Bilutleie Pescara

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Pescara på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Pescara

 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Pescara
EasyTerra Bilutleie Pescara er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Pescara

Bilutleie Pescara
Bilutleie Pescara

Innledning

Pescara er hovedstaden i provinsen med samme navn og ligger i det italienske Abruzzo regionen. Det er et moderne feriested ved havet omringet av vakre sandstrender langs Adriaterhavskysten. Videre er det flere nasjonalparker i området. 

Befolkning

Byen har 125.000 innbyggere.

Beliggenhet

Pescara ligger sentralt i Italia langs den østlige adriatiske kysten. Byen ligger i munningen til elven Pescara, som opprinner i Appenninene, hvor elven kalles Aterno. Her er det vide sandstrender, både nord og sør ved munningen til Pescara.

Økonomi

Lokaløkonomien er hovedsakelig avhengig av turismen om somrene. Det er også industriaktivitet, hovedsakelig i dalen ved elven Pescara hvor billig elektrisitet forsynes av hydroelektriske kraft stasjoner. I regionen mellom Pescara og Chieti er det tekstil og kjemisk industri. Andre viktige sektorer er næringsmiddelindustri og produksjon av bygningsmaterialer. Det lokale landbruket er hovedsakelig engasjert i dyrking av grønnsaker, og disse går til markedet i Roma.

Flyplasser

Flyplassen i Pescara, Abruzzo Internasjonale Lufthavn, ligger bare 4 kilometer vest fra byens sentrum, rett utenfor ringveien rundt byen.

Offentlig transport

Pescara har et godt offentlig transport nettverk, men ikke bli overrasket hvis en buss blir kansellert av en ukjent grunn. Det finnes også bussforbindelser til andre byer og bygder i regionen og det går en hyppig buss til Roma (vakker reise gjennom Appenninene). Pescara har også gode togforbindelser med resten av Italia. Pescara Centrale er hovedstasjonen, og andre to jernbanestasjoner er Pescara Porta Nuova og Pescara San Marco.

Videre er det også en ferge som går til Split i Kroatia og til flere øyer i Adriater havet.

Trafikk og parkering

Å kjøre omkring i Pescara er ikke et problem. Du kan enten parkere bilen på gaten (betale avgift i sentrum), i et av parkeringshusene eller på den store parkeringsplassen ved havnen. Det er utmerket hovedveier som fører til andre steder i Italia. A14 kystlign vei (Bologna -Taranto) har en stor veisving rundt Pescara, denne veien er forbundet til A25, som går gjennom Appenninene og fortsetter som A24 til Roma.

Hoteller

Som et aktet feriested ved havet er det ikke mangel på hoteller og feriehus. Hotell Esplanade er det stiligste hotellet av alle, fullstendig renovert utstråler det herligheten fra det tidlige 20. århundre. Noen hoteller langs kysten har private strender.

Selv om det er stort utvalg av overnattingssteder anbefaler vi likevel å bestille i god tid på forhånd i sommermånedene.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Pescara, vi Google og følgende kilder:

 

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Ecovia Rent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Sicily by Car
 • SIXT Rent a Car
 • Targarent
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Pescara

EasyTerra Bilutleie Pescara sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Pescara, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.