• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Dubrovnik Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dubrovnik Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dubrovnik Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Dubrovnik Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Dubrovnik Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Dubrovnik Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Dubrovnik Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 116 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.1 (125)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avant Car

  8.1 (334)
  Fra kr 255 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Fra kr 221 / dag
 • Autounion Car Rental

  7.9 (53)
  Fra kr 245 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 237 / dag
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Fra kr 339 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1712)
  Fra kr 309 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Fra kr 235 / dag
 • Alamo

  7.8 (7920)
  Fra kr 289 / dag
 • Budget

  7.7 (9014)
  Fra kr 227 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.6 (131)
  Fra kr 255 / dag
 • Avis

  7.5 (5359)
  Fra kr 236 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3477)
  Fra kr 302 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.2 (246)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unirent Car Rental

  7.1 (283)
  Fra kr 301 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.1 (408)
  Fra kr 196 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  6.8 (1717)
  Fra kr 212 / dag
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Fra kr 141 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 477 / dag
 • Fast Mobility

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 124 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 308 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Dubrovnik Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Dubrovnik Lufthavn

Stedsinformasjon for Dubrovnik Lufthavn

Dubrovnik Cilipi Lufthavn i et nøtteskall

Dubrovnik Cilipi Lufthavn ligger 24 kilometer sørøst for Dubrovnik. Sammen med Zagreb og Split er det en av de viktigste flyplassene i Kroatia. Dubrovnik er en populær destinasjon på Adriaterhavskysten, og håndterer en million passasjerer årlig. Flyplassen har en terminal.

Det er ingen jernbaneforbindelse mellom flyplassen og Dubrovnik. Flybuss og byens busser går mellom flyplassen og sentrum av Dubrovnik. Videre er flyplassen lett tilgjengelig med bil. Det er ingen hoteller på flyplassen, men det er noen hoteller i nærheten.

Det er noen få butikker og restauranter. Det er to salonger og inne i terminalen er det en bank, postkontor og vekslingskontor. Har du tid til overs? Flyplassen hager er definitivt verdt et besøk.

I flyplassen industrien Dubrovnik Cilipi Lufthavn indikert med forkortelsene DBV (IATA-kode) og LDDU (ICAO flyplasskode).

Link til den offisielle webside til Dubrovnik Cilipi Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • OK Mobility
 • Nova Rent a Car
 • Avant Car
 • Active Car Rental
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Fleet Rent a car
 • Unirent Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • addCarRental
 • Goldcar
 • NÜ Car Rentals
 • Thrifty
 • Fast Mobility
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Nur Rent a car
 • Europcar