• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Faro Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Faro Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Faro Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Faro Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Faro Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Faro Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Faro Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 107 / dag
 • Rent a star

  8.4 (761)
  Fra kr 418 / dag
 • Guerin

  8.4 (948)
  Fra kr 253 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1713)
  Fra kr 320 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.2 (14)
  Fra kr 261 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4907)
  Fra kr 206 / dag
 • Sixt

  8 (2942)
  Fra kr 250 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3865)
  Fra kr 202 / dag
 • Budget

  7.9 (9016)
  Fra kr 215 / dag
 • Alamo

  7.8 (7922)
  Fra kr 283 / dag
 • Hertz

  7.7 (6178)
  Fra kr 226 / dag
 • Avis

  7.6 (5362)
  Fra kr 228 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3002)
  Fra kr 238 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Fra kr 139 / dag
 • Centauro

  7.4 (4527)
  Fra kr 153 / dag
 • Europcar

  7.4 (7344)
  Fra kr 253 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3480)
  Fra kr 157 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 115 / dag
 • Turisprime

  6.8 (487)
  Fra kr 106 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Fra kr 550 / dag
 • Drive and go

  6.8 (266)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.6 (5113)
  Fra kr 164 / dag
 • Klass Wagen

  6.5 (36)
  Fra kr 94 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.4 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • YorCar

  Ingen vurderinger
  Fra kr 116 / dag
 • Auto Rent

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Drivalia

  7.3 (230)
  Fra kr 384 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Faro Lufthavn

Faro Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Faro Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Faro Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Faro Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Faro Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Faro Lufthavn

Stedsinformasjon for Faro Lufthavn

Faro Lufthavn i et nøtteskall

Faro Lufthavn er den viktigste flyplassen i Algarve, sør i Portugal. Den ligger syv kilometer west for byen Faro. Det går mange direktefly fra lavprisflyselskaper i Nord-Europa, som EasyJet, Flybe og Air Berlin. De fleste passasjerene kommer fra Storbritannia, Nederland og Tyskland. Terminalen ble nylig renovert og Faro Lufthavn er nå en moderne flyplass. Ankomst og avgang henger sammen. De fleste tjenester finner du mellom disse to terminalene.

Det er ingen togforbindelse til Faro Lufthavn. Det er mulig å reise oppover langs kysten fra byens byens togstasjon, men denne tjenesten er ganske treg. Flyplassen er lett ankommelig med bil og det er busser som forbinder flyplassen med busstasjonen, hvor passasjerene kan videre transporteres med raske busser til andre steder i Algarve. Det nærmeste hoteller ligger to kilometer fra flyplassen.

Det er et rimelig antall barer, kaffer og butikker. Tax free avdelingen har de vanlige tilbudene av sigaretter, drikkevarer og luksusmat. Takterrassen (åpen fra april til oktober) har en flott utsikt og man kan se flyene som lander og tar av. I tillegg har flyplassen (begrenset) konferanserom (maks 65 perosoner), heis og toaletter for handikappede, banker, minibanker, vekslingskontor og postkontor.

I luftfartsindustrien er Faro Lufthavn indikert med forkortelsene FAO (IATA-kode) og LPFR (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Faro Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • OK Mobility
 • Rent a star
 • Guerin
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Alamo
 • Hertz
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Drive On Holidays
 • Centauro
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Turisprime
 • InterRent
 • Drive and go
 • Goldcar
 • Klass Wagen
 • Rhodium Car Rental
 • YorCar
 • Auto Rent
 • Drivalia
 • ACE Rent A Car
 • National Car Rental
 • Bravacar