Bilutleie Jersey Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Jersey Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Jersey Lufthavn.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Jersey Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie Kanaløyene
 4. Bilutleie Jersey
 5. Jersey Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Jersey Lufthavn

Jersey Lufthavn i et nøtteskall

Jersey Lufthavn er et relativt lite, men veldig moderne flyplass på Channel Island av Jersey, som er en del av Storbritannia. Det er to terminaler, den gamle terminalen er for innkommende fly og nyere terminal behandling avreisende flyreiser.

Flyplassen ligger 7 kilometer nordvest for Saint Helier, Jersey hovedstad. Det er ingen tog på Jersey, men en vanlig buss opprettholder forbindelsen mellom flyplassen og hovedstaden. Flyplassen er også lett tilgjengelig med bil.

Flyplassen har få, men god kvalitet, mat og drikke fasiliteter. Det er også noen butikker, inkludert en stor duty free butikk og en WH Smith bokhandel. Det er to VIP lounger. Omfattende business fasiliteter, inkludert møte og konferanserom, tilbys ved de større hoteller i hovedstaden. Flyplassen har offentlige datamaskiner med internet tilkobling og trådløst internet er gratis for de første tretti minutter. Andre fasiliteter på Jersey Lufthavn inkluderer banker, utveksle kontorer og minibanker.

I luftfarts industrien Jersey Lufthavn er indikert med forkortelsene JER (IATA flyplass kode) og EGJJ (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Jersey Lufthavn.