Bilutleie Alicante

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Alicante på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 50% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 4. februar – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Alicante

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Alicante
EasyTerra Bilutleie Alicante er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Alicante

Bilutleie Alicante
Bilutleie Alicante

Innledning

Alicante er en dynamisk by. Det er mange prosjekter underveis. Alicante har utviklet seg fra en fattigslig havneby til en attraktiv by. Bare det livlige nattlivet gjør det verdt å besøke denne byen.

Befolkning

Alicante har ca. 285,000 innbyggere, som gjør den til den 13. største byen i Spania.

Beliggenhet

Alicante ligger midt på østkysten i Spania, på middelhavet. "Landsiden" av Alicante grenser til et fjellområde.

Økonomi

Mange byer på østkysten i Spain er økonomisk avhengige av turismen. Dette gjelder ikke Alicante, men turisme har blitt mer viktig de siste årene. Turistene blir tiltrukket av bl.a nattlivet og kysten. I tillegg til turisme er havnen også viktig for Alicantes økonomi.

Flyplasser

Alicante Internasjonale Lufthavn, opprinnelig kalt El Altet Lufthavn, er flyplassen som ligger nærmest Alicante, 12 kilometer sør-vest for byen. Den prosesserer innenlandske og europeiske flygninger, både regelmessige tjenester og charter-reiser.

Offentlig transport

Hvis du ikke disponerer en leiebil kan du benytte den (begrenset) offentlige transporten i Alicante. Buss nummer 60 kjører hver 40 minutt mellom El Altet Lufthavn og Plaza Puerta del Mar (i sentrum). Fra Alicante er det gode tjenester til Costa Blanca, inkludert Benidorm. Det er også en togforbindelse til blant annet Madrid.

Trafikk og Parkering

Alicante er ikke et vanskelig sted til å kjøre . Selvsagt må du bli vant til det, men det vil ikke ta lang tid. Som i mange andre byer kan det være vanskelig å finne parkeringsplasser. Vi anbefaler at du ikke kjører langt inn i byens sentrum. Det er best å holde bilen utenfor byens sentrum og fortsette til fots, hvis det er mulig.

Hoteller

Du kan finner hotell i Alicante er vanligvis ikke vanskelig utenfor sesongen. Men under høysesongen kan det være vanskeligere å finne et sted du liker. Vi anbefaler derfor at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Alicante, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Alicante

EasyTerra Bilutleie Alicante sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Alicante, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.