Bilutleie Faro

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Faro på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Faro

  1. Hjem
  2. Bilutleie Portugal
  3. Faro
EasyTerra Bilutleie Faro er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Faro

Bilutleie Faro
Bilutleie Faro

Innledning

Faro er hovedstaden i Algarve (provins i Portugal). Byen er et transportmidtpunkt og et kommersielt sentrum. I tillegg er Faro en interessant by å besøke som turist.

Befolkning

Faro har ca. 42,000 innbyggere, som gjør den til en 22. største byen i Portugal.

Beliggenhet

Faro ligger midt i den sørlige kystdelen i Portugal. Hovedstaden i Algarve ligger i en delta av mange sanddyner og strender. Nord i Faro er det et åslendt område, som også er interessant for turister. Mindre enn 100 kilometer øst for Faro er den spanske grensen.

Økonomi

En stor del av Faro økonomi avhenger av transport. Faro er et transportmidtpunkt, på grunn av utmerket fasiliteter og beliggenhet. Faro kan ankommes med båt, lastebil/bil, tog og fly. I tillegg befinner mange bedrifter seg her i denne kystligne byen. Det er et virkelig kommersielt sentrum i Algarve.

Andre pilarer i Faros økonomi er turismen. Hvert år kommer mange turister til den portugisiske Algarve, mange reiser via Faro, og mange av dem tilbringer ferien sin i Faro.

Flyplasser

Hele året er det reiser fra Faro Lufthavn til Lisboa. Disse flygingene går flere ganger daglig. I høysesongen, juli til september, går det også direktefly fra Faro til Porto (men det er ikke direktefly i retur). Air Portugalia og TAP Air Portugal er de to flyselskapene som bruker Faro Lufthavn. I høysesongen er det også mange flyginger til andre europeiske destinasjoner.

Offentlig transport

Fra Faro er det gode togforbindelser til blant annet Lisboa. Det finnes også en god veiforbindelse mellom disse to byene. Også med båt kan du reise til mange andre byer fra Faro. Fra flyplassene kjører mange busser til og fra byen flere ganger daglig. Bus Eva er bybuss selskapet i Faro, som tilbyr blant annet dag billetter.

Trafikk og Parkering

På grunn av byens størrelse er det ikke vanskelig å kjøre i Faro, men også her må man venne seg til den portugisiske dristige kjørestilen. Det vil likevel ikke være et stort problem. Når det gjelder parkering vil du neppe støte på store problemer, men under høysesongen kan det være vanskelig å finne en (rimelig) parkeringsplass. Det kan være lurt å parkere bilen utenfor byens sentrum og fortsette til fots.

Hoteller

I Faro er prisene og tilgjengeligheten av hoteller avhengig av tidspunktet. I juli og august er prisene høyest, og tilgjengelighet lavest. I januar, februar, osv. er situasjonen motsatt. Dette betyr at under høysesongen må vi anbefale å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Faro, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Faro

EasyTerra Bilutleie Faro sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Flyplasser

Hvis du er ute etter en leiebil i Portugal, men i en annen by enn Faro, klikk deg frem til Bilutleie Portugal-siden, der du kan velge byen i Portugal der du vil leie en bil.