Bilutleie Gdansk

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Gdansk på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Gdansk

  1. Hjem
  2. Bilutleie Polen
  3. Gdansk
EasyTerra Bilutleie Gdansk er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Gdansk

Bilutleie Gdansk
Bilutleie Gdansk

Innledning

Gdańsk er en koselig tidligere Hanzeatic by med vakre historiske sentrum, vakre kirker (inkludert den største i Polen), et stort middelalderslott og interessante museer. Men det er ikke bare de severdighetene som gjør Gdańsk en morsom reisemål for en bytur. Byen har et omfattende shopping og gode restauranter. Lenin verftet (som ikke lenger bærer dette navnet) i havnen, var fødestedet til den Solidaritet fagforeningen og kampen mot kommunistene. Hvis du leter etter vakre rav smykker: Gdańsk har nok av dem tilgjengelig til lave priser.

Innbyggere

Byen har en befolkning på nesten en halv million. Gdańsk ligger i en langstrakt urbant område, som inkluderer Gdynia og badebyen Sopot også, og der mer enn én million mennesker bor.

Beliggenhet

Byen ligger nord i Polen ved Østersjøen.

Økonomi

Gdańsk var og er Polens viktigste havn. Relatert til dette er skipsbygging og (petro) kjemisk industri. I de senere årene, flere og flere selskaper fra andre sektorer flytte til Gdańsk, inkludert elektronikk, telekommunikasjon og farmasøytiske selskaper. Langs Østersjøkysten gult blir trukket ut og behandlingen av dette forsteinede treet resin inn smykker er en viktig næring.

Flyplasser

Gdansk Flyplassen ligger fjorten kilometer vest for byen. Det er et populært reisemål for budsjett flyselskaper. Lech Wałęsa Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil.

Offentlig transport

Gdansk har et utmerket offentlig transport system, bestående av busser, trikker og en underjordisk. Trikker bare service byen, busser også gå til ulike destinasjoner, deriblant Gdynia og Sopot. Undergrunnen går også til disse to byene (Szybka Kolej Miejska - SKM). Undergrunnen vil bli utvidet til EM i 2012.

Trafikk og parkering

Den gamle bydelen i Gdansk er delvis bilfrie. Videre, mange gater er enveiskjørte og informasjon på veiskilt kan være forvirrende. Å kjøre i sentrum av byen er ikke anbefalt, men en leiebil er et flott transportmiddel for å utforske regionen og kjører til rolige strender. I sentrum av Gdansk, må du betale ved parkering i gatene.

Hoteller

Gdansk har et bredt utvalg av overnattingssteder, fra enkle gjestehus til luksuriøse hoteller. Om sommeren, mange polakker gå til Gdansk og omegn strendene ved Østersjøen. Hotellene er ofte fullt, og derfor anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid når du besøker Gdansk i høysesongen. Spesielt hoteller på den såkalte Royal Road er populære blant turister. Det er også mulig å leie en leilighet i Gdansk.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Gdańsk, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Gdansk

EasyTerra Bilutleie Gdansk sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Polen, men i en annen by enn Gdansk, klikk deg frem til Bilutleie Polen-siden, der du kan velge byen i Polen der du vil leie en bil.