Bilutleie Strasbourg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Strasbourg på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Strasbourg

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Strasbourg
EasyTerra Bilutleie Strasbourg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Strasbourg

Innledning

Strasbourg er fantastisk for en bybrudd. Det har et vakkert historisk midtpunkt (Grande île), som ble merket som et UNESCO Verdenarvested i 1988. I senteren av Strasbourg er Notre Damen Domkirken, men glemmer ikke å besøke Liten Frankrike, et malerisk område med halv-timbered hus. I desember er det et stort atmosfærisk Julemarked.

Befolkning

Byen har mer enn 270.000 beboere, men samt området som omgir Strasbourg, er befolkningen mer enn en halv millionfolk.

Beliggenhet

Strasbourg er plassert i nordøst av Frankrike, nær grensen med Tyskland, og Frankrike. Den siste tiden Tyskland annekterte byen var i løpet av Verdenkrig II.

Økonomi

Mange institusjoner av den Europeiske Unionen er etablert i Strasbourg. Nesten 9 ut av 10 av arbeidsklassen folket arbeider i enten den offentlige administrasjonen eller tjenesten sektoren. Ennå er det også noen industrier i Strasbourg: selvbevegende, kvalifikasjons selskaper og to store bryggerier (Fischer og Kronenbourg).

Flyplass

Den internasjonale flyplassen er i Entzheim, ca 20 kilometer sørvest av byen. Med en leiebil kan du nå flyplassen fra byen midtpunktet i ca 20 minutter: følg riksvei A35 og ta Utgang 8 (Entzheim Lufthavn). Fra midtpunktet kan du også følge D392 hvor du kan ta en rett vender utgang til flyplassen akkurat før Entzheim.

Offentlig transport

De fem trikkene ledningene former hjertet av det offentlige transport systemet i Strasbourg. Disse ultrae moderne trikkene kjører meget ofte. Transportselskap Compagnie des Sender Strasbourgeois (CTS) også driver en vid bussledning. 

Trafikk og transport

Den historiske senteren av byen er hovedsakelig auto befrir. I resten av byen er det ikke vanskelig å finne din måte. Du kan parkere din leiebil i en av de parkerende garasjene eller en av P + R utkant i byen. Dessuten er en leiebil en utmerket form av transport å undersøke omgivelsene av Strasbourg. Slik kan du kjøre i en time til den historiske byen av Colmar.

Hoteller

Det er en stor sort av hotellene i Strasbourg, men tenker som mange Europeiske institusjoner (signifikant det Europeiske Parlamentet) behov hotellrom for deres representanter og tjenestemenn på. Prisene er også høye. De enkel internatene er et alternativ for budsjettreisende; disse boligene har også mindre problemer med innstrømmingen av medlemmene av det Europeiske Parlamentet og deres følge. Også i løpet av Jule Markedet i desember er mange hoteller fullt bestilt.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Strasbourg, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Strasbourg

EasyTerra Bilutleie Strasbourg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Strasbourg, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.