Bilutleie København Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i København Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie København Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Danmark
 3. Bilutleie København
 4. Copenhagen Kastrup Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for København Lufthavn

København Lufthavn i et nøtteskall

Opprinnelig ble denne flyplassen kalt Kastrup Lufthavn, etter den nærliggende byen. Det offisielle navnet på flyplassen er fortsatt København Lufthavn, Kastrup, for å skille denne fra den mindre flyplassen som ligger nær den danske hovedstaden: København Lufthavn, Roskilde. Kastrup er den største flyplassen i Skandinavia. Årlig prosesserer den over 20 millioner passasjerer. Det er tre terminaler. Terminal 1 er for innenlands reiser, de andre to er for utenlandsreiser.

Under terminal 3 er det en togstasjon. Det er togforbindelser til sentralstasjonen i København og andre større byer i Danmark og Sverige. I oktober 2007 ble flyplassen koblet til København t-bane nettverk. Foran terminal 2 er det flere busstjenester.

Det er to hoteller på flyplassen. Det er mange butikker, snackbarer, kafeer og restauranter. Det er business fasiliteter tilgjengelig på Business senteret. Det er 19 kontorer og møterom for maks 90 personer, og et konferanserom for maks 450 personer. Alle rommene er utstyrt med moderne utstyr for kommunikasjon og presentasjon. Det er også en eksklusiv VIP Lounge. I Terminal 2 er det banker. Det er minibanker i alle terminalene. Det er postkontor og på mange steder finner datamaskiner med internett tilkobling. Trådløst internett er tilgjengelig overalt. Det finnes også et hvilerom, en førstehjelpsstasjon og en lekeplass for barn. Flyplassen er godt tilrettelagt for handikappede.

I luftfartsindustrien er København Lufthavn indikert med forkortelsene CPH (IATA-kode) og EKCH (ICAO-kode).

Link til København Lufthavn offisielle webside.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • addCarRental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andre bilutleiesteder i København

I tillegg til København Lufthavn i København sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i København: