• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Sicília

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sicília på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Gyldig til og med 31. mai
Summer Sale
Opptil 25% rabatt på leiebilen din
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sicília

EasyTerra Bilutleie Sicília er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Sicília

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sicília

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Sicília

Sicília – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Sicília) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Sicília) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Sicília), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Sicília) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Sicília) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Sicília), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Sicília), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Sicília), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Sicília), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Sicília), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Sicília), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Sicília), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Sicília), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Sicília) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Sicília), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sicília - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Sicília), er april den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Lokal informasjon for Sicília

Innledning

Sicilia er den største øya i Middelhavet. Turister besøker ikke øya bare for å nyte sol, sjø og strand, men også for og oppleve litt kultur da Sicilia har mange relikvier fra antikke greske tider. Grekerne var de første innbyggerne på øya.

Innbyggere

Sicilia har mer enn 5 millioner innbyggere. Nesten en fjerdedel bor i og rundt de store byene Palermo og Catania. Sicilianere er stolte av øya deres, og spør man om deres nasjonalitet de svarer de ofte "sicilianske" og ikke "italiensk". 

Sted

Sicilia er skilt fra den sørlige italienske regionen Calabria av Messinastredet. Øya har en trekantet form, og det opprinnelige romerske navnet på Sicilia var Trinacria. 

Økonomi

Sicilia har ekstremt produktivt jord  og derfor spiller landbruket en viktig rolle i den lokale økonomien. Øya er kjent som kornlager i Italia og produserer også sitrusfrukter (sitroner, appelsiner, lime), oliven, mandler og (vin) druer. Vinene på øya er verdensberømte, særlig de som er laget av Nero d'Avola druen. Denne druen har gjort en virkelig triumf verden rundt og har sin opprinnelse sør-øst for Sicilia. Fiskeindustrien er hovedsakelig fokusert på tunfisk og sardiner. Øya tiltrekker seg turister hele året, men sommeren er den travleste tiden av året. 

Flyplasser

Det er tre viktige flyplasser på Sicilia. Den ene er den travleste flyplassen Catania på øst-kysten, etterfulgt av hovedstadens flyplass Palermo Flyplass. Trapani har også en flyplass, men brukes i hovedsak av lavprisselskapene. 

Kollektivtransport

Sicilia har et utvidet og overraskende bra funksjonerende bussnettverk. De store byene har hyppige bussforbindelser til mindre landsbyer, og bussene kjører minst én gang om dagen. Videre har øya bra togforbindelser: de viktigste rutene er Messina-Palermo og Messina-Catania-Syracuse. Det er til og med tog til Napoli og Roma (disse togene krysse Messinastredet med en spesiell togferge). Palermo og Catania har en T-bane, mens Messina har et lett jernbanesystem.

Trafikk og parkering

De viktigste veiene på Sicilia er utmerket. Det er fire hovedveier: Catania-Palermo, Palermo-Mazzara, Catania-Noto og Messina-Palermo (den siste er en bomvei). Men hvis du vil virkelig vil utforske Sicilia med leiebil, så unngå disse motorveiene og følg de mindre veiene. Husk at de indre veiene er smale, svingete og noen ganger uten fast dekke. 

Hoteller

Det finnes ingen mangel på hoteller, gjestehus og andre overnattingssteder på Sicilia. De fleste hotellene ligger langs (turistisk) øst-kysten og i større byer, men du vil heller ikke ha noe problemer med å finne rom i mindre byer. 

Eksterne kilder

For mer informasjon om Sicilia, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Drivalia
 • LocautoRent
 • Sixt
 • Viaggiare Rent
 • Centauro
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Dollar Rent a Car
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Optimo Rent
 • Noleggiare
 • JoyRent
 • Target Rent
 • Avis
 • Green Motion
 • Maggiore
 • B-Rent
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • Cima Luxury
 • SurPrice car rentals
 • Your Rent
 • McRent
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Acarent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Sicília