• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Thailand

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Thailand på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Thailand

EasyTerra Bilutleie Thailand er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Thailand

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Thailand

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Thailand

Bilutleie Thailand

Lokal informasjon for Thailand

Thailand oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 15 hentesteder i Thailand. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Thailand er et av de populære turistmål destinasjoner i Sørøst Asia Bangkok er Thailands hovedstad. Byen har mer enn åtte millioner innbyggere som gjør det også den største byen i landet. Mange mennesker er fresing rundt. De som ikke motet av den store mengden av mennesker og mas som følger med på det, kan fyller sine dager besøker de kongelige palass, ulike templer og China Town.

Utenfor byen den lange kystområdet gir mange muligheter til å nyte solen, havet og stranden. Håndflaten trær langs hvite strender danner en fantastisk scene. Phuket er en av de mest populære stedene for strand ferie. Den tropiske halvøya eier rettmessig sitt kallenavn "Pearl of the South". De som reiser til Thailand kan slappe av på stranden, men kan også vandre rundt i storbyen Bangkok, besøke mange steder og måpe på en storslått natur i en tropisk klima. Wat Doi Suthep tempel eksempel, ligger på et fjell i nærheten Chiang Mai, og på øya Ko Chang det er en jungel der elskere av naturen kan ha når de livet.

Ikke overraskende, den thailandske økonomien hviler for en stor del på turist sektor. Samtidig, den raske voksende økonomi skaper store endringer. Globalisering er å forlate sine spor i Thai samfunnet. Den typiske krydder og smaker fra det thailandske kjøkken har allerede gjennomsyret mange vestlige husholdningene.

Historie

Regionen som nå er en del av Thailand, var allerede bebodd fem hundre tusen år siden. De fleste av fornminner i Thailand er i Ban Chiang. Gjenstandene som ble funnet her er fra 1500 f.Kr. Disse menneskene allerede dyrket ris, en avling som vokser overalt i Thailand på rismarker.

Thailands historie starter da den thailandske migrere fra Kina til Sørøst-Asia. Denne vandringen fant sted rundt tiende århundre e.Kr. I løpet av perioden foregående denne hendelsen, Mon, de Khmer og den malayiske bebodde området. Sine kongeriker truet den nye Thai ' staten kontinuerlig, men ville aldri la Thai makt forsvinner.

De to første imperier var Sukhothai og Ayutthayan imperier. Imperiet av Sukhothai eksisterte fra 1238 1438 til. Den gamle hovedstaden lå noen tolv kilometer utenfor nåværende byen New Sukhothai og fortsatt venter på sine beundrere. I dag, ruinene danner en historisk park, og en turist attraksjon.

Den Ayutthayan rike eksisterte under perioden mellom 1351 og 1767. Det hovedstaden Ayutthaya la den forfalne Sukhothai forsvinner inn i skyggene. Imperiet strakte seg over en periode på fire hundre og dannet en ny stat Siam. I dag Thailand lag har samme grenser som det gamle Siam.

Den daværende kongen Ramathibodi ønsket å skape enhet i hans rike og foretok flere tiltak for å utføre dette oppdraget. I 1350 han gjorde theravadabuddhisme staten religion og han lot munker kommer fra Ceylon å spre den nye religionen blant sine undersåtter. Utenom dette, grunnla han nye lover på grunnlag av lovgivende Hindu tekster. Disse lovene ble operative til slutten av det nittende århundre. På slutten av det fjortende århundre riket var blitt den mektigste i Indokina. Til tross for innsatsen til kasse ensartethet, den thailandske riket forble delt i provinser med sine egne herrer og administrasjoner. Det tok kongen betydelig innsats for å holde riket sammen.

I 1767 invaderte Burma Ayuttaya. Det regjeringen ble tvunget til å trekke seg tilbake til Thon Buri nær dagens Bangkok. Den gamle hovedstaden ble plyndret og de fleste av det gjorde ikke overleve den invasjonen.

En av generalene på den tiden, General Taksin, gjenforent den thailandske imperium i 1769. Han kronet seg selv konge, men hans kongedømme skulle ikke vare lange. Han ble mentalt forstyrrede var fanget og til slutt drept i 1782.

I løpet av samme år, general Chakri etterfulgte henrettet Taksin og ble konge Rama I. Dette er hvordan Chakri dynastiet oppsto. Rama Jeg grunnla sin nye hovedstad Bangkok på elven Chao Phraya. Navnet på byen ble endret til Krung Thep. I Vesten derimot, det gamle navnet vedvarte. Etter at kong Rama I jaget den burmesiske okkupantene vekk.

