• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Ibiza by

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ibiza by på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ibiza by

EasyTerra Bilutleie Ibiza by er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Ibiza by

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Ibiza by

Bilutleie tilbud i Ibiza by

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Ibiza by

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Ibiza by

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Ibiza by. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.8 (6092)
  Fra kr 291 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4780)
  Fra kr 270 / dag
 • Alamo

  8.5 (7822)
  Fra kr 383 / dag
 • Hiper Rent a Car

  8.4 (306)
  Fra kr 247 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1693)
  Fra kr 237 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8 (8915)
  Fra kr 348 / dag
 • K10 Rentacar

  8 (1)
  Fra kr 248 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Fra kr 258 / dag
 • Avis

  7.9 (5291)
  Fra kr 435 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Fra kr 393 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3785)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.7 (2872)
  Fra kr 424 / dag
 • Europcar

  7.6 (7227)
  Fra kr 348 / dag
 • Centauro

  7.3 (4409)
  Fra kr 235 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.2 (2948)
  Fra kr 282 / dag
 • Clickrent

  6.8 (478)
  Fra kr 143 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Fra kr 852 / dag
 • Record Rent a Car

  6.6 (1372)
  Fra kr 100 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.2 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.1 (5043)
  Fra kr 111 / dag
 • OK Rent a car

  6 (905)
  Fra kr 184 / dag
 • Everycar

  6 (7)
  Fra kr 171 / dag
 • offUgo

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Ibiza by?

Ibiza by – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Ibiza by) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Ibiza by) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Ibiza by), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Ibiza by) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Ibiza by) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er desember den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er juni den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Ibiza by) er februar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ibiza by - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Ibiza by), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Ibiza by

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Ibiza by, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Ibiza by

EasyTerra Bilutleie Ibiza by sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Avenida Pedro Matutes Noguera
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 100-826
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 17
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 25
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 61
Carrer d'Antoni Jaume, 6
Carrer d'Ibosim 07800
Ctra. de Platja d'en Bossa, 2
Passeig Joan Carles I, 37
Playa C.tarida Ur Coral Mar
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 53
Estacion Maritima Muelles Botafoch, Spain, 07800

Lokal informasjon for Ibiza by

Innledning 

Ibiza by er hovedstaden i den Spanske baleariske øya av samme navnet. Den offisielle katalanske navn er Eivissa og lokalbefolkningen Derfor kaller byen Vila d'Eivissa eller bare Vila. Byen består av to deler: den gamle, historiske sentrum som er plassert høyere opp (Dalt Vila, bokstavelig talt: Øvre Town) og en moderne delen som kalles Eixample. Noen av byens attraksjoner er katedralen daterer seg fra det fjortende århundre (Santa Maria d'Eivissa) og Puniske necropolis Puig des Molins. Ibiza Byen er imidlertid først og fremst kjent for overstrømmende uteliv. 

Befolkning 

Byen har over 50.000 innbyggere. 

Beliggenhet

Ibiza City ligger på sørsiden av øyen Ibiza.

Økonomi

Landbruk brukes til å spille en betydelig rolle på Ibiza, men i dag økonomien nærmest utelukkende dreier seg turisme. Ibiza er kjent som partiet øy og er oversvømmet hvert år med turister som ser til å bli underholdt i de mange diskoteker og nattklubber å sove den av i løpet av dagen på en av strender. 

Flyplasser

Ibiza Lufthavn ligger sju kilometer sørvest for hovedstaden. Flyplassen er lett tilgjengelig, det er bare én vei til flyplassen, PM-801. Fra PM-803 (Ibiza-San José) tar du avkjørselen kilometer fire. 

Offentlig transport 

Både i Ibiza Town og til andre destinasjoner på øya offentlige transport er bra. Det er flere busselskaper. De er alle oppført i planen som er tilgjengelig for gratis på turistkontoret. Regional Bussene går fra den nye busstasjonen Sa Colomina i Ibiza Town. 

Trafikk og Parkering

I sentrum av Ibiza by må du betale for gateparkering. Spesielt i høysesongen er det vanskelig å finne en gratis parkeringsplass. Deretter kan du bedre parkere leiebil i ett av parkeringshus i og rundt byen sentrum. 

Hoteller

Det er ingen mangel på innkvartering i Ibiza Town. Du kan finne billig gjestehus, men også femstjerners hoteller (Som Grand Hotel), og alt i mellom. Ibiza er en ekstremt populært feriemål og spesielt i sommermånedene er det anbefales å bestille hotellrom god tid i forveien. 

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Ibiza Town, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Hiper Rent a Car
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • K10 Rentacar
 • Goldcar Key'n Go
 • Avis
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Clickrent
 • InterRent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • OK Rent a car
 • Everycar
 • offUgo
 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Ibiza by