NOK (kr)
 • English (UK)
 • Suomi
 • Português
 • Polski
 • Deutsch (CH)
 • Deutsch (AT)
 • Dansk
 • Norsk
 • Italiano
 • Nederlands
 • English (US)
 • Français
 • Español
 • Svenska
 • Deutsch
 • Vlaams
  • Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Sammendrag av artikkelen
Sorgfri

Leiebil uten problemer takket være Worry-Free

Bør jeg legge til dekning av egenandel? Hvilke forsikringer trenger jeg som minimum? Og hvilket utleiefirma er riktig for meg? Alle disse vanskelige spørsmålene må vanligvis besvares når du skal leie en bil på ferie. Vi synes alt dette er helt unødvendig. Det er derfor vi etablerte Worry-Free. Dette er et utvalg av de aller beste bilene, som oppfyller de viktigste kravene.

Leiebil uten problemer takket være Worry-Free

Hvilke krav må en Worry-Free-bil oppfylle?

Det er ikke lett for en bil å bli en del av Worry-Free-utvalget vårt. Det er kun de beste bilene som blir inkludert. Derfor kan du være sikker på at alt er ordnet og at du ikke vil få en stor regning når du kommer tilbake. Bilene må oppfylle fire strenge krav for å bli inkludert i utvalget vårt.

Dekning av egenandel

Hva skjer hvis bilen blir skadet eller stjålet? Ikke noe problem. Disse bilene har alltid en standardforsikring, men du må ofte betale en høy egenandel. Det kan derfor ofte være lurt å legge til dekning av egenandel. Biler med Worry-Free-merket har ingen egenandel, eller egenandelen dekkes av oss. Les mer om forsikring og egenandel Forsikring og egenandel

Økonomisk drivstoffavtale

Leiebilen din vil alltid ha en full tank når du henter den, og du må også levere den med full tank. Dette er mye billigere enn å betale for drivstoff på forhånd og la utleiefirmaet fylle tanken for deg. Da vet du at du kun betaler for det du faktisk bruker. Vil du spare enda mer? Sjekk hvilken bensinstasjon som har lavest pris. Les mer om drivstoff-policyen

Ubegrenset antall kilometer

Uansett om du kjører 100 eller 1000 kilometer per dag: det koster ikke noe ekstra. Dette betyr at du ikke vil bli møtt med en gigantisk regning selv om du kjører mer lenger enn forventet eller fordi du tok feil utfart for ofte. Enda en ting du ikke må bekymre deg for.

Utleiefirma med god kundetilfredshet

Det er kun de beste utleiefirmaene som får være med i vårt Worry-Free-utvalg. Det betyr at utleiefirmaene må ha høy gjennomsnittlig kundetilfredshet. Denne tilfredsheten er basert på vurderinger fra personer som tidligere har leid bil fra dette firmaet.

Ofte stilte spørsmål

Worry-Free-merket gjør det mye enklere å velge, og det er derfor ikke overraskende at de fleste kundene velger en leiebil fra dette utvalget. Du kan lese gjennom våre ofte stilte spørsmål nedenfor. Kan du ikke finne svar på spørsmålet ditt? Ta gjerne direkte kontakt med oss.

Må jeg betale ekstra for Worry-Free? Ikke nødvendigvis. Det er fordi dette ikke er en ekstra pakke, men et merke som gis til biler dersom de oppfyller våre spesifikke krav. Biler som ikke oppfyller Worry-Free-kravene kan være mindre godt forsikret, eller du må betale for antall kilometer du kjører. Det betyr at prisen kan være lavere enn en Worry-Free-bil. Men det betyr også at du kan oppleve tilleggskostnader når du leverer bilen. Trenger jeg mer forsikring enn standardforsikringen? Alle bilene fra EasyTerra har kollisjonsskadeforsikring, ansvarsforsikring og tyveriforsikring. Av og til kan det være lurt å utvide dekningen eller legge til dekning av egenandel. Det avhenger av dine ønsker og situasjonen. Egenandelen dekkes alltid av biler i Worry-Free-utvalget. Du vil derfor aldri måtte betale for dette. Les mer om forsikring og egenandel her. Forsikring og egenandel Hva hvis bilen jeg vil ha ikke har Worry-Free-merket? Det betyr at bilen ikke oppfyller ett eller flere av kravene beskrevet på denne siden. Er ikke egenandelen dekket? Da kan du oppgi at du ønsker at egenandelen er dekket i bestillingsprosessen, og så ordner vi dette for deg. Hvis det gjelder et av de andre kravene, må du bestemme deg for om det er viktig at bilen overholder Worry-Free-kravene, eller om du fremdeles foretrekker å leie bilen du først vurderte. Må jeg fortsatt betale et depositum for Worry-Free-biler? Sannsynligvis. De fleste utleieselskaper krever et depositum som du betaler med kredittkort når du henter bilen. Fordi egenandelen er dekket for biler med Worry-Free merket, vil denne summen alltid bli refundert til deg, selv om bilen blir skadet. I dette tilfellet vil vi dekke skaden for deg. Det er lurt å sjekke leiebetingelsene, da noen skader, som skade på dekk eller vinduer, ikke alltid er dekket. Hva skjer dersom det oppstår en skade på bilen? Da må du først betale det aktuelle beløpet til utleiefirmaet når du leverer bilen. Det er viktig at du tar kontakt med oss umiddelbart, slik at vi kan refundere beløpet for skaden så raskt som mulig. Vi trenger følgende dokumenter fra deg:

- Leieavtalen
- Skademelding fra utleiefirmaet
- Politirapport eller en skriftlig rapport fra politiet dersom det kun er én part som er skyld i skaden
- Bevis på betaling og/eller en kopi av kredittkortutskriften

Du vil motta en bekreftelse via e-post så snart du har foretatt en bestilling. Den beskriver nøyaktig hva du må gjøre i tilfelle skade eller tyveri.
 1. Hjem
 2. Hvordan velger jeg rett leiebil?
 3. Leiebil uten problemer takket være Worry-Free