Rama sine etterfølgere var primært opptatt med de europeiske kolonistene, fordi de hadde sett naboland land taper ut til den vestlige regelen. Siam slutt ville forbli den eneste land som aldri ble okkupert av Europeiske kolonister. I 1939 ble omdøpt Thailand, som betyr "fristat".

I 1932 et kupp ble iscenesatt i imperium. På grunn av dette, den absolutte monarkiet ble endret til et konstitusjonelt monarki. Fra den da av til 2006 en rekke militære regimer fulgte som styrt landet. Kongen holdt sitt tronen, men oppfylt knapt noen rolle.

I 1941 invaderte Thailand fransk Indokina. Dette var begynnelsen på den franske Thai krigen der Thailand ønsket å gjenerobre landet den gang hadde eide. Da Japan forstyrret konflikten og gjort Frankrike til slutt gi opp sine krav på regionen.

Da andre verdenskrig brøt ut, Thailand besluttet å støtte Japan. Sammen kjempet mot de allierte styrker. Etter krigen Thailand avtalt å returnere erobret regionene å Frankrike i bytte for et medlemskap i FN.

Fra sekstitallet til brønnen i åttitallet, ble kommunistiske geriljaen aktive i Thailand. Dets naboland land falt en etter en inn i hender for kommunistene, men Thailand stå i mot denne nye ideologien.

Etter 1973 kraften i den thailandske militære regime falt. Den siste Militærjuntaen ble kastet ned i 2006. siden Deretter Thailand har en demokratisk regjeringen.

Samfunn og kultur

Den thailandske befolkning består av over 65 millioner mennesker. I fylket bor det en ganske stort antall kinesiske. Mange av dem sammen til samfunnet over tid. Andre viktige etniske grupper er det malaysiske, Mon og Khmer. Malaysiske bor i sør. I åsene bor også noen andre stammer.

Thai samfunnet har en klar sosial hierarki. Respekt for eldre er svært viktig. Å tilbe forfedre er også spredt blant befolkningen. Innbyggerne av Thailand er også kjent for sine stor gjestfrihet og sjenerøsitet.

Thai kultur gjennomgår raske endringer grunn av globalisering av verden. Noen av de typiske tabuer fortsatt gjelder imidlertid. Berøre noens hode, peker på noe med foten eller tråkke over mat eller personer, er noen eksempler på Thai tabuer. Føttene er anses å være svært urent, og dette er hvordan disse tabuene kommer inn i verden.

Den thailandske språket kan grovt delt inn i fire grupper basert på regionen opprinnelse. Central Thai, Nordlig Thai, Sør Thai og Nordøstlig Thai er språkene talt. Det siste språket er også kalt Isan. Det sentrale Thai språk er i dag snakkes av mange, sammen de forskjellige dialektene. Thai har sin egen alfabetet. Engelsk er det andre språk og undervises overalt i skoler. Ikke alle Thai vet imidlertid Engelsk.

Omtrent 95 prosent av den thailandske folk er Theravada buddhistiske. Nesten alle de resterende fem prosent er Muslim. Muslimene lever ofte i separate samfunn sammen. Det største konsentrasjonen muslimer er funnet i sør, blant malaysiske. Litt over 0,5 prosent av den thailandske er Christian. Utenom dette, er det også små samfunn av sikher og en håndfull hinduer. Siden syttende århundre, en liten gruppe Jødene bor i landet.

Politisk situasjon

Thailand har en parlamentarisk konstitusjonelt monarki. Leder av Staten er Kong Rama IX. Han er en av de konger fra Chakri dynastiet. Deres konger har styrt siden 1782. Kong Rama IX er svært elsket av Thai befolkningen. Noen Thai praktisk til be deres konge.

Lederen av regjeringen er prime minister SAMAK Sundaravej. Siden Februar 2008 han leder regjeringen som består av seks partier. SAMAK Sundaravej er også leder av største partiet i Thailand, Folkets Power Party (PPP).

Siden 1932 Thailand har universell stemmerett. Thailand er medlem av Forente Nasjoner.

Økonomi

Thailand er en "Newly Industrialiserte Country". NCI's er den raske voksende økonomiene i Asia. Landet har en fri markedsøkonomi. Viktig eksportprodukter er ris, tekstiler og smykker. Mer enn halvparten av land brukes til å dyrke ris. Andre viktige landbruksprodukter er sukkerrør, bomull og soyabønner. Nesten halvparten av befolkningen finner sysselsettingen i fiskeri og landbruk.

