• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Faro

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Faro på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Faro

EasyTerra Bilutleie Faro er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Faro

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Faro

Bilutleie tilbud i Faro

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Faro

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Faro

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Faro. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Guerin

  8.5 (934)
  Fra kr 198 / dag
 • Alamo

  8.4 (7822)
  Fra kr 195 / dag
 • Rent a star

  8.4 (760)
  Fra kr 132 / dag
 • YorCar

  8.3 (2)
  Fra kr 206 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Fra kr 242 / dag
 • Sixt

  8.2 (2872)
  Fra kr 255 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Fra kr 256 / dag
 • Thrifty

  8 (4780)
  Fra kr 313 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3785)
  Fra kr 227 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Fra kr 248 / dag
 • Avis

  7.7 (5291)
  Fra kr 357 / dag
 • Budget

  7.5 (8915)
  Fra kr 295 / dag
 • Hertz

  7.5 (6092)
  Fra kr 305 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1078)
  Fra kr 222 / dag
 • Centauro

  7.5 (4409)
  Fra kr 165 / dag
 • Europcar

  7.4 (7227)
  Fra kr 187 / dag
 • OK Rent a car

  7.4 (905)
  Fra kr 112 / dag
 • Klass Wagen

  7.2 (30)
  Fra kr 71 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3424)
  Fra kr 254 / dag
 • Turisprime

  7 (470)
  Fra kr 113 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (447)
  Fra kr 96 / dag
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Fra kr 513 / dag
 • Drive and go

  6.7 (266)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.5 (5043)
  Fra kr 156 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.4 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Auto Rent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Faro?

Faro – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Faro) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Faro) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Faro), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Faro) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Faro) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Faro), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Faro), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Faro), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Faro), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Faro), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Faro), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Faro), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Faro), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Faro) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Faro), er februar den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Faro

Hvis du er ute etter en leiebil i Portugal, men i en annen by enn Faro, klikk deg frem til Bilutleie Portugal-siden, der du kan velge byen i Portugal der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Faro

EasyTerra Bilutleie Faro sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Estr. de São Brás de Alportel
Estrada do Aeroporto de Faro
Estrada Nacional 2
N125-10 330A
R. 1 de Maio 1
R. Prof. Dr. Egas Moniz 16
Sitio do Arneiro, Cx. P. 174-G

Lokal informasjon for Faro

Innledning

Faro er hovedstaden i Algarve (provins i Portugal). Byen er et transportmidtpunkt og et kommersielt sentrum. I tillegg er Faro en interessant by å besøke som turist.

Befolkning

Faro har ca. 42,000 innbyggere, som gjør den til en 22. største byen i Portugal.

Beliggenhet

Faro ligger midt i den sørlige kystdelen i Portugal. Hovedstaden i Algarve ligger i en delta av mange sanddyner og strender. Nord i Faro er det et åslendt område, som også er interessant for turister. Mindre enn 100 kilometer øst for Faro er den spanske grensen.

Økonomi

En stor del av Faro økonomi avhenger av transport. Faro er et transportmidtpunkt, på grunn av utmerket fasiliteter og beliggenhet. Faro kan ankommes med båt, lastebil/bil, tog og fly. I tillegg befinner mange bedrifter seg her i denne kystligne byen. Det er et virkelig kommersielt sentrum i Algarve.

Andre pilarer i Faros økonomi er turismen. Hvert år kommer mange turister til den portugisiske Algarve, mange reiser via Faro, og mange av dem tilbringer ferien sin i Faro.

Flyplasser

Hele året er det reiser fra Faro Lufthavn til Lisboa. Disse flygingene går flere ganger daglig. I høysesongen, juli til september, går det også direktefly fra Faro til Porto (men det er ikke direktefly i retur). Air Portugalia og TAP Air Portugal er de to flyselskapene som bruker Faro Lufthavn. I høysesongen er det også mange flyginger til andre europeiske destinasjoner.

Offentlig transport

Fra Faro er det gode togforbindelser til blant annet Lisboa. Det finnes også en god veiforbindelse mellom disse to byene. Også med båt kan du reise til mange andre byer fra Faro. Fra flyplassene kjører mange busser til og fra byen flere ganger daglig. Bus Eva er bybuss selskapet i Faro, som tilbyr blant annet dag billetter.

Trafikk og Parkering

På grunn av byens størrelse er det ikke vanskelig å kjøre i Faro, men også her må man venne seg til den portugisiske dristige kjørestilen. Det vil likevel ikke være et stort problem. Når det gjelder parkering vil du neppe støte på store problemer, men under høysesongen kan det være vanskelig å finne en (rimelig) parkeringsplass. Det kan være lurt å parkere bilen utenfor byens sentrum og fortsette til fots.

Hoteller

I Faro er prisene og tilgjengeligheten av hoteller avhengig av tidspunktet. I juli og august er prisene høyest, og tilgjengelighet lavest. I januar, februar, osv. er situasjonen motsatt. Dette betyr at under høysesongen må vi anbefale å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Faro, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Guerin
 • Alamo
 • Rent a star
 • YorCar
 • Enterprise
 • Sixt
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Drive On Holidays
 • Centauro
 • Europcar
 • OK Rent a car
 • Klass Wagen
 • FireFly Car Rental
 • Turisprime
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • InterRent
 • Drive and go
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Auto Rent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Portugal
 3. Bilutleie Faro