Vatnajökull er større enn alle isbrene i Alpene og Norge sammen! Island er også visst for dets geysers. Ordet "geysir" er selv derivert fra en Islender geysire, kalte Geysir. Hekla er den mest berømte vulkanen. Denne vulkanen er mer enn 7000 år gammel.

Å slå i Island er fraværet av skogene. Å forhindre jorderosjon, er offentligheten for tiden travel med å planting av trærne. På grunn av den nordlige plasseringen og det kuperte lende ikke mange forskjellige dyrearter er funnet. Ofte å komming fram er dyr fisk, fugler, polarrever, ponnier og sau. Stikke insekter slik som wasps og bier som du vant møte. Dette er selvfølgelig enda en fordel.

Island har et ustabilt klima på grunn av innflytelsen av den varme Golfstrømmen. Sommeren er kort og kjølig og vintrene er milde. Juli er den varmeste måneden med temperaturer omkring ti grad Celsius (kyst). Januar er den kaldeste måneden. Temperaturene når da under null. I det interiørt kan det helt fryse. I vinteren er dagene korte, mens i sommeren det sjeldent eller får aldri mørk. Skyer, tåke og utfelling kommer fram gjennom hele året. Den beste tiden å besøke landet er fra sen mai til tidlig august.

Trafikk og infrastruktur

Den beste måten å undersøke Island er ved leiebil. Den offentlige transport er begrenset til busser og ferjer. Det er ikke noen linje i Island. Bussene og overfører ikke alltid har god tider. I høy sesong er den offentlige transport litt mer vid. Med en leiebil har du anledningen å se mye landet og å følge din egen rute. Det er strenge regler angående alkoholbruk skjønt.

Hvis du vil reise lengre avstander, kan du også bestille en intern flykt. Dette er ofte et relativt billig alternativ. Du kan samle det med en leiebil. Hvis du vil kjøre av ringveien, trenger du en bil med fire hjuldriver.

Mange flyselskaper flyr til Island. Landet har to flyplasser. I Reykjavíker det en flyplass for interne flykter og flykter til Grønland og Færøyene. Den internasjonale flyplassen, Keflavik, er plassert på Reykjanes halvøy. Halvøya er ikke fjern fra Reykjavík.

Transport er også en viktig mulighet av transporten i Island. Mest byer og byer ligger på kysten og lar is befri havner. Reykjavík har to havner: Saebraut og Sundahöfn. Den første nevnte hava er hovedsakelig brukt for cruiseskip og dag turer, og Sundahöfn er brukt for lastetransport. 

Mat og drikke

Island har mange skåler funnet ingensteds ellers i verdenen. Men kjøkkenet blir influert av Dansk å laging mat. De Islandske skålene er visst spesielt for bruken av fisken. En Islandsk spesialitet er Hakarl. Det er ingenting mindre enn råtten haikjøtt ! Kjøttet som blir hatt et par måneder under grunnen til rotfestet og er derfor ikke mer dødelig. Hakarl har en sterk ammoniac lukt, men tross all det er meget populær i Island.

Enda en spesialitet (som mange folk whim for) er Svid. Dette er kokt sau hode med selv øynene enda i det. Spesielt synes øynene og tungen å være meget god... Hardfisker, en haddock, er spist som en matbit med litt smør. Blodpudding og levende pudding er også spist. Dette er en blanding av sauen′s blod eller sau som er levende med mel, suet og krydder. Disse merkelige spesialitetene er ikke funnet i hver restaurant og er mest spist på spesielle anledninger.

Brennevin er tradisjonell Islandsk alkohol. Det er laget fra poteter og smaker meget bitter. Denne drikken heter det ¨Black Death¨. Dessuten er drukket mye kaffer i Island. Det er ikke vanskelig å finne en hyggelig terrasse for en kopp av kaffen. Alkohol er meget dyr og ha bare blitt tillatt for de forløpne 20 årene. Spising er ikke billig. Det er ikke vanlig å forlate en tupp, men det er ofte allerede inkludert i regningen.

Bolig

Island er et virkelig ligger i teltland. Å ligge i telt er naturlig meget populær i sommer månedene. På mange steder kan du selv ligge i telt for fri. Leirplassene er enkel og ikke dyr. Spesielt i de nasjonale parkene vakker ligger i teltgrunner er tilgjengelig. Det er hendig å ta et som lager ovn med. Det ligger i teltsteder er åpne fra midt juni til midt september. På forskjellige steder i Island mange hoteller er funnet. Spesielt inn og omkring Reykjavík du vil finne et internat til din som. Du kan også leie fri daghjem gjennom hele landet. Dette kan være når som helst av året. Leilighetene er funnet mest på sjø eller en innsjø i fjellene. Dessuten er det farmer hvor overnatten bolig kan bli bestilt. For folk som vil bli for mindre, er det til slutt muligheten å sove i et ungdominternat.

Tidssone

Island har en tidssone av GMT +0. Landet har ikke noen forskjell i vinter og sommertider.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Island, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Icelandic króna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Icelandic
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • addCarRental
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • wheego
 • Alamo
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Green Motion
 • Procar
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • InterRent
 • ACE Rent A Car
 • Icerental 4x4
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Flizzr
 • Icelimo Luxurytravel
 • McRent
 • Touring Cars
 • Goldcar Key'n Go
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Bilutleie Island