Den viktigste delen av økonomi er den private sektor. Turisme vokser raskt i Thailand og mer og mer folk tjener pengene sine direkte eller indirekte fra de mange besøkende.

I 1993 ASEAN Free Trade Area ble grunnlagt av Thailand, Indonesia, Singapore, Malaysia, Filippinene og Brunei.

Den thailandske valutaen er Baht.

Geografi og klima

Thailand er 514.000 kvadrat kilometer store. Landet grenser på Kambodsja, Laos, Malaysia og Myanmar. Kystområdene er svært omfattende. Thailandbukten, Andamansjø og Det indiske hav omgir landet. I sjøen i nærheten kysten av Thailand er mange små øyer.

Nord i Thailand vil du finne en stor fjellkjede med mange skoger. Den høyeste toppen i Thailand er Doi Inthanon. Det er 2590 meter høy. Flere stammene lever i fjell.

Khorat platået ligger i nordøst, 250 meter over havet. Platået blir også kalt den gråtende Plain, som deler av den er svært tørre. 

Flere i sør ligger en region med ulike elver. Bangkok ligger nær en i en av disse elvene, som renner ut i Thailandbukten. Det er kalt Chao Phraya.

Helt sør i landet ligger på halvøya Malakka. Den lille stripen av land består av fjellkjeder overgrodd med tropiske regnskoger.

Turister er også trukket til Thailand på grunn av de vakre strendene, sjø og palmer. Populære strand alpinanlegg er Phuket, Pattaya og Hua Hin.

Thailand har en monsun klimaet. Dette er et tropisk klima med vått og tørt perioder. Den våte sesongen kalles monsun. Fra midten av mai til september været er regn, varmt og overskyet i Thailand. Fra november til midten av Mars den nordøstlige vinden bringer tørr og kald luft til landet.

Trafikk og infrastruktur

Den thailandske kjører på venstre side av veien. Tilstanden på veiene varierer sterkt fra region til region. Det er fire hovedveier i landet. Ledningen til nord, øst, Nordøst og sør. Alle veier fører til Bangkok. På noen toll, blir utskrevet.

Fartsgrensen i tettbygd strøk er seksti km/t. Utenfor tettstedene. Man kan kjøre åtti km/t. På forhøyet 'Himmel' motorveier fartsgrensen er hundre km/t.

Busser er raske, effektive og pålitelige.

Reiser du med tog i Thailand er svært komfortabel, bortsett fra det faktum at togene går veldig sakte. Toget gir reisende et utmerket mulighet til å observere landet side. Togene har en første, andre og tredje klasse. De viktigste rail veiene bly fra nord til sør og fra Nordøst til Østen.

De som ønsker å reise på elver kan ta reua haang yao: lang-tailed båten. Det kan seile vakker fort og er moro å reise med.

Fra Bangkok Internasjonale Lufthavn, tretti kilometer øst for hovedstaden, man kan fly til internasjonale reisemål. Andre innenlandske målet er Chiang Mai Lufthavn, Samui Island Lufthavn, Samui Island Lufthavn, like ved byen Ko Samui og Phuket Lufthavn. Fra disse byene er det også mulig å ta innenlands flyreiser.

Mat og drikke

Den thailandske kjøkken er kjent i dag gjennom hele den vestlige verden. I rettene søt, krydret, sur, bitter og salt smaker kombineres. Essensielle ingredienser er hvitløk, sitron gress og fiske saus. Den typiske Thai smaken er fra bruken av karriretter i maten. Karriretter er en blanding av flere krydder. Mange thailandske retter er tilberedt i wok. Det tar litt tid til å tilberede maten på denne måten og grønnsaker beholde sin smak og opphold skarpe

Rise er grunnlaget for mange thailandske retter. Noodles kan også bytte ut ris.

''Mehkong", den thailandske versjonen av whisky er også laget av ris. Thai drikke Mehkong til middag.

Tidssone

Den thailandske 'tid er satt på GMT/UTC +7.

Bolig

I turistområder og de store byene man kan finne luksuriøse hoteller. Det Kinesisk Thai kjører ofte anstendig hotell som er generelt ikke veldig atmosfærisk, men likevel veldig komfortabel.

Reisende kan også tilbringe natten i gjestehus og vandrerhjem. Disse kan være veldig koselig. Større byer tilby denne type overnatting.

Selv camperne kan finne flekker i Thailand. I National Parks telt kan også leies. Det er ingen reell leir steder utenfor disse parker hvor camping er svært uvanlig.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Thailand, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Thai baht
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Thai
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Thai Rent A Car
 • Avis
 • Drive Hellas
 • Drive On Holidays
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Alamo
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Thailand