• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Gran Canaria Las Palmas Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Gran Canaria Las Palmas Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • TopCar

  8.5 (127)
  Fra kr 175 / dag
 • Avis

  8.3 (5290)
  Fra kr 196 / dag
 • Orlando Rent a Car

  8.3 (116)
  Fra kr 122 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3783)
  Fra kr 185 / dag
 • Hertz

  8.1 (6088)
  Fra kr 192 / dag
 • Budget

  8 (8911)
  Fra kr 192 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Fra kr 217 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2946)
  Fra kr 194 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Fra kr 244 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Gobycar

  7.7 (16)
  Fra kr 161 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4776)
  Fra kr 199 / dag
 • Sixt

  7.4 (2870)
  Fra kr 220 / dag
 • Europcar

  7.3 (7223)
  Fra kr 215 / dag
 • Turisprime

  7.2 (469)
  Fra kr 132 / dag
 • OK Rent a car

  7.1 (905)
  Fra kr 153 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rhodium Car Rental

  6.7 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.6 (5041)
  Fra kr 95 / dag
 • InterRent

  5.9 (5931)
  Fra kr 696 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn) er september den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Gran Canaria Las Palmas Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Gran Canaria Las Palmas Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Stedsinformasjon for Gran Canaria Las Palmas Lufthavn

Gran Canaria Lufthavn i et nøtteskall

Den femte travleste flyplassen i Spania ligger 18 kilometer fra Las Palmas og 25 kilometer fra de populære strendene på den sørlige siden av øya. Flyplassen har tre terminaler, som kalles zoner.

Flyplassen på Grand Canaria kan nås med buss og bil. Fra busstasjonen er det busstjenester til flere destinasjoner. Det er ikke hoteller ved flyplassen.

Det er rimelig antall butikker, restauranter, snackbarer og kafeer. Business fasiliteter er tilgjengelige ved VIP Loungen, det er også et møterom for opp til fem personer. Andre fasiliteter er: banker, vekslingskontor, minibanker, postkontor, lekeplass for barn og en internett kaffe. Terminalbygningen er godt tilrettelagt for handikappede.

I luftfartsindustrien er Gran Canaria Lufthavn indikert med forkortelsene LPA (IATA-kode) og GCLP (ICAO-kode).

Link til den offisielle websiden til Gran Canaria Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • TopCar
 • Avis
 • Orlando Rent a Car
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Budget
 • Goldcar Key'n Go
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Gobycar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Europcar
 • Turisprime
 • OK Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent