• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Alicante

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Alicante på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Alicante

EasyTerra Bilutleie Alicante er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Alicante

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Alicante

Bilutleie tilbud i Alicante

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Alicante

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Alicante

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Alicante. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Goldcar Key'n Go

  8.8 (14)
  Fra kr 211 / dag
 • Sixt

  8.7 (2941)
  Fra kr 240 / dag
 • Wiber Rent a Car

  8.6 (332)
  Fra kr 131 / dag
 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 75 / dag
 • Alamo

  8.5 (7920)
  Fra kr 312 / dag
 • Leasys

  8.4 (902)
  Fra kr 435 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1712)
  Fra kr 303 / dag
 • KeyGo Rent

  8.3 (57)
  Fra kr 88 / dag
 • Avis

  8.3 (5359)
  Fra kr 211 / dag
 • Budget

  8.2 (9014)
  Fra kr 204 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3864)
  Fra kr 196 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Fra kr 240 / dag
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Fra kr 202 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 254 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 229 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Fra kr 198 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.7 (3477)
  Fra kr 94 / dag
 • Centauro

  7.5 (4527)
  Fra kr 161 / dag
 • Goldcar

  7.1 (5112)
  Fra kr 121 / dag
 • Record Rent a Car

  7.1 (1387)
  Fra kr 89 / dag
 • Rhodium Car Rental

  7 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Clickrent

  6.8 (508)
  Fra kr 136 / dag
 • Drivalia

  6.7 (230)
  Fra kr 112 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Fra kr 630 / dag
 • Everycar

  6.2 (7)
  Fra kr 262 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen priser tilgjengelig
 • McRent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • offUgo

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Alicante?

Alicante – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Alicante) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Alicante) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Alicante), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Alicante) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Alicante) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Alicante), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Alicante), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Alicante), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Alicante), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Alicante), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Alicante), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Alicante), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Alicante), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Alicante) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mai er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Alicante), er mai den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Alicante - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Alicante), er august den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Alicante

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Alicante, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Alicante

EasyTerra Bilutleie Alicante sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Av. Hospital, 10
C. de Batiste Mut
C. el Pte., 75D
Calle de la Luna, 1
Ctra. Valencia, 68E
Pl. Prta del Mar, 3
Av. de Cartagena, N-332

Lokal informasjon for Alicante

Innledning

Alicante er en dynamisk by. Det er mange prosjekter underveis. Alicante har utviklet seg fra en fattigslig havneby til en attraktiv by. Bare det livlige nattlivet gjør det verdt å besøke denne byen.

Befolkning

Alicante har ca. 285,000 innbyggere, som gjør den til den 13. største byen i Spania.

Beliggenhet

Alicante ligger midt på østkysten i Spania, på middelhavet. "Landsiden" av Alicante grenser til et fjellområde.

Økonomi

Mange byer på østkysten i Spain er økonomisk avhengige av turismen. Dette gjelder ikke Alicante, men turisme har blitt mer viktig de siste årene. Turistene blir tiltrukket av bl.a nattlivet og kysten. I tillegg til turisme er havnen også viktig for Alicantes økonomi.

Flyplasser

Alicante Internasjonale Lufthavn, opprinnelig kalt El Altet Lufthavn, er flyplassen som ligger nærmest Alicante, 12 kilometer sør-vest for byen. Den prosesserer innenlandske og europeiske flygninger, både regelmessige tjenester og charter-reiser.

Offentlig transport

Hvis du ikke disponerer en leiebil kan du benytte den (begrenset) offentlige transporten i Alicante. Buss nummer 60 kjører hver 40 minutt mellom El Altet Lufthavn og Plaza Puerta del Mar (i sentrum). Fra Alicante er det gode tjenester til Costa Blanca, inkludert Benidorm. Det er også en togforbindelse til blant annet Madrid.

Trafikk og Parkering

Alicante er ikke et vanskelig sted til å kjøre . Selvsagt må du bli vant til det, men det vil ikke ta lang tid. Som i mange andre byer kan det være vanskelig å finne parkeringsplasser. Vi anbefaler at du ikke kjører langt inn i byens sentrum. Det er best å holde bilen utenfor byens sentrum og fortsette til fots, hvis det er mulig.

Hoteller

Du kan finner hotell i Alicante er vanligvis ikke vanskelig utenfor sesongen. Men under høysesongen kan det være vanskeligere å finne et sted du liker. Vi anbefaler derfor at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Alicante, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Goldcar Key'n Go
 • Sixt
 • Wiber Rent a Car
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Leasys
 • Enterprise
 • KeyGo Rent
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Flizzr
 • Europcar
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Centauro
 • Goldcar
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Clickrent
 • Drivalia
 • InterRent
 • Everycar
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • ACE Rent A Car
 • National Car Rental
 • offUgo
 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Alicante