Bilutleie Gdansk

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Gdansk på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Gdansk

 1. Hjem
 2. Bilutleie Polen
 3. Bilutleie Gdansk
EasyTerra Bilutleie Gdansk er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Gdansk

Bilutleie Gdansk
Bilutleie Gdansk

Innledning

Gdańsk er en koselig tidligere Hanzeatic by med vakre historiske sentrum, vakre kirker (inkludert den største i Polen), et stort middelalderslott og interessante museer. Men det er ikke bare de severdighetene som gjør Gdańsk en morsom reisemål for en bytur. Byen har et omfattende shopping og gode restauranter. Lenin verftet (som ikke lenger bærer dette navnet) i havnen, var fødestedet til den Solidaritet fagforeningen og kampen mot kommunistene. Hvis du leter etter vakre rav smykker: Gdańsk har nok av dem tilgjengelig til lave priser.

Innbyggere

Byen har en befolkning på nesten en halv million. Gdańsk ligger i en langstrakt urbant område, som inkluderer Gdynia og badebyen Sopot også, og der mer enn én million mennesker bor.

Beliggenhet

Byen ligger nord i Polen ved Østersjøen.

Økonomi

Gdańsk var og er Polens viktigste havn. Relatert til dette er skipsbygging og (petro) kjemisk industri. I de senere årene, flere og flere selskaper fra andre sektorer flytte til Gdańsk, inkludert elektronikk, telekommunikasjon og farmasøytiske selskaper. Langs Østersjøkysten gult blir trukket ut og behandlingen av dette forsteinede treet resin inn smykker er en viktig næring.

Flyplasser

Gdansk Flyplassen ligger fjorten kilometer vest for byen. Det er et populært reisemål for budsjett flyselskaper. Lech Wałęsa Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil.

Offentlig transport

Gdansk har et utmerket offentlig transport system, bestående av busser, trikker og en underjordisk. Trikker bare service byen, busser også gå til ulike destinasjoner, deriblant Gdynia og Sopot. Undergrunnen går også til disse to byene (Szybka Kolej Miejska - SKM). Undergrunnen vil bli utvidet til EM i 2012.

Trafikk og parkering

Den gamle bydelen i Gdansk er delvis bilfrie. Videre, mange gater er enveiskjørte og informasjon på veiskilt kan være forvirrende. Å kjøre i sentrum av byen er ikke anbefalt, men en leiebil er et flott transportmiddel for å utforske regionen og kjører til rolige strender. I sentrum av Gdansk, må du betale ved parkering i gatene.

Hoteller

Gdansk har et bredt utvalg av overnattingssteder, fra enkle gjestehus til luksuriøse hoteller. Om sommeren, mange polakker gå til Gdansk og omegn strendene ved Østersjøen. Hotellene er ofte fullt, og derfor anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid når du besøker Gdansk i høysesongen. Spesielt hoteller på den såkalte Royal Road er populære blant turister. Det er også mulig å leie en leilighet i Gdansk.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Gdańsk, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Armada Fleet Management
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • MM Cars Group
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Gdansk

EasyTerra Bilutleie Gdansk sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Polen, men i en annen by enn Gdansk, klikk deg frem til Bilutleie Polen-siden, der du kan velge byen i Polen der du vil leie en bil.