• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Buenos Aires

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Buenos Aires på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Buenos Aires

EasyTerra Bilutleie Buenos Aires er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Buenos Aires

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Buenos Aires

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Buenos Aires

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Buenos Aires. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Localiza Car Rentals

  8.3 (31)
  Fra kr 848 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Fra kr 678 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Fra kr 638 / dag
 • Alamo

  7.6 (7915)
  Fra kr 928 / dag
 • Avis

  7.5 (5354)
  Fra kr 901 / dag
 • Budget

  7.4 (9008)
  Fra kr 857 / dag
 • Europcar

  7 (7334)
  Fra kr 569 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Fra kr 1063 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Fra kr 1168 / dag
 • Enterprise

  8 (1709)
  Fra kr 1052 / dag
 • addCarRental

  6.5 (95)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Buenos Aires?

Buenos Aires – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Buenos Aires) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Buenos Aires) er juni den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Buenos Aires), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Buenos Aires) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Buenos Aires) er mai den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires), er juni den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Buenos Aires), er juni den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Buenos Aires - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Buenos Aires), er juni den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Buenos Aires

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn Buenos Aires, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Buenos Aires

EasyTerra Bilutleie Buenos Aires sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Cerrito 1527

Lokal informasjon for Buenos Aires

Innledning

Buenos Aires er hovedstaden i Argentina. Det er også det økonomiske, kulturelle og sosiale hjertet av landet. Turister er tiltrukket av storbyområdet stilen til Buenos Aires, den omfattende tilførsel av butikker og frodig natteliv.

Befolkning

Selve byen har tre millioner innbyggere, men ikke mindre enn tretten millioner mennesker bor i hele urbane området av Buenos Aires.

Beliggenhet

Buenos Aires ligger ved Rio de la Plata, den brede elvemunning av to elvene Paraná og Uruguay. Landet Uruguay ligger på andre siden av Rio de la Plata.

Økonomi

Buenos Aires er det bankende økonomisk hjertet av Argentina. Byen havnen er en containerhavn for varer bestemt for nordøst Argentina, Brasil, Uruguay og Paraguay. Det er også et sentrum for finansielle og kommersielle tjenester. Mange av landbruksprodukter fra regionen vest for Buenos Aires handles eller behandles i byen.

Flyplasser

Ezeiza Internasjonale Lufthavn (også: Ministro Pistarini Internasjonale Lufthavn) ligger 35 kilometer sørvest for sentrum. Det er lett tilgjengelig med leiebil, men på grunn av trafikken må du ta deg tid. Det er ikke uvanlig å ta en og en halv time å komme seg fra sentrum til flyplassen. Flyplassen ligger rett utenfor General Ricchieri Expressway.

Små flyplass, Aeroparque "Jorge Newbery", ligger nærmere sentrum, i Palermo-distriktet. Denne flyplassen betjener i hovedsak innenlands flyreiser, men det er også noen fly til Brasil, Chili, Uruguay og Paraguay.

Offentlig transport

Buenos Aires har utmerket offentlig transport, men busser og undergrunnsbaner er overfylte i rushtiden. Metroen er ikke veldig omfattende, men det gjør koble de viktigste turistattraksjonene i den argentinske hovedstaden.

Trafikk og parkering

Trafikk i Buenos Aires er ekstremt travelt og kaotisk. De fleste innbyggerne anser trafikklys, veibeskrivelser og trafikkregler bare som et forslag om å gjøre eller forlate noe. Foruten at det er vanskelig å finne en parkeringsplass i gata er det heller ikke et trygt alternativ. Det er bedre å parkere leiebil i en moderne, bevoktet parkeringshus.

Hoteller

Buenos Aires har en enorm tilførsel av overnattingssteder. Det er best å finne ut i hvilken del av byen du ønsker å bo: Buenos Aires er stort og hvis du bor langt unna sentrum du taper mye tid på reising. De fleste økonomiske hoteller er konsentrert i San Telmo, i utkanten av sentrum. Dyrere hoteller kan bli funnet i Palermo og Recoleta. Den gamle havnen Puerto Madero er fullstendig renovert og forvandlet til en trendy underholdningssenter, med noen av de beste hotellene i byen. Det er også en av de mest sikre distriktene i Buenos Aires.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Buenos Aires, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Argentine peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Enterprise
 • addCarRental
 • Travel Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Argentina
 3. Bilutleie Buenos Aires