• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Trondheim

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Trondheim på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Trondheim

EasyTerra Bilutleie Trondheim er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Trondheim

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Trondheim

Bilutleie tilbud i Trondheim

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Trondheim

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Trondheim

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Trondheim. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  9.3 (8933)
  Fra kr 809 / dag
 • Hertz

  8.9 (7039)
  Fra kr 487 / dag
 • Europcar

  8.9 (8348)
  Fra kr 729 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.6 (3573)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8.5 (9830)
  Fra kr 994 / dag
 • Enterprise

  8.3 (2013)
  Fra kr 858 / dag
 • Avis

  7.6 (6130)
  Fra kr 691 / dag
 • Sixt

  5.9 (3479)
  Fra kr 700 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (413)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  8.9 (5640)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Trondheim?

Bilutleiefirmaer i og rundt Trondheim

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Trondheim, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Trondheim

EasyTerra Bilutleie Trondheim sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

34 Kjoepmannsgt

Lokal informasjon for Trondheim

Innledning

Trondheim er den eldste byen i Norge, grunnlagt i 997 av vikingkongen Olav Tryggvason. Dessuten, på den tiden var det ikke veldig viktig, fordi vikingtiden var allerede slutt. I middelalderen Trondheim var den viktigste handelen byen i Skandinavia og et ledende religiøse sentrum. Dom (den eneste katedralen i Norge) minner om den tiden. Ikke bare den historiske byen selv, men også det kuperte terrenget og fjord kysten gjør Trondheim til et populært reisemål for en storbyferie.

Innbyggere

Byen har en befolkning på 170 000 offisielt. Dette inkluderer ikke de om lag 20.000 studenter.

Beliggenhet

Trondheim ligger sentralt i Norge, der Nidelva renner ut i Trondheim fjorden. På grunn av denne beliggenheten, er byen godt beskyttet fra havbrisen. Videre er vintrene (gitt den nordlige beliggenheten) relativt mild.

Økonomi

Trondheim mistet sin posisjon som en viktig havn for lenge siden. I dag high-tech, forskning og utvikling er de viktigste næringene for den lokale økonomien. Byen har en fremtredende universitet av ingeniør og naturfag og det er noen veletablerte forskningsinstitusjoner. Videre har det norske luftforsvaret sitt treningssenter der.

Flyplasser

Flyplassen i Trondheim ligger 35 kilometer nord for sentrum. Trondheim Lufthavn Værnes er lett tilgjengelig med leiebil via E6. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Trondheim har gode offentlige busser. Om dagen går de veldig ofte. Videre, i helgene er det en natt tjeneste, disse bussene går fra Olav Tryggvasons gate, i nærheten av underholdnings-distriktet. Det er en trikkelinje (Gråkallbanen) fra St. Olavs gate til friområde Lian i skogene sørvest for Trondheim.

Trafikk og parkering

Bortsett fra det historiske sentrum, kan du enkelt besøke Trondheims severdigheter med leiebil. Du kan parkere i gatene i sentrum, men vanligvis er det billigere å parkere i et parkeringshus. Skilt viser hvor det er gratis parkeringsplasser. Det er åtte kommunale garasjer, men parkering samarbeider med noen hoteller, betyr dette at du også kan parkere leiebilen din i noen hotellrom parkeringshus.

Hoteller

Trondheim har et godt utvalg av overnattingssteder i alle kategorier. Populære hoteller ligger i nærheten av Erkebispegården. Om sommeren er det tilrådelig å bestille hotellrom på forhånd. Nordmenn elsker naturen, og derfor er det lov å campe i naturen hvor som helst, så lenge du er minst 300 meter fra alle bygninger. Videre, om sommeren er det noen offisielle campingplasser i nærheten av Trondheim.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Trondheim, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Hertz
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Enterprise
 • Avis
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Bilutleie Norge
 3. Bilutleie Trondheim