Bilutleie Evenes

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Evenes på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 50% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 4. februar – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Evenes

  1. Hjem
  2. Bilutleie Norge
  3. Bilutleie Evenes
EasyTerra Bilutleie Evenes er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Evenes

Innledning

Evenes er en by i nord Norge, som er mest kjent for den lokale flyplassen. Det er inngangsporten til Lofoten, en øygruppe utenfor kysten, eller til mer nordlige steder som Tromsø. Selv om Lofoten ligger nord for polarsirkelen, er det et mildt klima takket være den varme Golfstrømmen. Om sommeren er strendene på øya Vestvågøy er populære. Der er det også en interessant Viking Museum. Lofoten er en sportsfisker paradis. Videre er det flotte turmuligheter og du kan gå fjellklatring.

Innbyggere

Evenes har 1500 innbyggere.

Beliggenhet

Evenes ligger i Nord Norge på bredden av elven Ofotfjorden. Øst for Evenes er byen Bogen og middels høye fjell som Lilletinden (1137 m) og bratte Niingen (1090 m).

Økonomi

De fleste av innbyggerne i Evenes arbeider i offentlig forvaltning eller i landbruket. På Lofoten, er fiskeri den viktigste inntektskilden. De meste torsk, som er eksportert i tørket form. Videre er turisme stadig viktigere for øygruppen.

Flyplasser

Flyplassen ligger åtte kilometer vest for Evenes. Harstad/Narvik Lufthavn (også kjent som Lofoten Internasjonale Lufthavn) ligger rett ved motorvei E10, og derfor er det lett tilgjengelig med leiebil. E10 er også tilgangen veien til Lofoten.

Offentlig transport

Det er regionale busser til flere steder i Lofoten og i provinsen Nordland.

Videre er det regelmessige ferger mellom Lofoten og den norske fastlandet.

Trafikk og parkering

Det er ingen tung trafikk på Lofoten og veiene er gode. Du vil ikke finne det vanskelig å oppdage sjarmen til denne regionen i leiebil. Finne en parkeringsplass vil være noe problem heller, selv ikke i noe større byer som Harstad og Narvik.

Hoteller

På Lofoten er det kun et begrenset antall gjestehus og hoteller. Den overnattingssteder består hovedsakelig av sommer hus, tømmerhytter, gamle rorbuer hus og campingplasser. Turismen til denne regionen er i sterk vekst. Spesielt om sommeren, anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Evenes og Lofoten, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Evenes

EasyTerra Bilutleie Evenes sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Evenes, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.