• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Avignon TGV Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Avignon TGV Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Avignon TGV Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Avignon TGV Jernbanestasjon

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Avignon TGV Jernbanestasjon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Avignon TGV Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Avignon TGV Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  9 (7817)
  Fra kr 242 / dag
 • Avis

  8.6 (5289)
  Fra kr 414 / dag
 • Europcar

  8.2 (7221)
  Fra kr 278 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4776)
  Fra kr 265 / dag
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Fra kr 289 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Fra kr 251 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1691)
  Fra kr 312 / dag
 • Hertz

  7.8 (6087)
  Fra kr 275 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 254 / dag
 • Budget

  7.4 (8909)
  Fra kr 390 / dag
 • National Car Rental

  6.9 (380)
  Fra kr 368 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Avignon TGV Jernbanestasjon

Avignon TGV Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er mai den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Avignon TGV Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Avignon TGV Jernbanestasjon), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Avignon TGV Jernbanestasjon

Andre utleiesteder i Avignon

I tillegg til Avignon TGV Jernbanestasjon i Avignon sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Avignon:

Stedsinformasjon for Avignon TGV Jernbanestasjon

Generell informasjon

Avignon ligger i departementet Vaucluse i Frankrike, der du også kan se den berømte Mont Ventoux i det fjerne. Avignon TGV Jernbanestasjon ligger ved lyntoglinjen Méditerraneé. Fra Avignon kan du for eksempel reise via TGV-linjer til Paris Gare de Lyon, Lille Europe, Nîmes, Marseille St. Charles og Lyon. Stasjonen ble innviet i 2001 og ligger omtrent 2 kilometer sør for Avignons sentrum. Gjennomgangsområdet har en design som ligner veldig på en katedral. Gjennomgangsområdet virker lyst og romslig på grunn av glasstaket.

Transport

Stasjonen tilbyr mange muligheter for videre reise i provinsen Provence eller Cote d’Azur. Eller vil du heller overnatte i Avignon og dens omgivelser? Busser og taxier er tilgjengelige på torget foran jernbanestasjonen. Taxiene administreres av TAXI Avignonnais (tlf. 04 90 82 20 20). Avignon har også flere steder der du kan leie bil. Billeieselskapene ligger like ved siden av togstasjonen. Ta den sørlige utgangen og gå mot P2. Utenfor stasjonen finner du parkeringsplasser der du kan sette fra deg passasjerer. Her kan du parkere gratis i opptil 20 minutter. Det er også parkeringsplasser rundt stasjonen.

Tjenester

Avignon TGV Togstasjon har en AED, og Wi-Fi er tilgengelig. Det er også en spesiell tjeneste for funksjonshemmede. I tillegg er det flere heiser og følbare gulvmarkeringer. Hvis du har mistet bagasjen din, kan du gå til Avignon Center Station.  Det er best å ta en taxi. Avignon TGV Jernbanestasjon har ikke et hittegodskontor. For mer informasjon om tapt bagasje, ring 04 90 27 81 69.

Restauranter

Stasjonen har flere spisesteder. Det er en bar og restaurant ved OH Poivrier. Du kan også kjøpe smårbrød på Pains à la ligne.

Butikker

I likhet med mange franske stasjoner, har Avignon TGV også en Relay-kiosk. Her finner du et stort utvalg av litteratur og relaterte produkter.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Avignon
 4. Avignon TGV Jernbanestasjon