• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Salta

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Salta på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Salta

EasyTerra Bilutleie Salta er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Salta

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Salta

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
SUV

Bilutleiefirmaer i Salta

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Salta. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.4 (6087)
  Fra kr 669 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Fra kr 1038 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (30)
  Fra kr 714 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Fra kr 791 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Fra kr 913 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 889 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.6 (8909)
  Fra kr 937 / dag
 • Europcar

  7.2 (7221)
  Fra kr 938 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Fra kr 988 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Salta?

Salta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Salta) er april den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Salta) er april den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Salta), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Salta) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Salta) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Salta), er desember den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Salta), er desember den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Salta), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Salta), er desember den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Salta), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Salta), er mai den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Salta - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Salta), er juli den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Salta

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn Salta, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Salta

EasyTerra Bilutleie Salta sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Córdob Street 20

Lokal informasjon for Salta

Innledning 

Salta er en by nordvest i Argentina og hovedstaden i provinsen med samme navn. Det er en populært turistmål på grunn av den gamle koloniale arkitekturen i Byen i seg selv (blant annet en katedral daterer seg fra det attende århundre) og flotte, naturlige omgivelser. Det byen er utgangspunkt for "Tog til skyene" (Tren en las nubes), som går til forhøyet byen San Antonio de los Cobre. 

Befolkning 

Byen har nesten 500.000 innbyggere. 

Beliggenhet

Salta ligger i nordvest for Argentina, ved foten av Andes. Byen ligger i Lerma Dalen i en høyde på 1152 meter. Vest for Salta ligger San Bernardo Hill, der du har en fantastisk utsikt over byen. 

Økonomi

Byen lever av turisme. Mange er tegnet av den koloniale arkitektur og den røffe naturen i Andes, med ikke bare fjell, men også innsjøer, reservoarer og elver. Det Valles Calchaquíes og rafting på Río Juramento er svært populære. Det regionen produserer også vin. 

Flyplasser

Flyplass i Salta ligger seks kilometer sørøst for byen. Det flyplassen er lett tilgjengelig med utleie bil. Fra sentrum du følger RA-51. Flyplassen ligger rett utenfor denne veien, og avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport 

Salta har utmerket offentlig buss transport. For turister er det en spesiell tjeneste, Buss Turístico Salta. Denne åpne bussen kjører langs alle attraksjoner i og rundt byen, og du kan komme av og på så mange ganger som du ønsker. 

Trafikk og parkering 

Salta sentrum er opptatt, ekstremt opptatt. Og selv om argentinske trafikk forskrifter kan omfatte rett-på-vei regler, i Salta teller: Den største bilen har forkjørsrett. I sentrum du må betale for gateparkering, men det er ofte vanskelig å finne en plass. Det er bedre å parkere leiebil på en bevoktet parkeringsplass eller i et av de parkeringshus. 

Utenfor byen veier er betydelig mindre opptatt og det er en fryd å utforske omgivelser med leiebil. 

Hoteller

Det er en enorm tilførsel av innkvartering i og rundt Salta. Byen har ingen mindre de 15 fire-stjerners hotell, men det er også et stort tilbud i mellomtone og budsjett kategorien. Utenfor byen du kan bo i stuene på en innsjø (for fiskere), eller i et gammelt gårdshus. Disse overnattingssteder er ekstern, og hvis du velger disse en leiebil er uunnværlig. 

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Salta, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Argentine peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Localiza Car Rentals
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 1. Hjem
 2. Bilutleie Argentina
 3. Bilutleie Salta