• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Buenos Aires Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Buenos Aires Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Buenos Aires Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Buenos Aires Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Buenos Aires Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
SUV

Utvalg av utleiere etter Buenos Aires Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Buenos Aires Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.1 (6087)
  Fra kr 665 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Fra kr 1081 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Fra kr 1099 / dag
 • Localiza Car Rentals

  8 (30)
  Fra kr 692 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Fra kr 920 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Fra kr 908 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 700 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.6 (8909)
  Fra kr 1004 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Fra kr 1058 / dag
 • Europcar

  7.2 (7221)
  Fra kr 682 / dag
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Buenos Aires Lufthavn

Buenos Aires Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn) er juni den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn) er juni den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Buenos Aires Lufthavn

Andre utleiesteder i Buenos Aires

I tillegg til Buenos Aires Lufthavn i Buenos Aires sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Buenos Aires:

Stedsinformasjon for Buenos Aires Lufthavn

Buenos Aires Ezeiza Lufthavn i et nøtteskall

Buenos Aires har to internasjonale flyplasser: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini Internasjonale Lufthavn og Jorge Newbery Lufthavn. Ezeiza Lufthavn er den desidert viktigste flyplassen i Argentina's hovedstad.

Flyplassen ligger 35 kilometer sørvest for Buenos Aires sentrum. Det er ingen togforbindelse med flyplassen, men det er en jernbanestasjon i Ezeiza som kan nås med buss. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil og buss: bomvei Autopista Riccheri går mellom flyplassen og den argentinske hovedstaden.

Flyplassen har en god del butikker, men antallet spise og drikke fasiliteter er skuffende. Det er flere VIP lounger som har små møterom tilgjengelig. For mer omfattende business tjenester, herunder utleie av møte og konferanserom, du bedre slå til business hoteller i Buenos Aires. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgjengelig i terminaler og du kan leie mobiltelefoner. Andre fasiliteter på Buenos Aires Ezeiza Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker og et apotek.

I luftfarts industrien Buenos Aires Ezeiza Lufthavn indikert med forkortelsene EZE (IATA flyplass kode) og SAEZ (ICAO flyplass kode).

Link til offisielle webside av Buenos Aires Ezeiza Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Argentine peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Localiza Car Rentals
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • addCarRental
 • Travel Car