• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Darwin

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Darwin på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Darwin

EasyTerra Bilutleie Darwin er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Darwin

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Darwin

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Darwin

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Darwin. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.8 (7822)
  Fra kr 566 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Fra kr 589 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4780)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8.3 (6092)
  Fra kr 1151 / dag
 • Europcar

  8.2 (7227)
  Fra kr 825 / dag
 • Avis

  8.2 (5291)
  Fra kr 963 / dag
 • Budget

  8.1 (8915)
  Fra kr 1183 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3785)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Bargain Car Rentals

  7.3 (13)
  Fra kr 501 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3424)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Ace Rental Cars

  6.9 (13)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Britz Motorhomes

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Darwin?

Darwin – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Darwin) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Darwin), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Darwin) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Darwin) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Darwin), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Darwin), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Darwin), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Darwin), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Darwin), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Darwin), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Darwin - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Darwin), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Darwin

Hvis du er ute etter en leiebil i Australia, men i en annen by enn Darwin, klikk deg frem til Bilutleie Australia-siden, der du kan velge byen i Australia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Darwin

EasyTerra Bilutleie Darwin sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

55-69 Mitchell St

Lokal informasjon for Darwin

Innledning

Darwin er en moderne, tropisk by og den nordligste byen i Australia. Darwin ble ødelagt ikke mindre enn to ganger: i 1942 av en japansk luftangrep og i 1974 av en tropisk syklon. Byen har derfor en svært moderne utseende.

Befolkning

Byen har nesten 125 000 innbyggere og er den mest befolkede byen i Northern Territories.

Beliggenhet

Darwin ligger nord i Australia, på en halvøy som strekker seg ut i Timorhavet. Vest for byen ligger Frances Bay, øst for Darwin ligger Cullen Bay. Darwin ligger nærmere den hovedstedene i andre land (blant andre Dili, Port Moresby og Jakarta) enn til Canberra, Australias hovedstad.

Økonomi

Gruvedrift og turisme form grunnpilarene i økonomien. Det viktigste gruvedrift produkter er gull, sink og bauxitt. Under Timorhavet er olje og gass. Darwin er besøkt mer og mer av både innenlandske og utenlandske turister. Militærbaser også gi sysselsetting.

Flyplasser

Darwin Internasjonale Lufthavn ligger tretten kilometer fra sentrum, i nærheten av forstaden Marrara. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Følg Stuart Hovedvei fra sentrum og neste Bagot Road og McMillan Road. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Darwin har gode offentlig buss transport, både i sentrum og til destinasjoner lenger ut. Sistnevnte er imidlertid sjeldnere enn bussruter i sentrum.

Trafikk og parkering

En av de beste måtene å oppdage Darwin er med leiebil. Er de stedene av interesse ganske spredt, det finnes knapt noen bilkøer og finne en parkeringsplass er enkelt. I Central Business Distrikt må du betale for gateparkering. På parkometre kan du bare betale med mynter: du får en billett som du må plassere bak frontruten. Det er også flere parkeringshus i og rundt Darwin sentrum.

Hoteller

Darwin har en god tilførsel av overnatting. Vi anbefaler bestiller hotellrom god tid i forveien. Byen er et økende populært turistmål. I tillegg er det ganske mange FN-soldater (basert på Darwin for sine operasjoner i Øst-Timor).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Darwin, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Australian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  100 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Bargain Car Rentals
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 1. Hjem
 2. Bilutleie Australia
 3. Bilutleie Darwin