• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Beziers

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Beziers på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Beziers

EasyTerra Bilutleie Beziers er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Beziers

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Beziers

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Beziers

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Beziers. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Rent a car

  8.6 (25)
  Fra kr 293 / dag
 • Alamo

  8.2 (7920)
  Fra kr 351 / dag
 • Europcar

  8.1 (7341)
  Fra kr 531 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 485 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4903)
  Fra kr 437 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2997)
  Fra kr 378 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Fra kr 493 / dag
 • Hertz

  7.8 (6177)
  Fra kr 455 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 383 / dag
 • Avis

  7.5 (5359)
  Fra kr 541 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Fra kr 621 / dag
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Beziers?

Beziers – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Beziers) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. April er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Beziers) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil April er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Beziers), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Beziers) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Beziers) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Beziers), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Beziers), er november den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Beziers), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Beziers), er mars den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Beziers), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Beziers), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Beziers - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Beziers), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Beziers

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Beziers, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Beziers

EasyTerra Bilutleie Beziers sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

18 Blvd. De Verdun
83 Avenue Du President Wilson

Lokal informasjon for Beziers

Innledning

Béziers er en blendende vakker gammel fransk by, som ble grunnlagt allerede før ankomsten av romerne. Du kan ta en hyggelig spasertur rundt i de middelalderske gatene. Byens horisont er dominert av den imponerende romerske katedralen Cathédrale St Nazaire. Et fantastisk reisemål for en helgetur!

Befolkning

Byen har 70 000 innbyggere.

Beliggenhet

Béziers ligger i det sørlige Frankrike på en ås langs elven Orb kun 10 kilometer fra Middelhavet. Nær Bézier krysser Canal du Midi Or elven Orb via en akvedukt, Pont-canal de l'Orb.

Økonomi

Byen er et sentrum for vinproduksjon for dette området. Takket være flyturer til nærmeste flyplass spiller turisme også en stadig viktigere rolle i lokaløkonomien. Likevel er arbeidsledigheten i Béziers relativt høy.

Flyplasser

Aéroport Béziers Cap d'Agde ligger 12 kilometer sørøst for byen. Denne flyplassen brukes kun av lavprisflyselskaper. Flyplassen kan enkelt nås med leiebil. Fra Béziers tar du  D-612 (nord for byen) eller D-612B (sør for byen, Route d'Agde). Veien til flyplassen er skiltet.

Offentlig Transport

Det er en gratis bussforbindelse (Navette) mellom jernbanestasjonen og det gamle sentrumet. Det går også flere busser til steder i nærheten av Béziers.

Trafikk og Parkering

Du vil ikke ha vanskeligheter med å finne veien rundt i Béziers. Gateparkering tillates ofte kun midlertidig: toppen to timer i den gule sonen, toppen 3,5 timer i den oransje sonen. Vinci Park har tre parkeringshus i sentrum: Jean Jaurès, De La Madeleine og Saint Vincent de Paul. De to siste ligger ved markedshuset (Les Halles).

Hoteller

Béziers har et godt utvalg av hoteller, alt fra enkle lavprishoteller til luksuriøse innkvarteringer. Mange av de billigste hotellene får imidlertid ofte dårlige anmeldelser av reisende. Du kan også finne attraktive innkvarteringer i de gamle gårdene eller vinhusene i nærheten av byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Béziers anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Rent a car
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • National Car Rental
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Beziers