• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Dubrovnik

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dubrovnik på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dubrovnik

EasyTerra Bilutleie Dubrovnik er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Dubrovnik

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Dubrovnik

Bilutleie tilbud i Dubrovnik

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Dubrovnik

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Dubrovnik

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Dubrovnik. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 116 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Fra kr 221 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.1 (125)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avant Car

  8.1 (334)
  Fra kr 255 / dag
 • Autounion Car Rental

  8 (53)
  Fra kr 241 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 237 / dag
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Fra kr 339 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 309 / dag
 • Alamo

  7.8 (7920)
  Fra kr 289 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Fra kr 235 / dag
 • Budget

  7.6 (9014)
  Fra kr 227 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.6 (131)
  Fra kr 255 / dag
 • Avis

  7.5 (5359)
  Fra kr 236 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3477)
  Fra kr 302 / dag
 • Unirent Car Rental

  7.3 (283)
  Fra kr 301 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.2 (246)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  7.1 (408)
  Fra kr 196 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  6.8 (1717)
  Fra kr 212 / dag
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Fra kr 141 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 477 / dag
 • Fast Mobility

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 124 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 308 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Dubrovnik?

Dubrovnik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Dubrovnik) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Dubrovnik) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Dubrovnik), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Dubrovnik) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Dubrovnik) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er desember den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er desember den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er desember den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Dubrovnik) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubrovnik - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Dubrovnik), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Dubrovnik

Hvis du er ute etter en leiebil i Kroatia, men i en annen by enn Dubrovnik, klikk deg frem til Bilutleie Kroatia-siden, der du kan velge byen i Kroatia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Dubrovnik

EasyTerra Bilutleie Dubrovnik sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Obala Stjepana Radića 24

Lokal informasjon for Dubrovnik

Innledning

Dubrovnik er en attraktiv by i Kroatia og en viktig turist destinasjon i Adriaterhavet. I det 19. århundre ble Dubrovnik oppdaget av europeiske kongehus og andre rike europeere som tilbrakte sine ferier her. Den vakre gamle byen ble listet i Unescos verden sarv liste i 1979.

Befolkning

På grunn av oppløsningen av Jugoslavia og de følgende kriger minket Dubrovniks befolkning på 90-tallet, nå øker innbyggertallet igjen; det er 50.000 innbyggere.

Beliggenhet

Dubrovnik ligger i den sørligste delen av Kroatia, ved siden av Adriaterhavet. Split ligger 165 kilometer nordvest for Dubrovnik. Byen har et typisk middelhavsklima, med milde og noe fuktige vintre og varme og tørre somre. Temperaturen i Dubrovnik er behagelig om våren og høsten, det er ofte sterk vind.

Økonomi

Det finnes noen industrier i Dubrovnik, stål, sement og tekstiler er viktige varer, det finnes også en kjemisk industri. Dubrovnik er fortsatt en viktig fiskerihavn.

Turisme er veldig viktig for byen, Dubrovnik blir besøkt av mer enn 1 million mennesker.

Videre er det et viktig sentrum for utdanning med et universitet og høyere maritim- og turist utdanning.

Flyplasser

Byens flyplass, Dubrovnik Lufthavn, også kjent som Čilipi Lufthavn, ligger 20 kilometer sør for Dubrovnik.

Offentlig transport

Dubrovnik har et godt nettverk av bybusser. Selskapet Libertas har enestående moderne busser som fører deg til alle destinasjoner i byen. Busser til andre byer i Kroatia går fra sentral busstasjonen. Du får kjøpt billetter til bybussene hvor som helst i byen, som er gyldig i 1 time. Når du kjøper billett på bussen er det mye dyrere. Dags billetter er også tilgjengelig.

Trafikk og parkering

Den gamle bydelen er helt bilfri (unntatt bybusser) og derfor er det umulig å kjøre rundt med bil. Det er likevel ikke nødvendig fordi Dubrovniks sentrum er lett å utforske til fots, selv om det kan være bratte bakker her og der. Å finne parkeringsplass utenfor byens sentrum er vanskelig, spesielt i sommermånedene er alle arbeidsplasser alltid opptatt. Men uansett er en leiebil et utmerket transportmiddel til å utforske Dubrovnik områdene.

Hoteller

Dubrovnik har mange hoteller å tilby i alle priskategorier. Spesielt overklassen er sterkt representert; 9 av de 15 mest luksuriøse hotellene i Kroatia ligger i Dubrovnik! Men prisene på alle hotellene er en smule høyere her enn resten av Kroatia.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Dubrovnik, vi Google og følgende linker:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • OK Mobility
 • Active Car Rental
 • Nova Rent a Car
 • Avant Car
 • Autounion Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • Enterprise
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Unirent Car Rental
 • Fleet Rent a car
 • Carwiz rent a car
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • addCarRental
 • Goldcar
 • NÜ Car Rentals
 • Thrifty
 • Fast Mobility
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Nur Rent a car
 • Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Kroatia
 3. Bilutleie Dubrovnik