• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Reykjavik

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Reykjavik på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Reykjavik

EasyTerra Bilutleie Reykjavik er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Reykjavik

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Reykjavik

Bilutleie tilbud i Reykjavik

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Reykjavik

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Reykjavik

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Reykjavik. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.4 (7927)
  Fra kr 397 / dag
 • Hertz

  8.3 (6180)
  Fra kr 562 / dag
 • Avis

  8.2 (5364)
  Fra kr 864 / dag
 • Budget

  8.1 (9021)
  Fra kr 737 / dag
 • Europcar

  8 (7346)
  Fra kr 760 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1712)
  Fra kr 397 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4909)
  Fra kr 821 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3866)
  Fra kr 905 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.7 (410)
  Fra kr 677 / dag
 • Sixt

  7.7 (2944)
  Fra kr 635 / dag
 • Procar

  7.4 (174)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Payless Car Rental

  7.4 (457)
  Fra kr 754 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3482)
  Fra kr 652 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 858 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Fra kr 815 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Fra kr 1385 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 533 / dag
 • WHEEGO

  Ingen vurderinger
  Fra kr 752 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.8 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 3683 / dag
 • Icelimo Luxurytravel

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • McRent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Touring Cars

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Icerental 4x4

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Reykjavik?

Reykjavik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Reykjavik) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Reykjavik) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Reykjavik), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Reykjavik) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Reykjavik) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er april den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Reykjavik - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Reykjavik), er februar den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Reykjavik

Hvis du er ute etter en leiebil i Island, men i en annen by enn Reykjavik, klikk deg frem til Bilutleie Island-siden, der du kan velge byen i Island der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Reykjavik

EasyTerra Bilutleie Reykjavik sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hilton Reykjavik Nordica

Lokal informasjon for Reykjavik

Innledning

Reykjavik er hovedstaden i Island med et koselig gammelt sentrum. Rundt sentrum er det moderne nabolag som er rommelig konstruert. Dette gjør det til en ekspansiv by, men de fleste velger å bo i sentrum. Husk at Island (inkludert Reykjavik) er et veldig dyrt land. Spesielt ferske grønnsaker og frukt, og alkoholholdige drikkevarer er veldig dyre.

Befolkning

Byen har ca. 170,000 innbyggere, omtrent halvparten av landets totale befolkning. Et interessant fakta: islendinger bruker ikke "Herr' eller 'Fru", men alltid kun fornavnet.

Beliggenhet

Reykjavik ligger sør-vest i Island på Faxaflói Bay. Kystlinken er buet og har dype fjorder, og utenfor kysten er det øyer. Reykjavik er den nordligste hovedstaden i verden, ikke langt ifra den nordlige polarsirkel. Mt. Esja (914 m) befinner seg nær byen.

Økonomi

Fiske og fiske tilvirkning spiller fortsatt en viktig rolle i byens økonomi. Island har et rykte som fabrikant av avanserte elektroniske utstyr for fiskeri industrien. Fiskebåtene går fra den gamle havnen i sentrum, som også betjener cruiseskip. Øst for byen ligger den industrielle havnen Sundahöfn. Via denne havnen blir både fiskeprodukter og aluminium eksportert.
I tillegg utvikler Reykjavik seg til et sted hvor legemidler og programvarer blir produsert.

Flyplasser

Keflavik Internasjonale Lufthavn ligger 40 kilometer sør-vest for Reykjavik. Det finnes en skyttelbuss tjeneste (Flybuss) mellom flyplassen og byens sentral busstasjon. Langs veien stopper denne bussen ved flere hotell. Taxi fra flyplassen til byen er veldig dyrt! Det er direkteflyginger til og fra store amerikanske og europeiske byer. Lavprisflyselskapene flyr til København og London-Stansted (om sommeren også til Frankfurt, Berlin, Alicante, Gøteborg og Stockholm).
Nær byens sentrum ligger den mindre Reykjavik Lufthavn som blir brukt til innenlandsreiser og flyginger til Grønland og Færøyene.

Offentlig transport

Sentral busstasjonen er Hlemmur, ikke langt ifra den gamle havnen, hvor alle busslinjene samler seg. Fordi de fleste har bil er ikke bybuss nettverket (Straeto) særlig populær, men det kan være greit for besøkende. Iløpet av dagen går bussene hver 20 minutt, om natter hver 30 minutt. Dersom du må skifte busser sørg for å be om en overgangsbillett (skiptimidi).

Trafikk og Parkering

Reykjavik er en bil vennlig by. Selv om folket i Island er blandt verdens største bileiere er det ingen trafikkoverbelastning, takket være de brede veiene og den romslige konstruksjonen av byen. Frontlysene må være på hele tiden og alle som sitter i bilen må bruke bilbelte. Det er lett å parkere bilen nesten overalt. I byens sentrum parkometer. Det er billigst å parkere bilen i parkeringshusene.

Dersom du skal utforske innlandet, husk at mange veier er grusveier. Hvis du kjører for fort er det lett å miste kontrollen over bilen. Så kjør forsiktig! Når en vei forandrer seg fra asfaltert til grusvei er dette indikert med et skilt som sier "malbik endar". Kjør sakte når du nærmer deg et slikt område! Et skilt hvor det står "einbreið brú" betyr dette at du nærmer deg en smal bro med ett kjørefelt. Forhør deg om veiforholdene før du kjører, spesielt utenfor sommermånedene.

Noen trafikkbetegnelser på islandsk: parkering bilastaedi, avstikker krokaleid, bensinstasjon bensinstod, bomvei toll vegur, motorvei hradbraut.

Hoteller

Det som gjelder for mat og drikke gjelder også for hoteller: de er meget kostbare. De fleste hotellene ligger i byens sentrum, for billigere alternativer må du til forstedene. Generelt sett kan du få hotell når du ankommer. Dersom du ønsker å bo på et spesielt hotell i et spesielt område, bestill på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Reykjavik, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Icelandic króna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Icelandic
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Sixt
 • Procar
 • Payless Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • addCarRental
 • InterRent
 • ACE Rent A Car
 • WHEEGO
 • Mex Rent a Car
 • Flizzr
 • SurPrice car rentals
 • Icelimo Luxurytravel
 • McRent
 • Touring Cars
 • NÜ Car Rentals
 • Icerental 4x4
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Island
 3. Bilutleie Reykjavik