Bilutleie Ibiza by

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ibiza by på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Ibiza by.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ibiza by

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Ibiza
  4. Ibiza by
EasyTerra Bilutleie Ibiza by er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Ibiza by

Bilutleie Ibiza by
Bilutleie Ibiza by

Innledning 

Ibiza by er hovedstaden i den Spanske baleariske øya av samme navnet. Den offisielle katalanske navn er Eivissa og lokalbefolkningen Derfor kaller byen Vila d'Eivissa eller bare Vila. Byen består av to deler: den gamle, historiske sentrum som er plassert høyere opp (Dalt Vila, bokstavelig talt: Øvre Town) og en moderne delen som kalles Eixample. Noen av byens attraksjoner er katedralen daterer seg fra det fjortende århundre (Santa Maria d'Eivissa) og Puniske necropolis Puig des Molins. Ibiza Byen er imidlertid først og fremst kjent for overstrømmende uteliv. 

Befolkning 

Byen har over 50.000 innbyggere. 

Beliggenhet

Ibiza City ligger på sørsiden av øyen Ibiza.

Økonomi

Landbruk brukes til å spille en betydelig rolle på Ibiza, men i dag økonomien nærmest utelukkende dreier seg turisme. Ibiza er kjent som partiet øy og er oversvømmet hvert år med turister som ser til å bli underholdt i de mange diskoteker og nattklubber å sove den av i løpet av dagen på en av strender. 

Flyplasser

Ibiza Lufthavn ligger sju kilometer sørvest for hovedstaden. Flyplassen er lett tilgjengelig, det er bare én vei til flyplassen, PM-801. Fra PM-803 (Ibiza-San José) tar du avkjørselen kilometer fire. 

Offentlig transport 

Både i Ibiza Town og til andre destinasjoner på øya offentlige transport er bra. Det er flere busselskaper. De er alle oppført i planen som er tilgjengelig for gratis på turistkontoret. Regional Bussene går fra den nye busstasjonen Sa Colomina i Ibiza Town. 

Trafikk og Parkering

I sentrum av Ibiza by må du betale for gateparkering. Spesielt i høysesongen er det vanskelig å finne en gratis parkeringsplass. Deretter kan du bedre parkere leiebil i ett av parkeringshus i og rundt byen sentrum. 

Hoteller

Det er ingen mangel på innkvartering i Ibiza Town. Du kan finne billig gjestehus, men også femstjerners hoteller (Som Grand Hotel), og alt i mellom. Ibiza er en ekstremt populært feriemål og spesielt i sommermånedene er det anbefales å bestille hotellrom god tid i forveien. 

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Ibiza Town, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Ibiza by

EasyTerra Bilutleie Ibiza by sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Ibiza by, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.